Σελίδα 104 από 259 ΠρώτηΠρώτη ... 45464748494100101102103104105106107108114124134144154204 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.061 έως 2.080 από 5173

Θέμα: Barca!

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Barca!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    χρεη εχουν ολες οι ομαδες αυτου του επιπεδου ρενα, παρολα αυτα φτωχη δεν ειναι καμια παντα τη βρισκουν την ακρη. επισης συνηθως οι διοικησεις τους τις χρησιμοποιουν, οπως ακριβως χρησιμοποιουν και οι διοικησεις του τον Ολυμπιακο πχ., για καλυψη.

για το αν ειναι λαϊκη ομαδα? τι παει να πει αυτο ακριβως και ποια ειναι τα κριτιρια? πχ στην ελλαδα λαϊκη ομαδα ειναι ο Ολυμπιακος και ο παοκ, ενω ο παναθηναικος θεωρειτε ομαδα των "ευπορων". που ειναι ο πυρινας των Ολυμπιακων? ο πειραιας, το λιμανι, τα καμινια, η νικαια. των βαζελων? ο χολαργος? δεν ξερω να σου πω για το βαζελο.

στην ισπανια η ρεαλ ειναι η ομαδα του "βασιλια" οποτε οσο και να μη το θες παει το μυαλο σου σε αλλα πραγματα και η μπαρτσα ειναι η ομαδα μιας περιοχης που ειναι επαναστατες και θελουν να αποσπαστουν απο την ισπανια, αλλα προσωρινα μενουν σε καποια γραφικα πραγματα τυπου "εθνικη καταλονιας" και να μιλανε καταλανικα σε συνεντευξεις τυπου για να κανουν σπασιμο και να δειξουν οτι υπαρχουν και αυτοι. τι σημασια ομως εχουν ολα αυτα τελικα? πιο πολυ να'χαμε να λεγαμε παρα ουσιωδη πραγματα. εγω σε καμια περιπτωση δεν θεωρω την μια κατασταση καλυτερη απο την αλλη παντως.

ο μονος λογος που υποστηριζω, τροπον τηνα, τη μπαρτσα, ειναι επειδη υπαρχει μια ατυπη φιλια μεταξυ βαζελων-ρεαλ και οταν αρχιζα να συμπαθω και τη μπαρτσα ημουν 10-12 χρονων, ειχα παντα στο μυαλο μου και το χερι του ρ.καρλος και ετσι συμπαθησα περισσοτερο τους καταλανους. τωρα που πιστευω εχω περισσοτερο κριτικη σκεψη δεν θα διαλεγα καμια απο τις δυο, ισως την μπιλμπαο ετσι για σπασιμο
    Χαχα Σωστος.Εγω τη Σεβιλλη.Αλλα για σπασιμο την Οσασουνα.οσους αγωνες της, εχω δει παιζει δυνατα απεναντι σε ρεαλ και μπαρτσα και δε μασαει.

Συμφωνω σε αυτα που ειπες.
    Και προσθετω.Ολοι Ολυμπιακοι ειμαστε εδω.Το τι ομαδα υποστηριζει ο καθενας εκτος ελλαδας ειναι δικο του θεμα.
    Εμενα με εντυπωσιασε απο την αρχη η ρεαλ οταν την ειδα να νικαει με απιστευτο γκολ του Ζινταν την Μπαγερν Λεβερκουζεν στο CL.Ηταν κατι το ανωτερο τοτε,το ομορφο,κατι αριστοκρατικο (καμια σχεση με τωρα),αλλα και με υμνο που μιλαει για αξιες.Εντυπωσιαστηκα.Αλλα τωρα πια δεν διαφωνω με κανεναν καταλανο που μου λεει απο τη δικη του πλευρα ποσο συγκινειται απο την προσπαθεια αυτονομιστων να δημιουργησουν δικο τους κρατος,ελευθεροι απο τη Μαδριδη(αν και δεν καταλαβαινω πως θα μπορουσαν να επιβιωσουν τετοια ανεξαρτητα κρατη στη σημερινη εποχη).Εκαστος τις επιλογες του και ουτε ηθελα να ειμαι προκλητικη με το παραπανω ποστ.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαχα Σωστος.Εγω τη Σεβιλλη.Αλλα για σπασιμο την Οσασουνα.οσους αγωνες της, εχω δει παιζει δυνατα απεναντι σε ρεαλ και μπαρτσα και δε μασαει.

Και προσθετω.Ολοι Ολυμπιακοι ειμαστε εδω.Το τι ομαδα υποστηριζει ο καθενας εκτος ελλαδας ειναι δικο του θεμα.
    Εμενα με εντυπωσιασε απο την αρχη η ρεαλ οταν την ειδα να νικαει με απιστευτο γκολ του Ζινταν την Μπαγερν Λεβερκουζεν στο CL.Ηταν κατι το ανωτερο τοτε,το ομορφο,κατι αριστοκρατικο (καμια σχεση με τωρα),αλλα και με υμνο που μιλαει για αξιες.Εντυπωσιαστηκα.Αλλα τωρα πια δεν διαφωνω με κανεναν καταλανο που μου λεει απο τη δικη του πλευρα ποσο συγκινειται απο την προσπαθεια αυτονομιστων να δημιουργησουν δικο τους κρατος,ελευθεροι απο τη Μαδριδη(αν και δεν καταλαβαινω πως θα μπορουσαν να επιβιωσουν τετοια ανεξαρτητα κρατη στη σημερινη εποχη).Εκαστος τις επιλογες του και ουτε ηθελα να ειμαι προκλητικη με το παραπανω ποστ.
    τι προκλιτικη μωρε εισα ισα που κανεις ωραια συζητηση.

τωρα αυτα για την ανεξαρτησια της καταλονιας εγω τα ακουω βερεσε. τα λενε οπως οπως για να πωρωνουν τον κοσμο αλλα προφανως δεν τους συμφερει να γινει κατι τετοιο. μου θυμιζουν τους "Μακεδονομαχους" που θελουν την ανεξαρτησια της μακεδονιας γιατι ταχα μου τους κραταει πισω το υδροκεφαλο αθηναϊκο καθεστος.

και στα ποδοσφαιρικα τωρα, γιατι τα βαριεμαι τα πολιτικα, αυτο το γκολ του ζινταν ηταν ποιημα, ηταν αριστουργημα, εργο τεχνης. το καλυτερο γκολ που θυμαμαι σε τελικο μεγαλης διοργανωσης.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (09-09-10)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

μιλανε και αυτοι για την ρεαλ ενω η δικη τους προκλητικη ευνοια σε μπασκετ και ποδοσφαιρο τα τελυταια χρονια εχει περασει στο απυροβλητο.
    το τσ.λ. το πηρανε ενω σφαγιασανε την τσελσι στον ημιτελικο και το μπασκετ το πηρανε αφου σφαγιασανε εμας...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (12-09-10)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγω μεγαλωσα με τη μεγαλη , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΑΛ, των Μπουτραγενιο, Ουγκο Σαντσεζ, Καματσο, Γκορντιγιο, Γκαγιεγκο, Μιτσελ, Σαντιλιανα, Βαλντάνο και ενα σωρό άλλων. Αυτή η ομάδα ήταν πραγματικά όνειρο. Ετσι έτυχε να υποστηρίζω αυτή.

Προκλητική; Σιγα. Προκλητική θα ησουνα αμα εγραφες (οπως επρεπε και θα γραψω εγώ)

Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

7. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

Galletti97 (13-09-10), kwtsios (12-09-10), Rena (10-09-10)

!...Born to Be Red...! Το avatar του χρήστη Geo 5

Περιοχή
    Zimbabwe
    Thanks
    1.408
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.248 φορές σε 1.543 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω μεγαλωσα με τη μεγαλη , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΑΛ, των Μπουτραγενιο, Ουγκο Σαντσεζ, Καματσο, Γκορντιγιο, Γκαγιεγκο, Μιτσελ, Σαντιλιανα, Βαλντάνο και ενα σωρό άλλων. Αυτή η ομάδα ήταν πραγματικά όνειρο. Ετσι έτυχε να υποστηρίζω αυτή.

Προκλητική; Σιγα. Προκλητική θα ησουνα αμα εγραφες (οπως επρεπε και θα γραψω εγώ)

Εγώ μεγάλωσα με τον Ζάχοβιτς, τον Αλεξανδρή, τον Τζιοβάνι, τον Γιαννακόπουλο, τον Ελευθερόπουλο...ποια Ρεαλ και πράσινα άλογα μου λες?
    www.f1rstlap.com

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Γκουχ...ας μην πω τι ακριβως θα χαϊδεύανε ολοι στη συγκεκριμενη Ρεαλ που λεω

Αντιστοιχως θα σου ελεγα για Νοιμαν, Δεληκάρη, Νοβοσελατς, Αλμπερτσεν, Αναστό, Μητρό κτλ, κτλ...αλλα οταν μιλαμε για Ρεαλ και Μπαρτσες κανουμε λιγο την ... παπια

Περιοχή
    Zimbabwe
    Thanks
    1.408
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γκουχ...ας μην πω τι ακριβως θα χαϊδεύανε ολοι στη συγκεκριμενη Ρεαλ που λεω

Αντιστοιχως θα σου ελεγα για Νοιμαν, Δεληκάρη, Νοβοσελατς, Αλμπερτσεν, Αναστό, Μητρό κτλ, κτλ...αλλα οταν μιλαμε για Ρεαλ και Μπαρτσες κανουμε λιγο την ... παπια
    Όχι δεν μ'αρέσει πάπια...θα προτιμούσα να κάνω την αεκ(κοκοκο)
    www.f1rstlap.com

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Απαπα, θες να κανεις το αβαταρι μου;

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Κάπου πήρε το αυτί μου ότι Πικέ και Πουγιόλ θα δηλώσουν άρρωστοι για να μην αγωνιστούν απέναντι στον Σισέ. Βλέπετε ήταν τραυματίας και δεν τον υπολόγιζαν. Τώρα που αποθεραπεύτηκε και παίζει εναντίον τους τα έχουν κάνει πάνω τους
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Το περιμενα. Αλλωστε φήμες λενε ότι και ο Μέσι με τον Πέδρο σκεφτονται κατι παρόμοιο στη σκέψη του ανίκητου Αλεξ.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

3-0 ή 3-1 θα ληξει το ματς

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (11-09-10)

Το avatar του χρήστη tthrylos

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μιλανε και αυτοι για την ρεαλ ενω η δικη τους προκλητικη ευνοια σε μπασκετ και ποδοσφαιρο τα τελυταια χρονια εχει περασει στο απυροβλητο.
    το τσ.λ. το πηρανε ενω σφαγιασανε την τσελσι στον ημιτελικο και το μπασκετ το πηρανε αφου σφαγιασανε εμας...
    τι λές ρε φίλε?
    ξεχνάς το '05 τι έγινε?με τη γκολάρα(σβήνω τσιγάρο) του ρόνι.........σε κόρνερ της τσέλσι ο τέρι αποθεί παίχτη της μπάρτσα(αν θυμάμαι καλά τον τερματοφύλακα) μπροστά στα μάτια του διαιτητή,ο οποίος έκανε τον κινέζο,μπαίνει γκολ κ περνάει στον ημιτελικό η τσέλσι.......
    αυτό φυσικά όλοι το ξέχασαν.........α ρε μνήμη να χαρώ εγώ!!!!

Το avatar του χρήστη eddie8

Περιοχή
    Γύρω-γύρω θάλασσα!
    Thanks
    431
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 326 φορές σε 204 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    3-0 ή 3-1 θα ληξει το ματς

Γιατί τόσα λίγα;;;;;;
    ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από tthrylos Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι λές ρε φίλε?
    ξεχνάς το '05 τι έγινε?με τη γκολάρα(σβήνω τσιγάρο) του ρόνι.........σε κόρνερ της τσέλσι ο τέρι αποθεί παίχτη της μπάρτσα(αν θυμάμαι καλά τον τερματοφύλακα) μπροστά στα μάτια του διαιτητή,ο οποίος έκανε τον κινέζο,μπαίνει γκολ κ περνάει στον ημιτελικό η τσέλσι.......
    αυτό φυσικά όλοι το ξέχασαν.........α ρε μνήμη να χαρώ εγώ!!!!
    οχι φιλε δεν ξεχναω...τα γεγονοτα που ανεφερα ειναι πραγματικα ναι ή οχι?
    σου αρεσε η διαιτησια εναντιον μας στον τελικο?
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (11-09-10)

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

2-0 από τη γριά της Ισπανίας μέσα στο Καμπ Νου. Μη χειρότερα....
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Κρατήσανε δυνάμεις για τον βάζελο
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Zimbabwe
    Thanks
    1.408
    Ignore User

Ξέσπασε στον ΒΑΖΕΛΑΡΑ ρε ΜΕΣΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!
    www.f1rstlap.com

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (12-09-10)

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

μια ζωη στη σκια της Ρεαλ θα ειναι η Μπαρτσα δεν προκειτε να πιασει ποτε την αιγλη της Ρεαλ...

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (12-09-10)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Τρομερή εκπληξη που θυμίζει με σαρδόνιο τρόπο οτι η μπάλλα ειναι στρογγυλή.

Κι οτι μονο στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβουν αυτά, εκτος κι αν πιστεύει κανείς οτι οι Λέικερς μπορεί να χάσουν εντός απο τη...Δάφνη!

Βέβαια, οι άρρωστοι του στοιχήματος και των συνωμοσιών αμέσως δώσαν την εξήγηση οτι το'στησε η Μπαρτσελόνα για να πληρώσει τα χρέη της!

28. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (12-09-10), Du3lisT (12-09-10)

Σελίδα 104 από 259 ΠρώτηΠρώτη ... 45464748494100101102103104105106107108114124134144154204 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές