Άθλημα και θέαμα απόψε οι Μπλαουγκράνα! Και άμα παίζουν έτσι Αύγουστο μήνα, δε μπορώ να φανταστώ τι θα κάνουν όταν βρεθούν σε φουλ φόρμα!
4-0 με χατ τρικ του messi .....Μονο πονο
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
Άθλημα και θέαμα απόψε οι Μπλαουγκράνα! Και άμα παίζουν έτσι Αύγουστο μήνα, δε μπορώ να φανταστώ τι θα κάνουν όταν βρεθούν σε φουλ φόρμα!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Την αγαπαω αυτη την ομαδα.....αυτη και η arsenal παιζουν ποδοσφαιρο....οι αλλοι απλα παιζουν μπαλα..
Ποδόσφαιρο παίζουν όλοι. Έτσι λέγεται το άθλημα. Μπάλα όμως παίζουν οι λίγοι
Πχ έπαιξε μπαλάρα λέμε, δε λέμε έπαιξε ποδοσφαιράρα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Α οκ απλα στο μυαλο μου τα εχω αναποδα...ας πουμε μπαλα επαιζε η μεγαλη nottigham forest, ποδοσφαιρο επαιζε ο ajax του cruyff (total football). Τεσπα ο καθενας οπως νομιζει![]()
Ναι μωρέ, εξάλλου το είπα και παραπάνω: η ουσία δεν αλλάζει![]()
georgethirdeye (21-08-10)
Μεγαλη ευκαιρια να μαθετε μπαλιτσα απο τον αρχοντα Καραγκουνη και την παρεα του..![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Εχει να φαει ο ευρωΠΕΟΣ...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό.Θρύλος Θεός Ολυμπιακός.
μακαρι αυτη τη φορα να μην σταματησουν στα 5
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μωρε ας φανε καλα στη βαρκελωνη και μετα βλεπουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Απίστευτο ρεκόρ για την Μπαρτσελόνα (video)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
20 εκατομμυρια επισκεπτες, εμεις τους 20 τους εχουμε περασει?
παιδια βαση τιτλων ειναι πολυ πισω απο πολλους ευρωπαικους συλλογους αλλα για καποιο λογο την γουσταρουν πολλοι φιλαθλοι αυτη την ομαδα. μπορει να ειναι και η λαοφιλεστερη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ε δεν έχουν όλοι εμμονή με τους τίτλους
μαλλον επειδη ειναι το φτωχο παιδι της γειτονιας.Επαναστατες θυματα κλπ κλπ. Πουλαει αυτο το image σε ολα τα αθληματα.Δηλαδη δεν ειναι απλα μια ομαδα...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Επειδη βαριεμαι απιστευτα αριθμους οικονομικα κλπ μπορει καποιος να μου πει τι λεει με λιγα λογια αυτο το αρθρο?
Θελω να ξερω αν τελικα ειναι οντως τοσο φτωχη και λαικη η ομαδα του καταλανου βασιλη καιλα.Σε περιπτωση που δεν ειναι,θελω να εχω να λεω κι εγω κατι..![]()
χρεη εχουν ολες οι ομαδες αυτου του επιπεδου ρενα, παρολα αυτα φτωχη δεν ειναι καμια παντα τη βρισκουν την ακρη. επισης συνηθως οι διοικησεις τους τις χρησιμοποιουν, οπως ακριβως χρησιμοποιουν και οι διοικησεις του τον Ολυμπιακο πχ., για καλυψη.
για το αν ειναι λαϊκη ομαδα? τι παει να πει αυτο ακριβως και ποια ειναι τα κριτιρια? πχ στην ελλαδα λαϊκη ομαδα ειναι ο Ολυμπιακος και ο παοκ, ενω ο παναθηναικος θεωρειτε ομαδα των "ευπορων". που ειναι ο πυρινας των Ολυμπιακων? ο πειραιας, το λιμανι, τα καμινια, η νικαια. των βαζελων? ο χολαργος? δεν ξερω να σου πω για το βαζελο.
στην ισπανια η ρεαλ ειναι η ομαδα του "βασιλια" οποτε οσο και να μη το θες παει το μυαλο σου σε αλλα πραγματα και η μπαρτσα ειναι η ομαδα μιας περιοχης που ειναι επαναστατες και θελουν να αποσπαστουν απο την ισπανια, αλλα προσωρινα μενουν σε καποια γραφικα πραγματα τυπου "εθνικη καταλονιας" και να μιλανε καταλανικα σε συνεντευξεις τυπου για να κανουν σπασιμο και να δειξουν οτι υπαρχουν και αυτοι. τι σημασια ομως εχουν ολα αυτα τελικα? πιο πολυ να'χαμε να λεγαμε παρα ουσιωδη πραγματα. εγω σε καμια περιπτωση δεν θεωρω την μια κατασταση καλυτερη απο την αλλη παντως.
ο μονος λογος που υποστηριζω, τροπον τηνα, τη μπαρτσα, ειναι επειδη υπαρχει μια ατυπη φιλια μεταξυ βαζελων-ρεαλ και οταν αρχιζα να συμπαθω και τη μπαρτσα ημουν 10-12 χρονων, ειχα παντα στο μυαλο μου και το χερι του ρ.καρλος και ετσι συμπαθησα περισσοτερο τους καταλανους. τωρα που πιστευω εχω περισσοτερο κριτικη σκεψη δεν θα διαλεγα καμια απο τις δυο, ισως την μπιλμπαο ετσι για σπασιμο![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks