βλέπω η Μπάρτσα συνεχίζει με ρεσιτάλ 2μετρών !!! χα χα χα
ακομα μια πολυ καλη κινηση για τη μπαρτσα:
Στην Μπαρτσελόνα ο Μάτα
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
----------------------------------------------------------------------------------
ο βιγια σιγουρα θα ειναι καλυτερος απο τον ιμπρα και ο ματα καλυτερος απο τον περσινο ανρι.αν μπορεσουν να σπρωξουν και τον ιμπραιμοβιτς θα εχουν πετυχει οτι καλυτερο τοσο αγωνιστικα οσο και οικονομικα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
βλέπω η Μπάρτσα συνεχίζει με ρεσιτάλ 2μετρών !!! χα χα χα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
τους χαλασε περυσι ο pedro?
μα χρειαζοντουσαν ενα παιχτη παο τη στιγμη που εφυγε ο τιερης και αφου θελουν να διωξουν και τον ιμπρα.
στην επιθεση αυτη τη στιγμη εχουν μεσι, ιμπρα, βιγια, μπογιαν, ματα και πεδρο για 3 θεσεις στην επιθεση. αν φυγει και ο σουηδος θα εχουν 5 παιχτες για 3 θεσεις μια χαρα ειναι
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δικιο εχεις.. Μου φανηκε λιγο περιεργο που πανε και παιρνουνε κι αλλο παικτη ισαξιο του pedro για τη θεση του αλλα σε τελικη αναλυση μπαρτσελονα ειναι αυτη
Καλά ο Μάτα πιστεύω είναι καλύτερος του Πέντρο.....
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
φιλε ολοι αμπαλοι ειμαστε σιγα μην ειμαστε ειδικοι, απλα εχουμε αποψη για ολα γιατι ετσι.
απο την αλλη αυτα τα χρονια που ειναι η καλυτεη ομαδα στην ευρωπη δεν ειχε περισσοτερους.προπερσι τον ετο φετος ιμπρα. και εναλακτικα μπαινει ο κρικιτς που ναι μεν δεν ειναι αυτο που λεμε σεντερ φορ περιοχης ή κολωνα αλλα την κανει τη δουλιτσα του.
-------------------------------------------------------------------
με την ευκαιρια παντως ο ματα διεψευσε τις φημες:
Μάτα: «Είμαι παίκτης της Βαλένθια»!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τι να το κανουνε το ζωο ρε; Δυο χρονια εμεινε; Μπραβο υπομονή οι Καταλανοι! Εγω περιμενα την πρωτη χρονια να φαει σουτ.
Οταν ο Σακης δικαιώνεται μου αρεσει ΠΟΛΥ. Χοχοχο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εγω εννοειται οτι θα ειμαι εκει. Θα ειμαι ο τυπος με την καραμπινα στο απεναντι κτίριο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ποιός θα την φάει πρώτος, ο Πουρές ή ο Σελουκ?
Du3lisT (28-06-10)
2ετές είχε ο Γιαγιάς ή τον σούταραν πριν τελειώσει το συμβόλαιο του? Περιεργο μου φαίνεται να αποδεσμευτεί έτσι απλά χωρίς φράγκο στην ομάδα.
sirkostas (29-06-10)
Διακοπές στο Ρίο ο Μέσι
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Καλή μάσα θα κάνει η κοπελιά στην τσέπη του Λιο... Όχι ότι θα χαλαστεί κι ο Μέσι με την μοντέλα, αλλά λέμε ρε παιδί μου...![]()
Bookmarks