Τεράστιος επιθετικός ο Βίγια, καιρός είναι να παει επιτελους σε μια ομάδα που θα κερδίσει την αναγνωριση και τους τίτλους που αξίζει.
Στα 42.000.000 η συμφωνία για Βίγια
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε αυτό το ποσό και μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες.
Ο πρόεδρος της "Μπάρτσα", Ζοάν Λαπόρτα, είχε άλλωστε νωρίτερα με δηλώσεις του επιβεβαιώσει τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του παίκτη με τις "νυχτερίδες", όπως και το ενδιαφέρον για τον Σεσκ Φάμπρεγκας.
Ο Βίγια θέλει όλα να τελειώσουν νωρίς και εν συνεχεία να αφοσιωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ δεν αποκλείεται οι "μπλαουγκράνα" να ανακοινώσουν και να παρουσιάσουν τον ποδοσφαιριστή μέσα στην εβδομάδα.
Όσον αφορά στον Φάμπρεγκας, ο διεθνής μέσος σήμερα μίλησε με τον προπονητή του στην Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ και τον ενημέρωσε πως η επιθυμία του είναι να φύγει και να πάει στην Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αγγλία.
sport24
Τεράστιος επιθετικός ο Βίγια, καιρός είναι να παει επιτελους σε μια ομάδα που θα κερδίσει την αναγνωριση και τους τίτλους που αξίζει.
πολυ μου αρεσει αυτος ο ποδοσφαιριστης.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αντε πιάστους τους Καταλανούς τώρα!Μεγάλη παιχτούρα ο Βίγια, πήγε και στην συμπαθητική ομάδα της Ισπανίας! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΚΑΛΑΚΤΙΚΟΣ!
![]()
Κατι ασχετο...γιατι ο ινιεστα δεν επαιξε καθολου στα ματς με την ιντερ και στις τελευταιες αγωνιστικες του πρωταθληματος;Ηταν τραυματιας;
Ναι, απο τα ματς με Αρσεναλ νομίζω ή καποιο ματς πρωταθληματος εκείνη τη περίοδο!
georgethirdeye (19-05-10)
georgethirdeye (19-05-10)
Φάμπρεγκας και αν κλείσει και ο Αρσάβιν..? Πως διάολο θα παίζουν τόσοι παικταράδες? Τί σύστημα θα παίζει? 3-5-2? Γιατί δεν χωράνε αλλιώς Τσάβι-Ινιέστα-Φάμπρεγκας στα χαφ Μέσι-Αρσάβιν εξτρεμ και 2 μπροστά ο Ζλάταν με τον Βίγια! Εκτός κι αν για χάρη τους η FIFA κάνει μια εξαίρεση και παίξουνε με 12![]()
μπορεί να παίξει αριστερούλια ο Ιμπρα όπως έκανε στην Ιντερ όταν έπαιζε μαζί με τον Αντριάνο αλλά οι καταλανοί μάλλον κατάλαβαν την περυσινή τους πατάτα και ετοιμάζονται να τον τζάσουν
εμένα πάντως "καλούλα" μου ακούγεται η ομάδα με :
Ιμπρα - Βίγια - Μέσσι (αρσάβιν, πέδρο , μπόγιαν) και Τσάβι - Ινιέστα - Φαμπρέγκας (κειτά , μπούσκετς , τουρέ , χλέμπ ) . αν και νομίζω πως οι τουρέ-χλεμπ δεν πρέπει να είναι και τόσο σίγουροι
πάντως σίγουρα θέλει αριστερό μπάκ σοβαρό . φάνηκε πως η φετινή "τρύπα" στο ρόστερ της μπάρτσα ήταν οι μάξουελ-αμπινταλ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
dtakis80 (21-05-10), georgethirdeye (20-05-10)
και όταν δεν τους κατακτούνε , συνεχίζουν το πλάνο τους
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
chainsaw (24-05-10)
Πωλητήριο 50εκ στον Ζλάταν έβαλαν...![]()
A, όσα τα λεφτά που βάζει ο Μαρινάκης. Άντε βρε, κάνε ένα δωράκι στην ομάδα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Du3lisT (27-05-10)
Κάτι για πράσινες (δεν γνωρίζω εντός ή εκτός) εμφανίσεις άκουσα, οι οποίες θα παραπέμπουν ... στην οικολογία πήρε το αυτί μου... Στο κέντρο της εμφάνισης θα υπάρχει το λογότυπο οπως το ξέρουμε μαζί με την Unicef αλλά όλα αυτά θα είναι μέσα σε...πράσινο φόντο....Δεν ξέρω βέβαια αν είναι οριστική απόφαση ή απλά σκέψεις...Μπράβο σε αυτόν που την φιλοσόφισε !!!
Να δω και την Μπάρτσα με πράσινα για να τους σιχαθώ και αυτούς τελείως... Έχουμε τρελαθεί εντελώς μου φαίνεται....![]()
BrazHlias (26-05-10)
Bookmarks