mard (01-05-10), stelios-7- (01-05-10)
Την καθαρισε σαν αυγο και την τενεριφη η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΠΑΡΤΣΑ!!! 4-1 τελικο με γκολ του μεσσι,μπογιαν,πεδρο και μεσι...
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
georgethirdeye (04-05-10)
παει φουλ για τιτλο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χαλαρα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πλεον η ΜΠΑΡΤΣΑ εχει 1 ντερμπυ τιτλου το σαββατο κοντρα στη σεβιλλη...Σιγουρα θα φτυσει αιμα για να περασει μεσα απο το ramon sanchez pizjuan...Προτελευταια αγωνιστικη λοιπον...ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
dtakis80 (05-05-10), georgethirdeye (05-05-10), stelios-7- (05-05-10)
Εκει και στην εδρα της ατλετικο δεν εχει καλη παραδοση.......ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ (Νο 2)
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Για αυτο δεν παιζει καλα ο ιμπρα;; τον φαγανε οι γκομενες.......![]()
Στην Μπάρτσα ο Αρσάβιν!
Τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" θα φοράει από τη νέα χρονιά ο Αντρέι Αρσάβιν όπως αποκάλυψε ο ίδιος.
Ο Νταβίντ Βίγια έχει ήδη κλείσει θέση στο "Καμπ Νόου" σύμφωνα με την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών. Μαζί του θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα και ο Αντρέι Αρσάβιν όπως δήλωσε ο ίδιος στο "People".
"Θα πάω στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι. Όνειρό μου ήταν πάντα να παίξω στην Ισπανία και την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Στη Βαρκελώνη ήταν λίγο δύσπιστοι για μένα επειδή αγωνιζόμουν στη Ρωσία, αλλά τους απέδειξα ότι μπορώ να αποδώσω σε υψηλό επίπεδο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρώσος ποδοσφαιριστής.
"Θέλω να παίξω στην κορυφαία ομάδα, η οποία προσπαθεί να κερδίσει σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει. Θέλω να φορέσω τη φανέλα της και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ", συμπλήρωσε ο ο Αρσάβιν ο οποίος στη συνέχεια έστειλε στους Καταλανούς και τον Γκαέλ Κλισί: "Ξέρω πως θέλει και αυτός να παίξει στην Μπαρτσελόνα, όπου θα βοηθήσει αφού δουλεύει πολύ και βελτιώνεται συνεχώς".
Βίγια, Αρσάβιν και Κλισί στο "Καμπ Νόου" για αρχή και τα εκατομμύρια των φίλων των "μπλαουγκράνα" θα περιμένουν στη συνέχεια και το... δωράκι του νέου προέδρου ο οποίος θα εκλεγεί στις 13/6.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
dtakis80 (06-05-10), georgethirdeye (06-05-10)
Perfect!!!![]()
Ωραια..τους θελω στον ομιλο του λαγου....(σαδιστικο..)
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Du3lisT (06-05-10), stelios-7- (06-05-10)
παιδια τι γινεται? τι προσπαθουν να φτιαξουν οι καταλανοι? οσο λανθασμενη ηταν η περσινη κινηση με το να παρουν τον ιμπρα σε ανταλαγμα για τον ετο τοσο σωστες ειναι αυτες οι κινησεις που κανουν τωρα.
ο αρσαβιν σιγουρα δεν ειναι ουτε μεσι ουτε ροναλντο ουτε καν ρομπεν αλλα για αυτη τη μπαρτσελονα ειναι ταμαμ.
και ο κλισι το ιδιο και ειναι και αρκετα μικρος και πολυ επιθετικος μπακ.
απο τη αλλη η το αποκορυφωμα θα ειναι να κλεισει και το φαμπρεγας και θα την ψαχνουν με το κιαλι ολοι.
πρεπει πισω απο αυτη τη μπαρτσελονα να κρυβεται ενας τεραστιος, διεστραμενος, ποδοσφαιρικος νους, δεν εξηγειτε αλλιως αυτο που κανει, γιατι κανει το απολυτο.εχω ακουσει πολλα για το απολυτο ποδοσφαιρο του αγιαξ τη δεκαετια του 70', ειναι μια ομαδα θρυλος εκεινη, ακομα και αν δεν την εχω δει και πιστευω οτι η μπαρτσελονα βαδιζει σε τετοιο δρομο που στο μελλον θα γινει θρυλος αυτη η γενια της και το ποδοσφαιρο που παιζει...
... αυτοι οι ανθρωποι ερχονται απο το μελλον.
υ.γ. η μονη ενσταση που εχω ειναι απο οικονομικης πλευρας, ελπιζω να τα εχουν μετρησει σωστα τα κουκια και να μην αναγκαστουν να αρχισουν το ξεπουλημα σε 5-6 χρονια για να σωθουν απο τα χρεη.δεν εχω καποια στοιχεια αλλα τετοιες κινησεις εχουν σιγουρα τεραστιο ρισκο...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
dtakis80 (06-05-10), stelios-7- (06-05-10)
stelios-7- (06-05-10)
θα φτιαξουν φοβερη ομαδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δεν πιστεύω τίποτα
Bookmarks