Πουτσααααααααα πουτσα ιταλικηηηηηη
ενταξει..καθαρο γκολ ακυροσε
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Πουτσααααααααα πουτσα ιταλικηηηηηη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirjohnbest (28-04-10)
κριμα...δεν το πιστευω
Δεν το πιστεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω![]()
μεγαλος αλητης ο μουρινιο
του ευχομαι τα χειροτερα...στα επαγγελματικα του
Πεντακάθαρο γκολ.
Μουρινιο ρεεεεεεεεεεεεε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirjohnbest (28-04-10)
ποσο απιστευτα κομπλεξικοι ειστε?????
ανοιξαν τα ποτιστηρια ρε για να σταματησουν οι πανηγυρισμοί, γελαει ο κοσμος ξεφτιλα!
limani7 (29-04-10), lucigalletti7 (28-04-10), sirjohnbest (28-04-10)
Εσεις (οπαδοι της Αχωνευτης) ποσο κομπλεξικοι ειστε που πανυγυριζετε ενω δεν ειστε καν παρον αλλα στον καναπε σας?
stelios-7- (28-04-10)
Α χα χα χα με 10 παίκτες τους έπαιξε ο Μουρινιο για 70 λεπτά!!!
Μουφα αποβολή, που δεν δίνεται ούτε μέσα στο ΟΑΚΑ και οφσάιντ γκολ, έδωσε στους Καραγκούνηδες που βουτούσαν σε κάθε φάση και ζητούσαν ΠΕΝΑΛΤΙ...
Η κουβαριστρα ο Μεσι που ήταν σήμερα???
ΥΓ. Τρία πρωταθλητριών? Ακόμα εκεί είναι το αεκακι της Ισπανίας? Από 6 και πάνω έχουν οι μεγάλες ομάδες!![]()
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
Το γκολ σας ειναι οφσαιντ
η απευθειας κοκκινη ανυπαρκτη
κιτρινη στον ιμπρα αβαβα για μαρκαρισμα
κιτρινες σε κειτα,αλβες,μεσι,ιμπρα για θεατρο,επισης γαργαρα
2 φασεις απεναντι σε 10 παιχτες
IERO (28-04-10), limani7 (29-04-10), sirjohnbest (28-04-10)
Κριμα για την Μπαρτσα μια ομαδα που παιζει μπαλαρα.Εχασε απο εναν και μονον ανθρωπο σημερα τον Μουρινιο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μπράβο ρε Μουρινιο άλλα δεν έπαιζες και με καμιά μεγάλη φανέλα στην ευρωπη, με την Μπαρτσελονα επαιξες ...
Στον τελικό θα αντιμετωπίσεις την μεγάλη !![]()
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
Faithful (29-04-10)
Και κανονικα θα επρεπε να ειχε περασει αλλα αυτοι οι διαιτητες...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
η μπαρτσα ειναι καλυτερη ομαδα απο την ρεαλ(καλα στον κοσμο ειναι..αλλα ας την βαλουμε με την ρεαλ τωρα)
οποιος πει το αντιθετο ειναι κομπλεξικος και αμπαλος
Αυτη τη στιγμη η Μπαρτσα ειναι η κορυφαια ομαδα στον κοσμο.
—John Lennon
stelios-7- (28-04-10)
καλα...εχετε πετρινα χρονια και δεν σας το εχουν πει
εμεις θα παρουμε και ενα πρωταθλημα φετος
Faithful (29-04-10)
Bookmarks