steliosb (21-04-10)
ε όχι και το βλέπεις πρώτη φορά !!!!!!
δηλαδή σε μετάδοση Αγγλικής ομάδας τι κάνεις ; αλλάζεις κανάλι ;
δλδ δεν έχεις ακούσει ποτέ π.χ. να συγκρίνει την τεχνική του Ζιζού με την απαράμιλλη τεχνική του Ντένις ΜακΦάντεν που το 1813 μάγευε τον πλανήτη με την Νοτς Καουντι Τζούνιορ ;
ή να εκθειάζει τον Σερ Ταδε για τα μαγικά των πάγκων που μόνο αυτός ανακάλυψε και παίζει
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
steliosb (21-04-10)
Πλάκα μου κάνει τώρα έτσι?
Με το που μπήκε το τρίτο γκολ είπε ότι το γκολ ήταν κανονικό, μετά το πρώτο replay είπε ότι οριακά δεν ήταν και μετά το δεύτερο replay που φαινόταν ξακάθαρα η φάση είπε στον συνομιλητή του να μην σχολιάζει αρνητικά άλλο την φάση και να σεβαστούμε την απόφαση του διαιτητή που κατακύρωσε το γκολ.
Περιττό να πω ότι πήρα 100 τηλέφωνα εγώ και άλλοι 10 φίλοι μου από τα σπίτια τους ( αφού έπεσε σύρμα μεταξύ μας ) στο Mega και διαμαρτυρόμασταν με βαρείς χαρακτηρισμούς για την μετάδοση ( ναι το έχω κάνει και αυτό ) ....
.
Τι να σου πω βρε Στελιο,ας πει και καποιο αλλο παιδι τι ακουσε.Εγω τον ακουσα να λεει οτι ειναι οφ σαιντ και καυτηριασε την κινηση του Ιταλου σκηνοθετη να μην δειξει ριπλει.Προς το τελος εδειξε ενα ριπλει η Ραι και ειπε πως επιβεβαιωνεται αυτο που ελεγε τοση ωρα,οτι δηλαδη ειναι οφσαιντ.
*****8.23*****
Στο τέλος τι να έλεγε αφού η φάση ήταν πεντακάθαρη και όσο να είναι με τόσα τηλέφωνα κάτι θα του σφυρίξανε από τον σταθμό.
Αυτός προσπάθησε πάντως να μας πείσει για το αντίθετο δεν μπορώ να πω..
Φυσικά μετά του έφταιγε το πλήθος του replay και όχι ο εγκέφαλός του , καθώς την φάση την δείξανε πάνω από 6 φορές.
.
και οι δύο έχετε από λίγο δίκιο ...
στην καν. διάρκεια δεν είπε τίποτα ... γαργάρα ξερά !! στα πρώτα δύο ριπλέι είπε πως ήταν κανονικό .
έπειτα άρχισε και έλεγε, γιατί δεν το ξαναδείχνει η ραί , για την κάμερα των 16μ κλπ . μέχρι που τελικά , αργότερα , είπαν και οι δύο σχολιαστές πως ήταν οφ σάιτ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
DaRkSaGa79 (21-04-10), steliosb (21-04-10)
βαλε γιαγια μεσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
troktiko
"Ο Σωτηρακόπουλος υποστηρίζει Μπαρτσελόνα"
"Είναι ντροπή ο κατά τα άλλα συμπαθής αθλητικογραφος κυριος κυριος Σωτηρακοπουλος να δειχνει κατα τη διαρκεια της μεταδοσης του αγωνος ιντερ μπαρτσελονα τοσο φανερη συμπαθεια στην...
μπαρτσελονα προσπαθωντας με την παραμικρη αφορμη να εξυψωνει της προσπαθειες των παικτων ενω απο την αλλη η ιντερ παρουσιαζεται ως φτωχοσυμπεθερος... κριμα κυριε σωτηρακοπουλε...ποτε δνε θα μπορσετε να γινετε πραγματικα μεγαλος γιατι οι πραγματικα μεγαλοι αθλητικοι δημοσιογρ! αφοι ποτε δεν φανερωσαν τισ συμπαθειες τους.. ντροπη..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------
"ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.ΜΗ ΛΕΜΕ Κ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------
"Tι λετε ρε παιδια για το σωτηρακοπουλο ο ανθρωπος ειναι ιντερ και λιβερπουλ αμαν με το καθε εριεργο που λεει οτι θελει, δηλαδη αν δεν μας αρεσει αυτο που ακουμε χαρακτιριζουμε τον καθενα χωρις να ξερουμε." ANΑΓΝΩΣΤΗΣ
Ο καθενας λεει και γραφει οτι γουσταρει!
Ο Σωτηρακοπουλος νομιζω δεν δειχνει τις προτιμησεις του,τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει τοσα χρονια.Και για το οφσαιντ ειπε, και στο γκολ της Μπαρτσα δεν σιγησε.
Το μονο σπαστικο του ειναι αυτα τα ασχετα που μας λεει,απο δω απο κει τελικα πως τα καταφερνει και μας λεει για αγωνες του 1950.
οτι να'ναι?
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Αυτο το εστειλε αναγνωστης ο οποιος υποστηριζει το αντιθετο!το troktiko το δημοσιευσε.Τα μπερδεψες...
steliosb (21-04-10)
Θελω να παω Καμπ Νου
και εγω θελω περικλη.
απο ευρωπη εχω παει μπερναμπεου στο γηπεδο της μπαγερν και της λυον
γαματα μιλαμε..στο μπερναμπεου ειχα παει 12 χρονων
στα αλλα γυρο στα 16..
φοβερα..
ΥΓ.εχει ο πατερας μου μεταφορικη εταιρια βλεπεις..
και σε οποια πολη πηγαινα περναγα και απ το γηπεδο![]()
Rodner7 (22-04-10)
ωραιο γηπεδο το μπερναμπεου φιλε..μπορει να ειναι κωλο ομαδα η ρεαλ αλλα το γηπεδο ειναι φοβερο
χανεσαι μιλαμε.
θα παω και στης μπαρτσα που θα παει..![]()
με ξενερωσες μωρη αρωστεια...........
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν εχει μπαρτσα θα δεις ματσαρα, ειτε κερδισει ειτε οχι, ειτε εχει ορεξη ο μεσι και ο τσαβι ειτε οχι, ειτε ο αντιπαλος ειναι η ρεαλ ειτε η ιντερ.
αφου βλεπω ωραια μπαλιτσα δεν με νοιαζει ποιος κερδιζει και ποιος χανει.
τωρα για τα της διαιτησιες στα τρυφερα μου,στο παιχνιδι δεν ειδα το διαιτητη να θελει να ευνοησει καποιον ο εποπτης εκανες λαθη αλλα ολες οι φασεις ηταν οριακες.στην αρχη εκοψε με δυο ανυπαρκτα οφσαιτ την ιντερ,μετα μετρησε ενα γκολ που ηταν οφσαιτ.λαθη γινονται.
κατι αλλο τωρα,θεωρω οτι το καλο του ποδοσφαιρου περσι ηταν να δικαιωθει η μπαρτσα για το ποδοσφαιρο που επαιζε.επρεπε να το παρει για να αποδειξει οτι δεν χρειαζεται κατενατσιο για να παρεις κουπες αλλα μπορεις και παιζοντας μπαλα (τι μπαλα λεω? μπαλαρα).
για το καλο του ποδοσφαιρου ομως και παλι επρεπε καποια ομαδα να την νικησει επιβλητικα, οπως εκανε η ιντερ, για να αποδειχθει οτι δεν ειναι ανικητη, οτι εχει τρωτα σημεια και οτι υπαρχουν και αλλοι που παιζουν, δεν παιζουν μονοι τους οι μπλαουγκρανα.
και τωρα πλεον η μπαρτσελονα εχει ενα ματς στην εδρα της για να αποδειξει οτι αυτη ειναι η καλυτερη ομαδα στον κοσμο και οτι το ματς στο μιλανο ηταν μια κακη παρενθεση.πλεον φαβορι ειναι η ιντερ για την προκριση αλλα αν η μπαρτσα βρεθει στην καλη της μερα "εχε για καημενε κοσμε,εχε για γλυκια ζωη".απο την αλλη η ιντερ δεν ειναι αρσεναλ και βεβαια εχει και πολυ καλυτερο αποτελεσμα στο πρωτο ματς.
θελω να κανει μια τρελη εμφανιση η μπαρτσα και να τρελανει τον κοσμο και παλι και να ειναι ενα ματς με σασπενς, αγωνια και θεαμα.ασχετα απο το αποτελεσμα το σκεφτομαι και κ@@@ωνω.το εχω ξαναπει και το λεω και τωρα κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο τσαμπιονς λιγκ των τελευταιων χρονων.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
dtakis80 (23-04-10), stelios-7- (23-04-10)
georgethirdeye (25-04-10)
Bookmarks