αντιο ζωη!αντε να σταματησεις ντι μαρια μεσσι αγουερο και αλλους τοσους τεβεζ αντιο ζωη
αντιο ζωη!αντε να σταματησεις ντι μαρια μεσσι αγουερο και αλλους τοσους τεβεζ αντιο ζωη
θα δουμε.....
αυριο παιζει η μπαρτσα ε?θα το δειξει το σκαι
georgethirdeye (24-03-10)
μαγκες του εχει παρει τα μυαλα ο μεσσι
georgethirdeye (24-03-10)
Εγω απλα λυπαμαι τον καθε αμυντικο..
Θα ευχαριστηθουμε μπαλα απο τον Μεσι φετος στο Μουντιαλ!
stelios-7- (24-03-10)
Μπαρτσελονα -Οσασουνα
2 - 0
Ένα από τα χειρότερα της παιχνίδια στο "Καμπ Νου", έκανε απόψε η Μπαρτσελόνα, που τελικά κατάφερε να κάμψει δύσκολα την αντίσταση της Οσασούνα με 2-0 και να ξεφύγει προσωρινά, μόνη πρώτη στη βαθμολογία σε απόσταση τριών βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι Καταλανοί, ξεκίνησαν νωχελικά το παιχνίδι και μάλιστα λίγο έλειψε να μείνουν πίσω στο σκορ στο 4', όταν ο Βαλντές απομάκρυνε σωτήρια την προσπάθεια του Βαντός. Η διπλή άμυνα ζώνης των φιλοξενούμενων, σε συνδυασμό με τη νευρικότητα των "μπλαουγκράνα", οδήγησαν σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, χωρίς σχεδόν καμία αξιόλογη φάση.
Στην επανάληψη η Μπάρτσα ανέβασε στροφές, όμως η ομάδα από την Παμπλόνα κράταγε με νύχια και με δόντια το μηδέν στην άμυνα μέχρι το 72'. Ένα εξαιρετικό τρίγωνο των γηπεδούχων, είχε ως τελικό αποδέκτη τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που με εύκολο πλασέ προ κενής εστίας, άνοιξε το χορό των τερμάτων. Ο αντικαταστάτης του Σουηδού άσου, Μπόγιαν Κρκιτς, σφράγισε την επικράτηση των γηπεδούχων στο 88', εντούτοις η σημερινή τους εικόνα δίνει τροφή για... προβληματισμό στον Πεπ Γκουαρδιόλα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
georgethirdeye (25-03-10), stelios-7- (25-03-10)
ρε που τις βρισκει τις φωτο!![]()
Γιατι μωρη μπαρσα;;;;;;Προκριση με Millito και Marquez και τα μυαλα στα καγκελα
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
stelios-7- (31-03-10)
Eξωγηινη μπαρτσα μεχρι το 60 κ 0 2 αντι 0 6 . οσο βλεπω αυτη την ομαδα να παιζη ολοι οι αλλοι αγωνες μου φαινοντε ανουσιοι . τυχερη η αρσεναλ που δεν διασυρθηκε αλλα συμπαθης γιατι παιζη ανοιχτα κ επιθετικα.
δεν ειδα τον αγωνα,αλλα οταν γυρισα ο πατερας μου παραμιλαγε για τους καταλανους.παλι απο το διαστημα ηρθανε?
επαιξε πολυ καλα αλλα το 2-2 αφηνει περιθωρια στους αλλους να ελπιζουν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τεσσαρα μεσα στην ισπανια και πισω στη φλωροχωρα τους
georgethirdeye (01-04-10), Rodner7 (01-04-10), SIRSOULIS (01-04-10)
σιγα την ελπιδα αδερφε... 65 λεπτα πανδαισιας ποδοσφαιρου αλλα αμα εισαι κολοφαρδος... το φερνεισ 2-2 αντι 12-2... αυτη ηταν ομαδαρα και ο πεπ εδινε οδηγιες... πωσ να κανουν τι? πως να ντριπλαρουν να πασαρουν να σουταρουν??? ποτε θα δουμε τετοια μπαλα? ηταν απιστευτοι... φορτσα μπαρτσα
ηταν φοβεροι αντωνη μου πραγματικα.μακαρι να δουμε τον θρυλο μας να παιζει τετοιο passing game.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
stelios-7- (01-04-10)
σταθη το αλλο με τον τοτο το ξερεις?![]()
καποια στιγμη θα γινει στελιο.παιζαμε μπαλαρα και στο παρελθον θα παιξουμε και στο μελλον.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
stelios-7- (01-04-10)
μακαρι.
Bookmarks