αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Τρελα ροστερ!
Τα βλεπεις και χανεις την μπαλα..και μιλαμε για ομαδες που εχουν υπερπληρης ροστερ.
εν το μεταξυ ειδα στη λιστα με τους πιο ακριβωπληρωμενους παιχτες οτι εχει 5 στους πρωτους 20!!!! και νομιζω μετα ειναι η ρεαλ και η σιτι που εχουν απο 4.
βεβαια αυτο δειχνει οτι δεν παιζουν και πολυ μεγαλο ρολο τελικα αυτα αφου και οι τρεις αυτες ομαδες εχουν τελειως διαφορετικα αποτελεσματα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Επέστρεψε στις νίκες η Μπαρτσελόνα.
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-0 της Ράθινγκ Σανταντέρ στο "Καμπ Νόου" και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Ατλέτικο στην Μαδρίτη.
Οι Καταλανοί "καθάρισαν" το ματς από πολύ νωρίς, καθώς κέρδιζαν με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Ινιέστα, Ανρί και Μάρκες (απευθείας φάουλ οι δύο τελευταίοι).
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο 18άχρονος, Τιάγκο Αλθάνταρα, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 77' και επτά λεπτά αργότερα σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του, στην 2η εμφάνισή του με την φανέλα των "μπλαουγκράνα".
Ο Τιάγκο είναι γιος του Μαζίνιο, Βραζιλιάνου πρώην προπονητή του Άρη, ενώ από την Ισπανία είναι η μητέρα του (Αλθάνταρα).
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Άμα έχεις παιχταράδες τι να τον κάνεις τον προπονητή!
Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται οι οπαδοί της Μπάρτσα βλέποντας την ομάδα τους να αδυνατεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Μάλαγα, να μην έχει καμία βοήθεια από τον πάγκο -μάλλον την ομάδα του μπέρδεψε ο Γκουαρντιόλα χθες παρά τον αντίπαλο με τις επινοήσεις του- και να λυτρώνεται στο τέλος από μια μαγική ενέργεια του Τσάβι. Και δεν ήταν η μόνη του στο παιχνίδι. Τέτοιοι παίχτες σε κάνουν να αγαπάς το ποδόσφαιρο!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dtakis80 (01-03-10), mikatsi (28-02-10), stelios-7- (28-02-10)
Μιλαμε για τα καλυτερα χαφ τις ευρωπης!
τσαβι αλανι ελα στο λιμανι..![]()
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
kolimenos (02-03-10)
«Λαπόρτα, παραιτήσου»!
Μπορεί οι εκλογές για την προεδρία της Μπαρτσελόνα να γίνονται το καλοκαίρι, ωστόσο η μάχη ξεκίνησε από νωρίς καθώς ο υποψήφιος Χάουμε Γκουίσα ζήτησε από τον Λαπόρτα να παραιτηθεί κατηγορώντας τον για πολιτικές σκοπιμότητες!
«Ζητώ και απαιτώ με σεβασμό αλλά και σθένος να παραιτηθεί αμέσως και να μην χρησιμοποιεί την Μπαρτσελόνα ως πάτημα για μια πολιτική εκστρατεία με χρήματα του συλλόγου», τόνισε αρχικά ο Γκουίσα και στη συνέχεια χαρακτήρισε σοβαρό αδίκημα την εμπλοκή του Λαπόρτα στις εκλογές της Καταλονίας παράλληλα με αυτές του συλλόγου:
«Αυτή την εβδομάδα, ο κ. Λαπόρτα κατέθεσε υποψηφιότητα για τις εκλογές της Καταλονίας και μετά την ανακάλεσε. Το ενδιαφέρον του βρίσκεται εκεί και όχι στον σύλλογο. Σαν μέλος της Μπαρτσελόνα και σαν πολίτης της Καταλονίας, ζητώ την παραίτηση του. Έχει το δικαίωμα να ασχοληθεί με την πολιτική και του εύχομαι καλή επιτυχία αλλά είναι σοβαρό αδίκημα να ανακατεύει την υποψηφιότητα για την καταλονική κυβέρνηση με τις εκλογές στην Μπαρτσελόνα», ήταν τα λόγια του υποψήφιου προέδρου.
χαχαχα και μετα ξυπνησες γκουισα....μετα απο ολα αυτα που εχει κανει αυτη η ομαδα θελεις να παραιτηθει???![]()
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Ο Λαπορτα χαλαρα θα ειναι για αλλα 10 χρονια προεδρος!
Aλμερία - Μπαρτσελόνα 2-2. Παρόλα αυτά η Ρεάλ χάνει αυτήν τη στιγμή από τη Σεβίλη με 0-2 μέσα στο Μπερναμπέου!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Το γύρισε η Ρεάλ, κέρδισε 3-2 και έπιασε την Μπάρτσα στην κορυφή!!
Ενταξει... πλακα κανει στο πρωταθλημα η Μπαρτσα.
τι πλακα?ισοβαθμη ειναι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ρε μπαρτσα πας καλα?
τι ειναι αυτα ρε?
αντε να δω,αντε να δω
αυτογκολ ο πουγιολ αν ειναι δυνατον
το πρωταθλημα θα παιχτει στο μπερναμπεου,οποιος κερδισει το περνει
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Bookmarks