αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
differance (09-02-10)
Έχασε η Μπάρτσα σήμερα (2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης) και η διαφορά στους 2 (από την Ρεάλ Μαδρίτης). Προβλέπεται χαμός στην Ισπανική Λίγκα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (15-02-10)
ελεος ρε συ...
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Βίντιτς..?
οσο κανουν τα παπουτσια του ινιεστα κανει ολος αυτος.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - Έτοιμος για Βαρκελώνη ο Βίντιτς
Πολύ κοντά στη μετακίνηση του στη Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Νεμάνια Βίντιτς, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ρεπορτάζ της "Daily Mail". Ο Σέρβος αμυντικός, ο οποίος δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναμένεται να παραχωρηθεί στους Καταλανούς έναντι 23 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που η Μίλαν καραδοκεί σε περίπτωση που η συμφωνία τελικά δεν προχωρήσει.
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, δεν διατηρεί πλέον και τις καλύτερες σχέσεις με τον τεχνικό τον "κόκκινων διαβόλων" Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, γεγονός που τον ανάγκασε να βάλει πωλητήριο στο σπίτι του και ως εκ τούτου αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε χώρα με πιο εύκρατο κλίμα...
πωπω 23 μυρια..
τρελο χρημα.
Σταθη εσυ αυτο ειδες..?
Κοιτα ποσο κοντος ειναι ο Μεσι..καθεται ορθιος στην σειρα των καθιστών!
Σωστο και αυτο!
Ο κυργιακος ειπαμε ειναι και μοντελο..![]()
Bookmarks