stelios-7- (30-01-10)
stelios-7- (30-01-10)
stelios-7- (30-01-10)
Παντα καλες μερες να εχεις σπυροο..
ασε βλεπω το αβαταρ σου και μου θυμιζει του γιαννη εχω πεθανει στο γελιο παλι.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Διπλό η Μπαρτσελόνα!!
Στο ρελαντί η Μπαρτσελόνα
Ακόμα και με κατεβασμένες ταχύτητες η Μπαρτσελόνα, πέρασε σαν άνεμος από το "Μολινόν", κάμπτοντας την αντίσταση της Χιχόν με το φτωχό, βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε, 1-0 και κράτησε την απόστασή της από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης στους πέντε βαθμούς.
Το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, έδινε την εντύπωση πως μπορούσε να σκοράρει ανά πάσα στιγμή, καθώς οι "ροχιμπλάνκος" της Αστουρίας, έμοιαζαν ανήμποροι να απειλήσουν ουσιαστικά τους Καταλανούς.
Οι φιλοξενούμενοι, έφτασαν κοντά στο πρώτο γκολ, στο 12' και 15', όμως οι Ινιέστα και Μέσι δεν κατόρθωσαν να τελειώσουν αποτελεσματικά τις φάσεις, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 28' με την κεφαλιά του Μπίλιτς, να απομακρύνεται από τον Βαλντές. Το σκορ άνοιξε στο 30', με τον Μέσι, να τροφοδοτεί τον Πέδρο, μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ πίσω από την σέντρα, ο οποίος έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Χιχόν και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Πάμπλο.
Στο δεύτερο μέρος, ακολούθησε ένα εντυπωσιακό τέταρτο για τους "μπλαουγκράνα" (58' με 73'), με τους Πέδρο, Ιμπραΐμοβιτς και Μέσι να χάνουν τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, για να "καθαρίσουν" το ματς, ωστόσο ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, στάθηκε ψύχραιμος στις περισσότερες από αυτές. Στα τελευταία λεπτά, ο Μανουέλ Πρεσιάδο έπαιξε το τελευταίο χαρτί, αποφασίζοντας να ενισχύσει την επίθεση του με εσωτερικές αλλαγές, χρησιμοποιώντας τους Μοράν και Μπαράλ, πιο κοντά στον μοναδικό προωθημένο Μπίλιτς, ωστόσο η οπισθοφυλακή της "Μπάρτσα" διατήρησε με σχετική ευκολία το μηδέν.
sportnet.gr
ομαδαρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα. ..
μπαρτσα γα** μπαρτσα γα** την ρεαλ την παλιο πουτα**
Επειδή κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στο Camp Nou απογοητεύτηκα οικτρά από την κατάσταση του γηπέδου σκέφτηκα ότι μια ανακαίνιση ίσως βρίσκεται ήδη στα σκαριά (αν όχι ένα εντελώς νέο γήπεδο). Έψαξα λοιπόν και βρήκα πως πράγματι υπάρχουν τα σχέδια που θα μεταμορφώσουν πλήρως το μεγαλύτερο γήπεδο της Ευρώπης σε ένα πραγματικό στολίδι.
Η μελέτη έγινε από τον αρχιτέκτονα Νοrman Foster και τους συνεργάτες του.
To γήπεδο θα επεκταθεί ώστε να φιλοξενήσει πάνω από 106.000 θεατές, μαζί με εκτεταμένες νέες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν φιλοξενία και κοινόχρηστους χώρους. Μια νέα στέγη θα δημιουργηθεί για να στεγάσει τους οπαδούς. Το γήπεδο θα περικλείεται από ένα ανοιχτού χρώματος μωσαϊκό εξωτερικό περίβλημα το οποίο αναδιπλώνεται γύρω από το κτίριο και συνεχίζεται και στη νέα στέγη. Το πολύχρωμο περίβλημα θα αποτελείται από ημιδιαφανή πλακάκια στα χρώματα του συλλόγου. Η πληθώρα των πλακιδίων μπορεί να θεωρηθεί πως συμβολίζει την πίστη και την αφοσίωση των οπαδών της Μπαρτσελόνα σε όλο τον κόσμο.
Το ανασχεδιασμένο γήπεδο διατηρεί τα ουσιώδη στοιχεία του αρχικού Camp Nou, σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες Francesc Mitjans-Miró, García Barbón και Soteras Mauri, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1957.
Στους νυχτερινούς αγώνες το γήπεδο θα λάμπει, παρέχοντας μια νέα αρχιτεκτονική εικόνα για την πόλη. Με τον ίδιο τρόπο που η Μπαρτσελόνα είναι «περισσότερο από ένα κλαμπ», το νέο Camp Nou θα είναι πολύ περισσότερο από ένα γήπεδο.
Πηγή: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (07-02-10)
Ωραιο!
Αλλα το Καμπ νου μου αρεσει πολυ!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
μπαρτσα...
σε λιγες μερες θα σας ποσταρω οτι εχω!!!
θα γινει της φουκουσιμας
Coach (07-02-10), stelios-7- (07-02-10)
acceso 19, puerta 64 , boca 28 , fila G, asiento 0008!!!!!!!!!
θα γινει της φουκουσιμας
Βαλαντη ριξε υλικο!
"Επαναστατες"
να ξεκαθαρισω ... οτι εγω εκει βρεθηκα με την ελπιδα οτι η χεταφε θα εκανε το θαυμα της , αλλα οι παπαρες με 11 αυτοι και δεκα η μπατσα , δεν εκαναν ουτε μιση ευκαιρια! αι στα τσακιδια !!! ΡΕΑΛΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑΑΑΑΑ![]()
θα γινει της φουκουσιμας
ΕΙΜΑΙ στο δρομο τωρα , μολις βρω χρονο θα σας ποσταρω και βιντεο με το γκολ που τραβηξα με το κινητο μου , του μεσι , καθως και περασμα απο μπροστα μου του αλβες και του πικε που μου ετυχε κατα λαθος , μιας και οταν περιμενα να μου φερουν τα εισητηρια , ημουν ακριβως μπροστα εκει που περνουσαν καποιοι παιχτες να πανε στα αποδυτηρια με τα αυτοκινητα τους πριν τον αγωνα! επισης εχω παααααααρα πουλ υλικο απο το μουσειο και καποια βιντεο που απαιτουν χρονο , που θα τον βρω σιγα σιγα! παντως η φιλοι της μισητης μου ομαδας μπορειτε να απολαυσετε στο εγγυς μελλον υλικο απο πρωτο χερι οσονουπω απο ενα ρεαλιστα![]()
θα γινει της φουκουσιμας
εκεινο που με εντυπωσιασε πραγματικα , περα απο τους παιχτες που ειδα σε αποσταση μερικων μετρων , ηταν στο μουσειο , το ΟΛΟ στησιμο! μεχρι και επιτραπεζιες touch screen οθονες με μεγαλες στιγμες της ομαδας , me κυλιομενα μενου οπως στο iphone!!!!!!! ενταξει και κατι κουπες βεβαια τεραστιων διαστασεων , ειχαν επισης ενα ειδικο μερος οπου ειχαν και τους 6 φετινους τιτλους! εχω φωτο και με αυτο! η μακετα του νεου γηπεδου τρομερη , με επιρροη απο γκαουντι κ.α πολλα
θα γινει της φουκουσιμας
Eίδες και τη γωνιά του Ριβάλντο με το περίφημο γκολ κατά της Βαλένθια?
ρε ρεμάλια πως σας πάει η καρδιά να είστε Ολυμπιακός και Ρεάλ ;;;;; αισχροί τύποι !!!!!
ρε μπας και είστε κρυφοβάζελοι ;;;
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Bookmarks