Πιστεύω ότι η Μπάρτσα "έπρεπε" οπωσδήποτε να κάνει αυτή τη μεταγραφή εξαιτίας του αντίπαλου δέους και των ηχηρών μεταγραφών της. Δεν ξέρω τώρα κατά πόσο θα της βγει.
ελα ρε...δεν το ειχα δει.πιασε κοκκινο λοιπον.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πιστεύω ότι η Μπάρτσα "έπρεπε" οπωσδήποτε να κάνει αυτή τη μεταγραφή εξαιτίας του αντίπαλου δέους και των ηχηρών μεταγραφών της. Δεν ξέρω τώρα κατά πόσο θα της βγει.
Δε νομιζω Πανο. Μαλλον ειχε κολλημα ο Γκουαρδιολα με τον Ετοο, γι'αυτο τον σουταραν.
Η γνωμη μου πως, αν επρεπε οπωσδηποτε να κανουν μια μεγαλη μεταγραφη για απαντηση στη Ρεαλ, θα επρεπε να τα σκασουν στη Γιουβε για Μπουφόν.
Καλυτερα που εφυγε ο ετο,γιατι φετος θα ηταν σαν το ροναλντινιο δηλαδη δεν θα επαιζε μπαλα γιατι προπονητης και προεδρος ηθελαν να των διωξουν...
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Καταλανός με το Νο 9!
Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο Χουάν Λαπόρτα με τον Τσίκι Μπεκιρστάιν παρουσίασαν το νέο μεγάλο αστέρι του συλλόγου, ο οποίος πήρε τη φανέλα με το νούμερο 9.
«Είναι τιμή μου. Υπάρχουν πάρα πολλοί σύλλογοι, αλλά μόνο μία σαν την Μπαρτσελόνα. Είναι χαρά μου να παίξω μαζί με τόσο μεγάλους παίκτες και θα κάνω τα πάνα για να γίνει ακόμη καλύτερη. Βλέπω ότι ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος, είναι σημαντικό να έχουμε την υποστήριξη του , τα πάντα θα είναι τόσο ευκολότερα» τόνισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αποθεώθηκε από δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Ο Σουηδός επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο και παρουσιάστηκε από τους Λαπόρτα, Μπεκιρστάιν, ενώ πήρε τη φανέλα με το νούμερο 9.
Οι Καταλανοί για την απόκτησή του κατέβαλαν το ποσό των 46 εκ. ευρώ στην Ίντερ και ως έμψυχα ανταλλάγματα τον Ετό (20 εκ. ευρώ), αλλά και τον Αλεξάντερ Χλεμπ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
Καλωσηρθες παιχταρα!!!
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Μεταγραφή για να κάθεσαι με τις ώρες να βλέπεις Barca είτε εχθρός είτε φίλος.
.
Ο ετο κοστολογειται πολυ φτηνα.Πρωτος σκορερ περυσι της πριμερα ντιβιζιον και κατοχος του τσαμπιονς λιγκ.Τεσσερα χρονια βρισκεται στο κορυφαιο επιπεδο και ειναι απο τους καλυτερους της μπαρτσα.
Κατα την γνωμη μου κανει περιπου 35-40 μυρια.
chainsaw (28-07-09)
πηγε μπενφικα ο μικρος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΕΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑ ΣΟΥΗΔΕ
O Ετο δεν ητανε τοσο κακος σε σημειο να θελει να φυγει η μπαρτσα.Για μενα η μεταγραφη αυτη εγινε κυριως για επεικοινωνιακους λογους προκειμενου να χτυπηθει κατα καποιον τροπο η Ρεαλ που σαρωσε στο μεταγραφικο παζαρι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (31-07-09)
Και περσι πηγαν να σουταρουν τον Ετο και εκαναν προταση για Αντεμπαγιορ.
Καμια σχεση η Ρεαλ με την αποπομπη του Ετο. Ηταν επιθυμια τους να τον στειλουν, το γιατι δεν το ξερω. Παντως ο Ιμπρα ειναι παιχταρας, δε θα πεθυμησουν τον Ετο.
Du3lisT (30-07-09)
"Περί τα 300 εκατομμύρια ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η Μπαρτσελόνα από την πώληση του περίφημου Μίνι Εστάδι, του δεύτερου γηπέδου της (χωρητικότητας 16.000 θεατών) στο δήμο της Βαρκελώνης.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Οι διοικούντες τους "μπλαουγκράνα" ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου του δήμου, Ζόρντι Ερέου, για την παραχώρηση της αυτής έκτασης και ορισμένων ακόμα, οι πλέον βρίσκονται σε αχρηστία, αφού η Μπαρτσελόνα Β και η Μπάρτσα Αθλέτικ που έδιναν εκεί τα παιχνίδια τους, έχουν μεταφερθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις "Τζουάν Γκαμπέρ", μαζί με τα παιδικά τμήματα. Η επικείμενη πώληση έχει προκαλέσει κάποιες ανησυχίες, αφού ουσιαστικά πρόκειται για χρήματα δημοτών αυτά που θα γεμίσουν τα ταμεία των πρωταθλητών Ευρώπης, ωστόσο ο ίδιος ο Ερέου τονίζει ότι αυτή η εξέλιξη "θα κάνει καλό και στην πόλη και στο σύλλογο".
Στόχος της αγοραπωλησίας είναι η σύνθεση ενός τεράστιου οικοπέδου, όπου θα κατασκευαστούν πολυκατοικίες, ένα ξενοδοχείο, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μία σειρά πάρκων και κήπων, μία νοσοκομειακή σχολή κι ένα κέντρο υγείας.
Η Μπαρτσελόνα, η οποία προσπαθούσε εδώ και περίπου δέκα χρόνια να πουλήσει την έκτασή της, θα εκμεταλλευτεί την περίσταση, με απώτερο σχέδιο του Τζουάν Λαπόρτα την κατασκευή ενός χώρου που θα ονομάζεται "Πόλη των Μελών" και η οποία θα στεγάζει τα πιο επίλεκτα μέλη της ομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως τα χρήματα που θα κερδίσει η Μπαρτσελόνα από αυτήν την εξέλιξη αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στο μεγάλο λίφτινγκ που έχει προγραμματιστεί για το "Καμπ Νόου" από τον αρχιτέκτονα σερ Νόρμαν Φόστερ, καθώς και για τον νέο "Παλάου Μπλαουγκράνα", το οποίο αναμένεται να κοστίσει περίπου 240 εκατομμύρια."
τα έβγαλε τα λεφτά για τις μεταγραφές η Μπάρτσα........να φανταστώ θα της το κάνει δώρο ο βασιλιάς μετά από λίγα χρόνια....σωστά??????
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks