Ολες οι καταρες μου στις ομαδες του Τουρε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Toν ηπιε παλι χθες η Μπαρτσελονα, μαυρα φιδια ζωνουν τον Γκουαρδιολα.
Γι'αυτο σου λεω Δάσκαλε, ριξε μια παραιτηση τωρα που ανοιγουν μεγαλες πορτες.
το χασαμε στο red-league.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Eυτυχως πιασαμε ολα τα υπολοιπα!![]()
Ο Φρανκ Ριμπερί συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα για συνεργασία τεσσάρων ετών, γράφουν σήμερα τα γερμανικά ΜΜΕ. Η μεταγραφή θα γίνει το καλοκαίρι, εφ’ όσον βέβαια ικανοποιηθεί η Μπάγερν στην οποία ανήκει ο παίκτης και δεσμεύεται συμβόλαιο μέχρι το 2011.
«Αν φύγει, θα το κάνει μόνο για την Μπαρτσελόνα», διευκρινίζει ο μάνατζέρ του με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Bild». Ο Ριμπερί είχε δηλώσει επανειλημμένα τελευταία ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα».
Και πόσα ζητάει η Μπάγερν?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
φοβερος παικτης.τρομερη προσθηκη θα ηταν για την μπαρτσα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μαλλον παει για τη θεση του Ανρί που μεγαλωσε.
Φοβερη προσθηκη, αν παρει τον πουλο κι ο Γκουαρντιολα και φωναξουν τον Βαλβερδε στη θεση του, δε θα παιζεται απο κανεναν του χρονου η Μπαρτσα.
Εννοειται Κωστα. Ειναι ξεκαθαρο οτι φταιει (οπως παντα και παντου) ο κοουτς που δεν μπορει να αξιοποιησει το γκαλακτικο-ροστερ.
οχ βλεπω να μην μενει στη primera division του χρονου η μπαρτσα αμα παρει βαλβερδε και ριμπερι...
Μια ειναι η ελπις της Μπαρτσα να παρει τιτλο. Γιαννακης Παπαδοπουλος και Μενδρινος. Που τους εχει καταστρεψει εδω περα ο αθλιος.
να βαλκω και οσκαρ;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μπα, αυτόν τον έχει ήδη κλείσει η Τότεναμ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
θα σου βαλω πιπερι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks