ρε προεδρε σοβαρα δεν το ξερεις;δεν εχουν αδερφοποιηθει οι δυο ομαδες σε επιπεδο οπαδων;οι δυο αδερφες μεταξυ τους...![]()
ρε προεδρε σοβαρα δεν το ξερεις;δεν εχουν αδερφοποιηθει οι δυο ομαδες σε επιπεδο οπαδων;οι δυο αδερφες μεταξυ τους...![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σε επιπεδο οπαδων; Δεν νομιζω Σταθη. Το πολυ πολυ να εχει γινει αδερφοποιηση μεταξυ καμιας μεριδας οπαδων της Ρεαλ εδω στην Ελλαδα και των βαζελων. Οι Realistas Ultrasur ειναι αντιθετοι σε καθε "αδελφοποιηση" με οποιαδηποτε ομαδα εσωτερικου ή εξωτερικου και αυτο αναγραφεται και στο καταστατικο τους απ' οσο ξερω. Τα υπολοιπα ειναι μαλλον μουφες
Αλλωστε η αδερφοποιηση "οπαδων" δε λεει τιποτα. Κι εγω αμα παω να ... αδελφοποιηθω με εναν που υποστηριζει την ΑΕ Καλαμοποδίου θα πει οτι ... αδελφοποιηθηκε ο Ολυμπιακος μαζι της;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
καταλαβαινεις πως το λεω.και αδελφοποιηση εχει γινει εδω και χρονια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εννοειτε πως εχουν αδελφοποιηθει,οπως κ εμεις με liverpool.πιο βρωμικα σωματεια π υπαρχουν ρεαλ κ βαζελος!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Μπα δεν νομιζω οτι εχει γινει.
Απλα πηξανε τα μυαλα των γαυρων μολις μας το καρφωσε ο Σουκερ και αρχισανε τις ονειρωξεις παλι για ... αδελφοποιησεις. Αυτο νομιζω εγώ.
Εγω το μονο που ξερω είναι ότι είχαν ανταλλάξει κάτι πατσαβουροενθυμια σε μια αναμέτρηση τους στην Λεωφόρο!
ρε συ εχουν γινει και συγκεντρωσεις κιολας.πως δεν το γνωριζεις;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Που εχουνε γινει συγκεντρωσεις ρε Σταθη; Ηρθανε απο την Ισπανια οι Ουλτρασουρ να...κανουνε πορεια;;;;;;;;;;;;
Ρε μπας και αδελφοποιηθηκανε οι Βαζελοι με τιποτα τουριστες Ισπανους και δεν ξερουμε τι λεμε;![]()
κ σημαιες στο μπερναμπεου οταν παιζουμε αντιπαλοι,κ ολυμπιακος τοτε οι οπαδοι της μπαρτσα με τον βαζελο κ πηραμε τζιοβανι ριβαλντο κ χερι ρομπερτο καρλος κ διπλο μες στο οακα χτες κ ξεκωλος ο κασιγιας με κοβασεβιτς περυσι,θες κ αλλα μπαρτσα=θρυλος!!!![]()
Δε μου λεει κατι. Κι εμεις φωναζουμε Μπαρτσα οταν παιζουμε με τη Ρεαλ, αδερφοποιημενοι ειμαστε; Και να εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αν παμε στο Καμπ Νου Παναθηναϊκος θα φωναζουνε οι Καταλά.
Και σημαιες θα σηκωνουνε και σημαιες θα καιμε και δε συμμαζευεται...
Ενταξει υποστηριζω τη Ρεαλ αλλα δεν εχω καμια τρέλα κιόλας. Ουτε φυσικα με τη Μπαρτσα και γι' αυτο τα βλεπω αποστασιοποιημενα καπως. Αλλωστε η μεγαλυτερη παικτουρα ολων των εποχων στην Μπαρτσα επαιζε. Και το μοναδικο μου ινδαλμα φυσικα. Εννοειται οτι μιλαω για τον Ντιεγκο το Θεο.
Ομως να μιλαει η ... Μπαρτσελονα για ... ευνοια ειναι λιγο αστειο. Οπως και το να μιλαει η Ρεαλ. Εννοειται οτι οι δυο τους καταδυναστευουν τον κοσμο στην Ισπανία.
sirkostas (12-12-08)
όπως οι άλλοι δύο στην Ιταλία , όπως οι άλλοι δυο στην Ελλάδα , όπως οι άλλοι δύο στην Αργεντινή , όπως η άλλη μία στην Γερμανία κλπ κλπ . παντού τα ίδια γίνονται .
ΑΛΛΑ πουθενά στον κόσμο δεν πλήρωσε επίσημα δήμος , τα χρέη της ομάδας του (ούτε καν πλησιάζει ο δήμος Αθηναίων με την παραχώρηση της Λεωφόρου) και πολύ περισότερο ποτέ δεν κατακυρώθηκε μεταγραφή με την απόφαση δικτάτορα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
mpak (12-12-08)
Εχουν γινει πολλα περισσοτερα (τα εχω ξαναγραψει αλλα τώρα βαριεμαι). Τα εξοδα αλλωστε του Καμπ Νου για 30 χρονια τα πληρωνε ο Δημος της Βαρκελώνης ενω θα πρεπει καπως να σε "υποψιαζει" το γεγονος οτι η Μπαρτσα "αντεχει" τοσα χρονια χωρις διαφημιση στη φανελα. Απο καπου πρεπει να πεφτει το "ασυστολο χρημα" που χρειαζεται για να κινειται...
Τεσπα γουστα ειναι αυτα. Εγω μεγαλωσα με τη μεγαλη Ρεαλ και τον τρομο του Μπερναμπεου (κυριως γι' αυτο την υποστηριξα) και αλλοι προτιμουν την Μπαρτσα λογω Ντιεγκο ή λογω μεγαλων ομαδων που εχει φτιαξει τελευταία.
Κουβεντα να γινεται...
Οι Ολυμπιακοί είναι με τις ομάδες των λιμανιών , προδότη![]()
.
δεν τα βάζω στην ζυγαριά σάκη για να βρω τα περισότερα ή τα λιγότερα . λέω μόνο πως τα πλέον εξόφθαλμα και αυτά που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα προέρχονται από μια μονο πλευρά .
π.χ. όλοι γνωρίζουν ότι οι πρόεδροι (διαχρονικά) επηρεάζουν πρόσωπα και καταστάσεις στα γήπεδα , αυτό όμως που αναφέρεται πρώτο σε παρόμοιες κουβέντες (από μεγαλύτερους , γιατί τα πιτσιρίκια ξέρουν μονο κοκκαλη) είναι το πιστόλι του βαρδινογιάννη και το "θα σε στείλω στον εβρο". αυτό δεν σημαίνει ότι άλλοι δεν έκαναν χειρότερα , αλλά αυτό προκάλεσε περισότερο .
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ξουτ ξουτ από το ιερό μας thread.
ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ.![]()
Barca γ@μα την άσπρη τη πουτάν@!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Coach (12-12-08)
Bookmarks