Σελίδα 40 από 259 ΠρώτηΠρώτη ... 1020303637383940414243445060708090140240 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 781 έως 800 από 5173

Θέμα: Barca!

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Και όταν τα σκατώσει και αυτός θα είναι ο νέος μας διάδοχος.

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη φαίνεται πως "τα βρήκαν" σε ό,τι αφορά τον Ντάνιελ Αλβες, που θα φορέσει τελικά την φανέλα των Καταλανών.
    Ο Τσίκι Μπεγκιριστάιν και ο Μαρκ Ινγκλα συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Σεβίλλης Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στα 32 εκ. ευρώ, ενώ θα καταθέσουν... συνεταιρικά πρόταση στην Μαγιόρκα για τον Φερνάντο Ναβάρο.

Η Σεβίλλη έχει καταθέσει πρόταση για τον Ισπανό αμυντικό, προσφέροντας επτά εκατομύρια. Η Μαγιόρκα ζητά δέκα, και την διαφορά προτίθεται, όπως φαίνεται να καλύψει η Μπαρτσελόνα, που επίσης ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Οι "μπλαουγκράνα" έχουν ήδη ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Σεϊντού Κεϊτά, Ζεράρ Πικέ και Μάρτιν Κάσερες.

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Τα πλάνα του χωρίς τους Ντέκο, Ροναλντίνιο και Σάμουελ Ετό προετοιμάζει ενόψει της νέας χρονιάς ο Πεπ Γουαρντιόλα. Ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν του είναι απαραίτητοι και είναι διαθέσιμοι προς πώληση.
    Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ξένο σώμα στην ομάδα από τα μέσα της χρονιάς και η φυγή του από το «Καμπ Νου» ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη. Μάλιστα έχει γίνει και το σίριαλ του καλοκαιριού καθώς για την απόκτησή του έχουν ενδιαφερθεί κατά σειρά Μίλαν, Ιντερ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.
    Ο Ντέκο είχε δηλώσει πως θέλει να φύγει από την καταλανική ομάδα και οι «μπλε» του Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι έτοιμοι να τον κάνουν κάτοικο Λονδίνου. Τέλος, ο Καμερουνέζος φορ, ο οποίος είναι και από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, έχει δεχθεί μεγάλη πρόταση από τους «ροσονέρι» και από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από το νέο τεχνικό, όλα είναι ανοιχτά.
    "Φτιάχνουμε μια ολοκληρωτικά νέα ομάδα και δεν είναι στα πλάνα μου, αλλά θα δούμε τι θα γίνει εν τέλει. Αυτή την απόφαση την πήρα από την αγωνιστική τους κατάσταση, τα πράγματα που δείχνουν μέσω προπόνησης και γενικότερα την όλη συμπεριφορά τους", δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.
    "Αν ο Ροναλντίνιο γίνει αυτός που κάποτε ήταν τότε έχει θέση εδώ, όμως αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει και θέλει χρόνο", συμπλήρωσε ο 37χρονος προπονητής για τον 28χρονο Βραζιλιάνο.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Ροναλντίνιο:"Σε ένα μήνα αποφασίζω"

Μπορεί τα σενάρια για το μέλλον του να συνεχίζονται, ωστόσο ο Ροναλντίνιο δήλωσε ότι δεν βιάζεται για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μίλαν, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι είναι οι ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του και από τη στιγμή που ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι δεν είναι στα πλάνα του για τη νέα σεζόν, ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ είναι στην πόρτα της εξόδου.

"Ξέρω μόνο ότι έχω συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως το 2010. Είναι καιρός να ηρεμήσω. Μέχρι τις 19 Ιουλίου πολλά μπορούν να συμβούν", δήλωσε ο Ροναλντίνιο. Παράλληλα όμως ο Ροναλντίνιο εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Βραζιλία, λέγοντας:

"Αν θέλει ο Θεός θα επιστρέψω. Ανάρρωσα από τον τραυματισμό μου και είμαι έτοιμος για να με καλέσουν όσο πιο σύντομα γίνεται. Είναι δύσκολο να είμαι εκτός ομάδας αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα όσο να κάνω".

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μα γιατι να τον διωξουν δεν καταλαβα....
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή Ψηφίζει "μπλαουγκράνα" ο Αρσάβιν

Δύο ομάδες έχει στην καρδιά του ο Αντρέι Αρσάβιν, την εθνική Ρωσίας και την Μπαρτσελόνα.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο πρόεδρος της της ρωσικής ομοσπονδίας, Βιτάλι Μπούτκο. "Είναι το όνειρο του να παίξει στη Μπαρτσελόνα.

Πιστεύω ότι θα μπορούσε να δείξει την αξία του εάν αγωνιζόταν εκεί. Θεωρώ πως πως δεν υστερεί σε ποιότητα σε σχέση με παίκτες όπως ο Ντέκο
    ".

Στη Ζενίτ ήδη τρίβουν τα χέρια τους και περιμένουν τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν. Εκτός από την Μπαρτσελόνα που λόγω της προτίμησης του 27χρονου επιθετικού δείχνει να έχει το προβάδισμα, στην ουρά περιμένουν Ίντερ, Άρσεναλ, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ρωσικός Τύπος αναφέρει πως ο Αρσάβιν δεν θα παραχωρηθεί με λιγότερο από 15 εκ. ευρώ, ένα ποσό που ενδεχομένως να αυξηθεί ανάλογα με την πορεία της "αρκούδας".

Ο τεχνικός της Ζενίτ, Ντικ Άντβοκαατ εκμυστηρεύτηκε μία σύντομη συνομιλία που είχε με τον Αρσάβιν πριν από λίγες μέρες.

"Ο Αρσάβιν μας γνωστοποίησε την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο και ήδη ψάχνουμε τον αντικαταστάτη του" τόνισε ο έμπειρος Ολλανδός προπονητής.

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.644
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.591 φορές σε 8.157 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μα....ας ειναι να παει αλλου?
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της Μπαρτσελόνα πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στο &#171;Καμπ Νου&#187;. Η βασική καινοτομία αφορά τη δεύτερη φανέλα της ομάδας, η οποία είναι κίτρινη για πρώτη φορά μετά το 1974, αν και το 1999 είχε κυκλοφορήσει μία επετειακή φανέλα με κίτρινο χρώμα. Η βασική εμφάνιση της ομάδας θα είναι στα παραδοσιακά χρώματα, αλλά σε αντίθεση με πέρυσι θα είναι μισή μπλε και μισή κόκκινη, με το σορτσάκι να είναι μπλε. Καλορίζικες!

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Thumbs down

Δε μ' αρέσουν καθόλου.

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Αντρέι Αρσάβιν έχει τονίσει αρκετές φορές πως όνειρο του αποτελεί να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα και οι διοικούντες την ομάδα της Βαρκελώνης είναι έτοιμοι να το πραγματοποιήσουν.
    Ο 27χρονος Ρώσος έχει εντυπωσιάσει άπαντες στις δύο εμφανίσεις που έχει μέχρι στιγμής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και για το λόγο αυτό το όνομα του προστέθηκε στη λίστα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Οι "μπλαουγκράνα" ωστόσο φαίνεται να κινήθηκαν πρώτοι, καθώς όπως επιβεβαίωσε την Πέμπτη ο αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ κατέθεσαν επίσημη προσφορά για την αγορά του.
    "Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Ζενίτ για την αγορά του Αρσάβιν αλλά οι συζητήσεις αναφορικά με την πώληση του παίκτη θα κορυφωθούν με την επιστροφή του στην ομάδα" ανέφερε σχετικά ο Κονσταντίν Σαρσάνιγια σε ρωσικά μέσα.
    Στο μεταξύ, δηλώσεις αναφορικά με το θέμα έκανε και ατζέντης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά:"Η πρόταση της Μπαρτσελόνα πρέπει να κυμαίνεται στα 25 εκ. ευρώ. Ήρθε η ώρα για τον Αρσάβιν να αναζητήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αυτόν".

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της Μπαρτσελόνα πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στο «Καμπ Νου». Η βασική καινοτομία αφορά τη δεύτερη φανέλα της ομάδας, η οποία είναι κίτρινη για πρώτη φορά μετά το 1974, αν και το 1999 είχε κυκλοφορήσει μία επετειακή φανέλα με κίτρινο χρώμα. Η βασική εμφάνιση της ομάδας θα είναι στα παραδοσιακά χρώματα, αλλά σε αντίθεση με πέρυσι θα είναι μισή μπλε και μισή κόκκινη, με το σορτσάκι να είναι μπλε. Καλορίζικες!

και μενα μετριες μου φαινονται.
    καλα ποιοι ειναι αυτοι οι ακυροι που τις παρουσιαζουν?
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

H Barca είναι η μοναδική ομάδα στον κόσμο που αντί να πληρώνεται από κάποιον (ή κάποιους) χορηγό, πληρώνει (Unicef)!!!!
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της Μπαρτσελόνα πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στο «Καμπ Νου». Η βασική καινοτομία αφορά τη δεύτερη φανέλα της ομάδας, η οποία είναι κίτρινη για πρώτη φορά μετά το 1974, αν και το 1999 είχε κυκλοφορήσει μία επετειακή φανέλα με κίτρινο χρώμα. Η βασική εμφάνιση της ομάδας θα είναι στα παραδοσιακά χρώματα, αλλά σε αντίθεση με πέρυσι θα είναι μισή μπλε και μισή κόκκινη, με το σορτσάκι να είναι μπλε. Καλορίζικες!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Katalanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    και μενα μετριες μου φαινονται.
    καλα ποιοι ειναι αυτοι οι ακυροι που τις παρουσιαζουν?
    Είναι τρεις παίχτες της ομάδας νέων. Marc Muniesa (στη μέση), Adri&#224; Carmona (αριστερά) και Rub&#233;n Mi&#241;o (δεξιά)!
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ενταξει την αγορασα και αυτην!!
    αλλα περιμενω να δω ποιανου ονομα θα βαλω...

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν ξερω αν το διαβασατε αλλα η Ζενιτ προσφερει στην Μπαρτσα 20 εκατ. ευρω και τον Αρσαβιν για τον Μεσι!!! Δεν ειναι αστειο!!! Αληθινο ειναι!!!

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

Nα προσφέρουμε κι εμείς 20 εκ. και τον Sisic

Το avatar του χρήστη mpak

Thanks
    8.774
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.335 φορές σε 2.291 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nα προσφέρουμε κι εμείς 20 εκ. και τον Sisic
    Γιατί Σίσιτς και Αρσάβιν είναι και το ίδιο πράγμα....

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mpak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί Σίσιτς και Αρσάβιν είναι και το ίδιο πράγμα....
    Χε!χε!

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Να προσφέρουμε εμείς τον Σίσιτς και 20 εκατομμύρια για τον Αρσάβιν στη Ζενίντ.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Σιγα μην δοσουμε την παικτουρα για αυτον με τα κοκκινα μαγουλα...

Σελίδα 40 από 259 ΠρώτηΠρώτη ... 1020303637383940414243445060708090140240 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές