αντε να τον παρουμε εμεις σπυρο.
αντε να τον παρουμε εμεις σπυρο.
2-2... an einai pote dunaton. ME POIA? ME TIN ALMERIA... ELEOS!
ΣΟΒΑΡΑ!!! 2-2? ΟΣΦΠ γιουχουυ! που εισαι κοπελα μου δεν θα εμφανιστεις? μπουχαχα απο την αλμερια ρε ? δεν πειραζει ρε παιδια εχουμε συνηθισει στο κρυο , εκει ψηλα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kouzoulo : 19-03-08 στις 23:10
θα γινει της φουκουσιμας
αισχος.απο το κακο στο χειροτερο.θα σκεφτονται την ευρωπη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μπαρτσελονα και Μιλαν ειναι για να κανουν παρεα μαζι...
Ροναλντίνιο εναντίον όλων!
Ξεσπάθωσε ο Ροναλντίνιο με συνέντευξη του στο γερμανικό "Vanity Fair" βγαίνοντας στην αντεπίθεση. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα απάντησε στην έντονη κριτική που του ασκείται.
"Δεν θα με καταστρέψετε. Υπάρχουν κακεντρεχείς άνθρωποι που τους αρέσει να μου επιτίθενται, αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί. Κανείς δεν θα καταστρέψει τον Ροναλντίνιο. Καμία κριτική στον κόσμο δεν μπορεί να με αποθαρρύνει". Ο πρώην κορυφαίος παίκτης του κόσμου συνέχισε το παραλήρημα του.
"Η Μπάρτσα μόνο με έναν δυνατό Ροναλντίνιο μπορεί να κατακτά τίτλους. Χωρίς τρόπαια η ζωή είναι βαρετή και αν δεν παίζω φυσικό είναι να ενοχλούμαι. Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα με οποιοδήποτε τίμημα.
Στον σύλλογο έχω ένα θαυμάσιο μέλλον. Εδώ τους αισθάνομαι όλους σαν οικογένεια και παραμένω ευτυχής όπως την πρώτη μέρα. Θα παραμείνω και θα κάνω το παν για να πετύχω τους στόχους μου".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ !!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΟ ΦΑΙ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
να ταν μονο το φαι....
Αυτος μονος του θα καταστραφει.
τον φαγανε οι γκομενες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εκτός Κόπα Ντελ Ρέι η Μπαρτσελόνα!
Η Μπαρτσελόνα έμεινε εκτός Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς ηττήθηκε στον ημιτελικό από τη Βαλένθια με 3-2, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Οι "μισοπεθαμένες" στο πρωτάθλημα "νυχτερίδες" ήταν το αουτσάιντερ εξαιτίας των πολλών προβλημάτων της ομάδας φέτος, τελικά όμως κατάφεραν να αφήσουν εκτός θεσμού τους "μπλαουγκράνα" και να περάσουν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν την Χετάφε.
Η Βαλενθια προηγήθηκε στο 18ο λεπτό με τον Μπαράχα, και στο 45' ο Μάτα έκανε το 2-0. Ο Ανρί μείωσε για την Μπαρτσελόνα στο 72', όμως ο Μάτα στο 73' διέρυνε το σκορ σε 3-1. Ο Ετό μείωσε για τους Καταλανούς στο 80', όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον αποκλεισμό.
ΟΣΦΠ που είσαι;![]()
τραγωδια.απο το κακο στο χειροτερο.τρανο παραδειγμα οτι το μπατζετ δεν κανει την ομαδα.εχει μερικους απο τους καλυτερους παικτες στον κοσμο αλλα παραπαιει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Βαριέμαι να σας βρίσω ... που ναι και αυτός ο Ηλίας μια ώρα;![]()
ελα ρε μπατσαααααααααααααααααααααα, καλα παιδια φετος που θα αποκλειστειτε και απο τη σαλκε θα εχει ακομη περισσοτερο γελιο διοτι θα ειστε ...και παλι ανυπαρκτοι
![]()
θα γινει της φουκουσιμας
Bookmarks