Κατ' αρχην θα σου πω οτι στην Ισπανια στην β' εθνική ΟΛΕΣ οι ομαδες επενδυουν περιπου στα επιπεδα του Ολυμπιακου. Μονο αυτο για να καταλαβεις. Αρα ναι, και οι 20 επενδύουν ποσα και μαλιστα μεγάλα αφου υπαρχουν χρηματοδοτες.
Οσο για τις ομαδες που ανεφερες. Κλασικες δυναμεις ειναι τρεις στην Ελλαδα, μην τρελλαινομαστε. Παοκ και αρης αλλες δυο "μικρομεσαιες". Ξάνθη να πω που εχει μια "σχετικα" καλη παρουσια Πανιώνιος (ίσως, αν δεν ειναι παλι του χρονου στα ίδια) και "θα δουμε" για τον Αστερα Τριπολης και τελος τα διδραχμα. Οι αλλες ομαδες που αναφερεις ζουνε μεσω κομπινας , κλοπων και σαλτιμπαγκισμου και μοιραια καποια στιγμή θα καταστραφουν.
Ακομα και ο Αστερας που αναφερεις ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα. Βρεθηκε σοβαρος επενδυτης,επεσαν λεφτα και εχουν αποτελεσμα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Καλά δε θα λύσουμε το Κυπριακό τώρα!Ο καθένας έχει την άποψή του.
Μια παρατήρηση μόνο: Πολλές φορές σε ποστ μου ενώ γράφω με κεφαλαία, όταν πατώ καταχώρηση τα εμφανίζει με μικρά.Γιατί συμβαίνει αυτό;
Φτιάχτε και τα greeklish να μετατρέπονται σε ελληνικά.![]()
Αν και φανατικος της Μπαρτσα το πεναλντι ηταν απαραδεκτο.
πηραμε τους τρεις βαθμους και παμε να κανουμε την αντεπιθεση!
den peirazei mwre giati i megali kyria den eynoeitai katholou!!!!!!!!!!!!Pame re mpartsa!!!!
Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!
ΠΕναλτάρα ήταν και δεν δέχομαι ουδεμία αμφισβήτηση... εδώ ήταν πέναλτυ το χέρι του Άντζα με τον Πανλαγουδιακό δεν ήταν αυτό εχθές???
Θρύλος: Η μόνη ομάδα που παίζει την πιο ελκυστική μπάλα στην Ελλάδα (όταν γουστάρει!!!)
Με εμφανίσεις τύπου Καλαμαριάς, Εργοτέλη κι Αστέρα Τρίπολης δεν αξίζουμε τίποτα
χαχαχαχαχαχα...εχεις δικιο πολλες φορες την παταω και εγω.
παρεπιπτοντος παρειγειλα απο την Μπαρτσελονα την εμφανιση και την περιμενω απο μερα σε μερα.
Εγώ πήρα αυτή €35.99
Έχω την κλασσική έχω και την οινοπνευματί καιρός ήταν να πάρω και την πορτοκαλί (ο Θεός να την κάνει... εμένα κάτι άλλο μου θυμίζει, ελπίζω να μην επαληθευτώ)
Θρύλος: Η μόνη ομάδα που παίζει την πιο ελκυστική μπάλα στην Ελλάδα (όταν γουστάρει!!!)
εγω περιμενω αυτη..αν δεν την εχεις παρτην για τι θα γινει συλεκτικη λογω των 50 χρωνον του καμπ νου!
την έχω αυτή
ok..Φυλαξε την
Bookmarks