ειναι ποντους μπροστα φετος.δεν το βλεπω.
Μπα μην το λες..σε αυτο το πρωταθλημα γινονται τρελα πραγματα!!
Περσυ η εντελως χαλια ρεαλ πηρε την κουπα απο την πολυ καλυτερη Μπαρτσελονα.
ειναι ποντους μπροστα φετος.δεν το βλεπω.
5 ποντους ειναι μπροστα αν δεν κανω λαθος.Με αγωνα λιγοτερο.
με αγωνα λιγοτερο η ρεαλ?
Ναι, παιζει σημερα εντος με Βαγιαδολιδ.
Αρα μαλλον 8 βαθμοι η διαφορα, εκτος κι αν βγουν νεκροι απ'τα μνηματα.
Συν οτι η Ρεαλ εχει και το 2πλο στο Καμπ Νου και τους εχει μεσα στη ρεβανς.
εχει αβανταζ η Ρεαλ αλλα οπως ειπαμε αυτο δεν λει τιποτα για το ισπανικο πρωταθλημα μιας και πολλα συμβαινουν..
τωρα ειναι δυσκολα για την μπαρτσα.
Μονο νικη αποψε με την σαραγοσα και εχουμε ελπιδες...
Makari na kerdisoume... exase kai i Real. An kerdisi 8a paro kai kana frago sto stoixima...![]()
Λίγο πριν το τέλος παντως είμαστε 1-1.![]()
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ ... 1-2 στο 83΄.![]()
1-2 teliko score! Me scorer ton Ronaldino sto 83'!!
Οπως ειδατε το Ισπανικο πρωταθλημα αξιζει τα "λεφτα" του. Τιποτε δεν θεωρειται τελειωμενο μεχρι και την τελευταια αγωνιστική. Το ξαναλεω , τυχεροι οι Ισπανοι που βλεπουνε τετοιο πρωταθλημα, τετοια μπαλαρα και τετοιους παικτες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
εμεις βλεπουμε ακριβως τα αντιθετα.
Το θέμα είναι ότι έχουν και 20 ομάδες, με συνέπεια να υπάρχουν περισσότερες εκπλήξεις από τις ομάδες.
Πιστεύω ότι πρέπει το ελληνικό πρωτάθλημα (η σούπερ λιγκ, σόρι!) να ξαναέχει 18 ομάδες...
Αν ξαναγινουνε 18 οι ομαδες απλα θα γινουν περισσοτερες οι σουπες. Οχι χρειαζεται να πεσει χρημα και να αναπτυχθουν οι ομαδες. Οχι να γινουν περισσοτερες. Η γνώμη μου για την Σουπα Λιγκα ειναι οτι πρεπει να διεξαγεται με 8 ομαδες και να πεφτουν οι 3.
Εντάξει είσαι υπερβολικός τώρα. Το 1999 ας πούμε που είδαμε φοβερή μπάλα από το Θρύλο, 18 ήταν οι ομάδες. Συν ότι η επαρχία θα πάρει τα πάνω της όπως παλιά. Είναι ανεπίτρεπτο να μην είναι στην Α η Καλαμάτα και η Παναχαϊκή ας πούμε.
Και στο κάτω κάτω γιατί να πληρώνω το ακριβότερο διαρκείας στην Ευρώπη για να βλέπω 15 παιχνίδια πρωταθλήματος; Ή μήπως κουράζονται τα πουλάκια μου; Αγγλικά πρότυπα τώρα! (υπερβολικό αλλά έτσι πρέπει πιστεύω)
18 και πάλι 18 κατά τη γνώμη μου...
Δεν εχει σημασια, μπαλα ειδαμε μονο απο μια ομαδα. Βρες μου εσύ 8 ομαδες που να παιζουνε μπαλα τα τελευταια χρονια σταθερα...
Η Καλαματα και η Παναχαϊκη καλα ειναι εκει που ειναι με την καταντια που τις δερνει. Ανύπαρκτες. Κανεις δε βαζει λεφτα και γι' αυτο θα εξαφανιστουνε.
Η τιμη του διαρκειας και θα μειωθει, και δε θα εχει σημασια αμα βλεπεις 14 ντερμπι καθε σαιζον. Και θα γεμιζει το γήπεδο. 18 ομαδες σημαινει 14 σουπακια τύπου Εργοτέλη για μας και καθε αγωνιστική 7 ματς τύπου Κάτω Ταράκουλα-Αστέρας Ευανθίας με 10 θεατες στο καθένα. Δοκιμαστηκαν οι πολλες ομαδες στην Ελλαδα και το συστημα απετυχε πανηγυρικα. Και γιατι; Ειναι απλο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ επενδυτες. Δεν πεφτουνε λεφτα. Δεν φτιαχνονται ομαδες , και οσες "ξεπετιουνται" ειναι διαττοντες αστερες. Δεν εχει ομαδες η Ελλαδα και δεν ειμαι υπερβολικος. Μετρημενες τις εχω. Πρωταθλημα 8 ομαδων για μενα για να βλεπουμε δυνατοτερα ματς.
ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΟ
ΑΕΚ
ΠΑΟΚ
ΑΡΗΣ
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ:
ΗΡΑΚΛΗΣ
ΛΑΡΙΣΑ
ΟΦΗ (...)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΤΤΟΝΤΕΣ ΑΣΤΕΡΕΣ:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ Α':
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΒΟΛΟΣ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2)
+ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΑΓΓΛΙΑ: 20
ΙΤΑΛΙΑ: 20
ΙΣΠΑΝΙΑ: 20
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 20 ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ "ΖΕΙ" ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΚΕΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ;
Ψιτ κύριε admin ... ωραίο παράδειγμα δίνεις ... εδώ είναι το thread της Barca.![]()
Bookmarks