panahs7 (14-08-17)
Νομιζω, 50-60 ταπες εννοουσε, γιατι για εκατομμυρια δεν νομιζω...
panahs7 (14-08-17)
Oυτε καν ταπες. Φαπες μπορει![]()
Red&White-Nick-7 (15-08-17)
Μπράβο μυτογκα.ξεκίνησες όπως το περίμενα.θα τους οδηγήσεις στην καταστροφή.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (15-08-17)
Βασικά είναι κάτι περίεργο αυτό που συμβαίνει με αυτόν τον άνθρωπο. Όλο με τριαρες ξεκινάει. Δυστυχώς στο τέλος πάντα ομαδάρα φτιάχνει. Ελπίζω να τους καταστρέψει
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμείς παίζει να χουμε λίγο καλύτερη άμυνα απ' τη Μπάρτσα.
panahs7 (17-08-17)
Ρήξη τένοντα έπαθε. Κρίμα ο παίκτης.
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
+7 απο τη ρεαλ. Σηκωσε το ρε ερνεστο.
Δε βλεπω να γραφει κανεις για την ομαδαρα του Ερνεστο που εκανε πλακιτσα στο Μπερναμπεου και πηρα το πρωταθλημα πριν ακομα αλλαξει ο χρονος...
Η ρεάλα ήθελε πασίγιο και η βάρκα της έδωσε πουτσίγιο στο στόμα, μέρα μεσημέρι. Αυτά καλό είναι να μη γίνονται...
Ο γκέης Ρονάλδος απέδειξε για μιαν ακόμη φορά ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών... όταν πέφτει στα τέσσερα...
Πουτσίκι Βαλβέρδε.
There is a Dude in town
giovanni#10 (23-12-17)
Mέρα μεσημέρι ώρα Ελλάδος αλλά βράδυ ώρα Κίνας - γιαυτους έγινε το παιχνίδι μεσημεριάτικα εξάλλου.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μπορεί την ώρα της σέντρας στην Ισπανία να είναι μεσημέρι, αλλά την ίδια στιγμή είναι τηλεοπτική ώρα prime time στην Κίνα, όπου το ντέρμπι θα προβληθεί ζωντανά. Πρόκειται για ένα deal που θα φέρει αρκετά λεφτά στα ταμεία των ισπανικών καναλιών που διαχειρίζονται τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα, ενώ αναμένεται να προκαλέσει ρεκόρ τηλεθέασης στην Κίνα, όπου το ενδιαφέρον -και οι επενδύσεις- γύρω από το ποδόσφαιρο είναι σε ανοδική τροχιά.
Πηγή: parapolitica.gr
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ο Βαλβερδε εμαθε απο πρωταθλητισμο στον Ολυμπιακο και τωρα τον εφαρμοζει στην μπαρτσελονα.
Παρελαβε μια ομαδα διαλυμενη στα εξον συνετεθη, εχασε τον δευτερο ποιοτικοτερο της παιχτη (και πιο ανερχομενο στην ευρωπη), η καλυτερη του μεταγραφη εμεινε εκτος εξαιτιας τραυματισμου και οι υπολοιπες μεταγραφες της ηταν ο σεμεδο με τον παουλινιο.
Οταν ξεκινουσε η χρονια ολοι εκλεγαν πανω απο τον πεθαμενο. Ακομα και ο πικε ειχε πει πως πρωτη φορα αισθανειται πως η ρεαλ ειναι ανωτερη απο τη μπαρτσελονα. Οι αρδ; Αυτοι εδιναν ρεστα γραφοντας πως το ροστερ την μπαρτσελονα ειναι κακο ποιοτικα και ελλιπες.
Ολα αυτα ηταν αληθειες πριν 4 μηνες. Ομως ο βαλβερδε απεδειξε πως με ποιοτικη και σκληρη δουλεια οι ομαδες αλλαζουν προσωπο προς το καλυτερο. Η μπαρτσελονα δεν "βγαζει ματια". Δεν παιζει το ποδοσφαιρο που επαιζε επι γκουαρντιολα, ουτε καν οπως την πρωτη σεζον του λουις ενρικε. Ειναι ομως σταθερη, σοβαρη, καλυτερη αμυντικα και πανω απ'ολα σουλουπωμενη, γνωριζοντας τις αδυναμιες της.
Ας δουν λοιπον οσοι διοικουν τον Ολυμπιακο, ποσο αλλαξε το προσωπο ολοκληρης Μπαρτσελονα, ο καλος τους φιλος και προπονητης και ας παραδειγματιστουν, φερνοντας επιτελους ενα σοβαρο ανθρωπο στην ομαδα αφηνοντας κατα μερος τους Βικτορ, Χασι, Μπεντο, Λεμονη κλπ.
Eγώ το έγραψα πρώτος αλλά αποκλήθηκα τρολ. Ο κοκκινοκέντρης παρέθεσε ουσιαστικά το ίδιο πράγμα από τα παραπολιτικά και έγινε πιστευτός - πήρε και τα thanks.
Αφού η γνώμη μου δεν έχει καμία βαρύτητα πλέον εδώ μέσα, ας μη ζορίζομαι να σκέφτομαι και να γράφω. Διαβάστε τα παραπολιτικά, τα σπόρια, τη γκαζέλα ή ό,τι άλλο τραβάει ο νους σας.
Καλά Χριστούγεννα@@
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (24-12-17)
differance (24-12-17)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (27-12-17), georgethirdeye (27-12-17), giovanni#10 (27-12-17), SIRSOULIS (27-12-17), vasilis-thrylos7 (28-12-17)
Bookmarks