Θα πιούν λιγάκι παραπάνω ακινθα ξεχαστούν. Αν γίνονται τόσο λιωμίδια στις κερκίδες, δε τους κόβω να ξέραν ποιός ήταν στον πάγκο και πόσο μεγάλη την είχε... τη μύτη...
Ελα ρε Ερνέστο! Θα μας λείψεις απο το Μπιλμπάο, αλλα δεν χάνεται τέτοια ευκαιρία.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Θα πιούν λιγάκι παραπάνω ακινθα ξεχαστούν. Αν γίνονται τόσο λιωμίδια στις κερκίδες, δε τους κόβω να ξέραν ποιός ήταν στον πάγκο και πόσο μεγάλη την είχε... τη μύτη...
There is a Dude in town
Ήταν κάποτε η Μπάρτσα.. ...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
voskos_7 (14-05-17)
The Dude (06-05-17)
Με ψήνεις άγρια, τύπε τσίμπημα...
There is a Dude in town
Ρε σου λέω είναι άλλη φάση οι τύποι εκεί! Εγώ όταν έφτασα στο Μπιλμπάο μέρα μεσημέρι και τα βρήκα όλα κλειστά και χωρίς άνθρωπο στους δρόμους, νόμισα ότι έχει αρχίσει ο τρίτος παγκόσμιος όσο ήμουν στο τραίνο. Ψάχναμε να βρούμε κάπου να φάμε, και τελικά ήταν ένα Burger's King ανοικτό. Μας είπαν τα παιδιά που δούλευαν εκεί ότι είναι εθνική εορτή και είναι ΟΛΑ κλειστά εκτός από τα φαστφουντάδικα των πολυεθνκών. Και οι Μπιλμαώτες ήταν όλοι μαζεμένοι σε ένα μέρος για τη γιορτή κι έπιναν αβέρτα. Οπότε βρήκαμε αλκοόλ και γυναίκες σε ένα μέρος. Μεγάλη επιτυχία σου λέω!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ρε ελάτε να συνεχίσουμε εδώ την συζήτηση για Μέσι vs ροναλντο αφού έχουν κλειδώσει τα αλλά θέματα. Χαχαχα
Σοβαρά τώρα πείτε τίποτα ρε. Νέκρωσε το Φόρουμ. Ε ρε Λεμονή που θέλετε για να ξυπνήσετε.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φωτο του Λεμονή εδώ; Πάει, ξεφτιλίστηκε και το θρεντ της Μπαρτσελόνα.![]()
differance (15-05-17), flessanto (15-05-17)
Μαζέψτε τη γρήγορα ρε, στη Βαρκελώνη ψάχνουν προπονητή! Θα τους καταστρέψετε τους ανθρώπους αν δεν τους κάτσει ο Βαλβέρδε, θα πουν αυτοί ξέρουν από καλό κρασ..εεε προπονητή!![]()
sirkostas (15-05-17)
Απ ότι φαίνεται Βαλβερδε στο Μπαρτσα!Ποιος να το λεγε ότι ολόκληρη Μπαρτσελονα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο να χει πρώην προπονητές του Ολυμπιακού!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στο μπάσκετ, ειδικά, ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανώτερος από τη Μπαρτσελόνα. Τώρα το ποδόσφαιρο είναι μιαν άλλη κουβέντα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Protassov (29-05-17)
Έχετε κλειδώσει το θρεντ της Ρεάλ και δεν ήξερα που να γράψω για τη γκολάρα που έβαλε χτες ο παιδαράς. Τι να κάνω το γράφω εδώ. #sorrynotsorry
Και επισημα ο Βαλβερδε νεος προπονητης της Βαρκας.
Ernesto Valverde is the new @FCBarcelona coach.
Welcome, Ernesto!#HolaValverde
ΕΕΕΕΕΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΕΕΕΕΕΡΔΕ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Στη Μπαρτσελόνα, πάντως, τον πρώην προπονητή της Μπιλμπάο πήρανε... και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του συλλόγου...
Τα συγχαρητήριά και τις θερμότερες ευχές μου, πάντως, τις έχει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μπραβο στον μυτογκα! Καταφερε και εφτασε εκει που στοχευε(;).
giovanni#10 (29-05-17), sabar77 (29-05-17), voskos_7 (29-05-17)
Bookmarks