Σελίδα 242 από 259 ΠρώτηΠρώτη ... 42142192202212222232238239240241242243244245246252 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.821 έως 4.840 από 5173

Θέμα: Barca!

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Barca!

ειναι πολυ πεσμενη η μπαρτσα μου φαινεται
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Τα λαθη ειναι δυο κατ'εμε.

1. Προπονητης{οσο αγαπητος κι αν ειναι ΔΕΝ κανει για την Μπαρτσα}

2. Αμυνα{Δεν ξερω πως θα τα πανε ο Vermallen και Μathieu.Θα επρεπε να παρουν κατι καλυτερο.}

Απο κει και περα ο Μεσι-Νευμαρ-Σουαρες και Πεδρο δεν ξερω πως θα χωρεσουν και ποιοι θα δεχτουν να κατσουν
    παγκο εκτος και αν χουν σκοπο να πουλησουν ενα απ'αυτους αλλα επειδη θυμαμαι οτι ο Βιγια δεν στεργιωσε εχω τις αμφιβολιες μου.

Και κατι τελευταιο, αν ο Μεσι δεν κανει λιγο πισω ωστε να μην παιζει σε ολα τα παιχνιδια δεν ξερω ποσο θα αντεξει.

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

2η συνεχόμενη ήττα για την Μπάρτσα εχθές απ'την Θέλτα.
    Τα λέγαμε,η Ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

εδω και 2-3 χρονια.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Οργασμός (ατάκας) για τον Μέσι
    Επιμέλεια: Φώντας ΣέμπροςΔημοσίευση: 25 Νοε. 2014 08:27

Από τον οργασμό του Λουίς Φίγκο, μέχρι το "what the fuck" του Χενκ Τεν Κάτε. Διαβάστε τις καλύτερες ατάκες για τον Λιονέλ Μέσι (video)

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος και ίσως απόψε στην Κύπρο να ξεπεράσει τον Ραούλ και να γίνει πρώτος σκόρερ και στην ιστορία του Champions League.

Αυτή λοιπόν ίσως είναι η πιο ιστορική εβδομάδα της καριέρας του, έτσι το Sport24.gr συγκέντρωσε τις καλύτερες ατάκες που έχουν πει άνθρωποι του ποδοσφαίρου για αυτόν...

Λουίς Φίγκο: "Για μένα, να παρακολουθώ τον Μέσι είναι απόλαυση. Είναι όπως όταν έχεις οργασμό. Μία τρομερή απόλαυση".

Ράντομιρ Ράντιτς: "Ο Μέσι είναι ο Μότσαρτ του ποδοσφαίρου".

Χαβιέρ Μαστεράνο: "Αν και δεν είναι ανθρώπινο ων, είναι καλό που ο Μέσι ακόμη νομίζει πως είναι".

Τσάβι: "Είναι ξεκάθαρο πως ο Μέσι είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους. Αυτοί που δεν το βλέπουν αυτό είναι τυφλοί".

Αρντά Τουράν: "Μέσι ή Ρονάλντο καλύτερος στον κόσμο; Θα έλεγα Ρονάλντο. Ο Μέσι είναι από άλλο πλανήτη".

Ντιέγκο Σιμεόνε: "Ο Μαραντόνα μας έχει γεμίσει συναισθήματα, αλλά χωρίς αμφιβολία ο Μέσι είναι καλύτερος από τον Μαραντόνα".

Αρσέν Βενγκέρ: "Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών".

Ντιέγκο Μαραντόνα: "Είδα τον παίκτη που θα κληρονομήσει την θέση μου στην εθνική Αργεντινής. Λέγεται Λιονέλ Μέσι. Είναι μία ιδιοφυΐα".

Πελέ: "Μου αρέσει πολύ ο Μέσι, είναι σπουδαίος παίκτης. Τεχνικά, είμαστε ουσιαστικά στο ίδιο επίπεδο".

Αντριάνο Γκαλιάνι: "Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Και σας το λέει κάποιος που έχει δει και τον Πελέ και τον Μαραντόνα να παίζουν".

Κόμπι Μπράιαντ: "Φοράω το 10 στην εθνική των ΗΠΑ τιμώντας τον καλύτερο αθλητή όλων των εποχών. Τον Μέσι".

Χρίστο Στόιτσκοφ: "Κάποτε είπαν πως μπορούν να με σταματήσουν μόνο με πιστόλι. Σήμερα χρειάζεσαι πολυβόλο για να σταματήσεις τον Μέσι".

Φελίπε Σκολάρι: "Το μόνο κακό στην καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο Μέσι. Αν δεν υπήρχε θα έβγαινε κορυφαίος του κόσμου για 5 σερί χρόνια".

Φραντς Μπέκενμπαουερ: "Ο Μέσι είναι ιδιοφυΐα. Έχει τα πάντα. Όταν τον παρακολουθώ, βλέπω έναν παίκτη με τρομερές ικανότητες, πολύ έξυπνο και με το αριστερό πόδι του Μαραντόνα".

Ρομάριο: "Ο Νιούτον και ο Άινσταϊν είχαν αυτισμό. Ελπίζω, όπως αυτοί, ο Μέσι κάθε μέρα να ξεπερνά τον εαυτό του και να συνεχίσει να μας προσφέρει το εξαιρετικό είδος ποδοσφαίρου του".

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: "Ο Μέσι χρησιμοποιεί μόνο το αριστερό του πόδι και είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Φανταστείτε τι θα γίνει αν αρχίσει να χρησιμοποιεί και το δεξί. Θα έχουμε πρόβλημα".

Κάρλος Μπιλάρδο: "Καταργεί τους κανόνες της ανατομίας ο Μέσι. Πρέπει να έχει ένα επιπλέον κόκκαλο στον αστράγαλο".

Ρέι Χάντσον (λόγια του σε μετάδοση): "Μου λένε πως οι άνθρωποι είναι όλοι ίσοι στα μάτια του Θεού, αυτός ο παίκτες σε κάνει σοβαρά να ξανασκέφτεσαι αυτά τα λόγια".

Πεπ Γκουαρντιόλα: "Μην γράφετε για αυτόν. Μη προσπαθείτε να τον περιγράψετε. Απλά παρακολουθήστε τον".

Ζινεντίν Ζιντάν: "Πάντα πηγαίνει μπροστά. Δεν δίνει ποτέ την μπάλα πίσω ή στα πλάγια. Έχει μόνο μία ιδέα... να πάει προς το τέρμα. Αν είσαι φίλαθλος του ποδοσφαίρου λοιπόν, απλά απόλαυσε το σόου".

Τιάγκο Αλκάνταρα: "Του δίναμε την μπάλα, κάναμε πίσω και κοιτούσαμε. Συχνά πολλοί λένε πως είδαν τους Πελέ και Μαραντόνα να παίζουν. Στο μέλλον θα λέω πως έχω δει τον Μέσι να παίζει".

Τζέρι Άρμστρονγκ: "Έχω παίξει αντίπαλος με Πλατινί, Μαραντόνα, Κρόιφ και συμπαίκτης με Τζορτζ Μπεστ, αλλά κανείς τους δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Μέσι. Πριν δύο χρόνια είπα πως ο καλύτερος παίκτης που έχω αντιμετωπίσει είναι ο Μαραντόνα. Τώρα λέω πως δεν έχω δει ποτέ κανέναν τόσο καλό όσο ο Μέσι. Είναι μία κατηγορία μόνος του".

Φρανκ Ράικαρντ (προπονητής του, αμέσως μετά το ντεμπούτο του): "Δεν τον έβαλα ως επιβράβευση για την δουλειά του στην προπόνηση. Αλλά για την ποιότητά του και επειδή είδα κουρασμένο τον Ντέκο".

Χενκ Τεν Κάτε (βοηθός του Ράικαρντ, μετά το 1ο ματς του Μέσι με την 1η ομάδα / φιλικό με Πόρτο): "Ήταν λες και έπαιζε μαζί μας μια ζωή, πολύ φυσική η κίνησή του. Την πρώτη φορά που πήρε την μπάλα δημιούργησε ευκαιρία. Όταν κάποιος 15-16 ετών κάνει όλα αυτά στο 1ο του ματς, κόντρα στην Πόρτο, σε γεμάτο γήπεδο, τότε είναι ιδιαίτερος. "What the fuck? Το είδες αυτό", λέγαμε με τον Ράικαρντ ενώ κοιταζόμασταν έκπληκτοι".

BONUS
    Αντόνιο Λόμπο Αντούνες (Πορτογάλος συγγραφέας): "Υπάρχουν τρία ή τέσσερα σημαντικά πράγματα στην ζωή... βιβλία, φίλοι, γυναίκες και Μέσι".

Μπαρ Ρεφαέλι (μοντέλο): "Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο Μέσι έχει συγγένεια με τον Κλαρκ Κεντ".

Μητέρα Μέσι (!): "Παίζαμε χαρτιά στο σπίτι, αλλά κανείς δεν ήθελε να παίζει μαζί του, καθώς ξέραμε πως αργά ή γρήγορα θα κλέψει. Ήταν κακομαθημένος και ήταν σαν πρίγκηπας μεταξύ των φίλων του. Τον αγαπούσαν, ήταν ηγέτης τους για τον τρόπο που χειριζόταν την μπάλα".

Κάρμεν Θάρα (κόρη του Τέλμο Θάρα, του οποίου το ρεκόρ έσπασε ο Μέσι στην Ισπανία): "Σίγουρα ο πατέρας μου θα ήταν ικανοποιημένος με τον Μέσι να του σπάει το ρεκόρ. Διότι φαίνεται πολύ ευγενικός εντός και εκτός γηπέδου".
    κραταω αυτο: "Μέσι ή Ρονάλντο καλύτερος στον κόσμο; Θα έλεγα Ρονάλντο. Ο Μέσι είναι από άλλο πλανήτη".
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

6. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-11-14), SOLID (25-11-14), voskos_7 (25-11-14)

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Ρεσιτάλ ομαδικής μαλακίας απ'ολους τους ποδοσφαιριστές-δημοσιογράφους και προπονητές.
    Τα ίδια και στο μουντιάλ, ο Μεσι καλύτερος του Μαραντόνα κτλ,κτλ.Παπαρολογίες του κερατά.

Και μια που αναφέρθηκε ο Ρονάλντο..Δεν έχω καταλάβει ακόμα που υστερεί σε σύγκριση με τον Μέσι.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.312 φορές σε 18.957 μηνύματα
    Ignore User

Δεν θέλει να το υιοθετήσει κανείς γιατί κλαίει πολύ...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

giovanni#10 (26-11-14), Rena (27-11-14)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μια που αναφέρθηκε ο Ρονάλντο..Δεν έχω καταλάβει ακόμα που υστερεί σε σύγκριση με τον Μέσι.
    Χρησιμοποιεί υπερβολικά μια τρύπα του σώματός του που δεν θα έπρεπε...
    There is a Dude in town

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (26-11-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-11-14)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρησιμοποιεί υπερβολικά μια τρύπα του σώματός του που δεν θα έπρεπε...
    Σωστά, όταν κλαις τρέχουν και οι μύτες...

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Aυτο που μου αρεσει προσωπικα στον Μεσι-πλην της ντριπλας,το ο,τι μαζευει 5-6 αντιπαλους πανω του καθε φορα και του οτι ειναι εντελως απροβλεπτος οσον αφορα το γκολ-ειναι αυτο που ειπε ο Ζινταν:

Ζινεντίν Ζιντάν: "Πάντα πηγαίνει μπροστά. Δεν δίνει ποτέ την μπάλα πίσω ή στα πλάγια. Έχει μόνο μία ιδέα... να πάει προς το τέρμα. Αν είσαι φίλαθλος του ποδοσφαίρου λοιπόν, απλά απόλαυσε το σόου".
    Παντα κοιταει τερμα και δεν τον σταματαει κανεις-ουτε με κλωτσιες- μεχρι να φτασει εκει και να σκοραρει.

14. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (28-11-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-11-14)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

να πω την αληθεια μου, ο ροναλντο φαινεται πληρεστερος ποδοσφαιριστης. Πιο γυμνασμενος, πιο δυνατος, με καλυτερα στημενα, μπορει να σουταρει και με τα δυο ποδια, εχει περισσοτερη αντοχη, λιγοτερους τραυματισμους, ειναι καλυτερος στο ψηλο παιχνιδι, μου μοιαζει πιο γρηγορος.

Αλλα προτιμω το μεσι, δεν ξερω γιατι, φυσικα οχι γιατι ειναι καλο παιδι, μου αρεσει περισσοτερο το παιχνιδι του. Μπορει σε αυτα που προανεφερα να ειναι καλυτερος ο ροναλντο, αλλα ο μεσι εχει περισσοτερο ταλεντο, εχει ανωτερη τεχνικη. Ειναι περισσοτερο ποδοσφαιριστης και λιγοτερο αθλητης. Ο τροπος που κολλαει τη μπαλα στα ποδια του ειναι απιστευτος, σε κανει να πιστευεις πως ειναι κατι ευκολο. Τρεχει σε φουλ ταχυτητα, με αντιπαλο που τον τζαρτζαρει και η μπαλα ειναι σαν δεμενη στο ποδι του.

Aυτο που μου αρεσει προσωπικα στον Μεσι-πλην της ντριπλας,το ο,τι μαζευει 5-6 αντιπαλους πανω του καθε φορα
    Αυτο ειναι κατι μοναδικο και σπανιο. Μια ολοκληρη ομαδα να ειναι προσανατολισμενη αποκλειστικα στο πως θα εξουδετερωσει εναν παιχτη.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (29-11-14)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι περισσοτερο ποδοσφαιριστης και λιγοτερο αθλητης. Ο τροπος που κολλαει τη μπαλα στα ποδια του ειναι απιστευτος, σε κανει να πιστευεις πως ειναι κατι ευκολο. Τρεχει σε φουλ ταχυτητα, με αντιπαλο που τον τζαρτζαρει και η μπαλα ειναι σαν δεμενη στο ποδι του.
    Aυτο ακριβως.
    Μπορει οι επαγγελματιες κριτες αθλητων να ελεγαν οτι ειναι καλυτερος ο Ροναλντο σε ολα,πχ πιο γρηγορος απο τον Μπολτ (εχει ειπωθει),καλυτερες ασιστ απο τον Σπανουλη ή καλυτερο σερβις απο τον Φεντερερ (το προσθετω εγω) κλπ κλπ,αλλα σιγουρα δεν ειναι καλυτερος ποδοσφαιριστης.Θυμαμαι ενα διαστημα που ο μεσι ηταν πρωτος σε ολα -ασιστ,γκολ κλπ- και παλι μιλουσαν για οτι τεχνικα ειναι καλυτερος ο Ροναλντο,λες και μιλαμε για ατομικο αθλημα που δεν εχουν σημασια οι αλλοι παραμετροι-αντιπαλοι,συνεργασια με συμπαικτες.
    Και σιγουρα ο Μεσι δεν ειναι καλο παιδι και νομιζω ολοι το ξερουν.

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.590 φορές σε 8.157 μηνύματα
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Απορρίφθηκε από το CAS η έφεση της Μπαρτσελόνα κατά της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών μέσα στο 2015, που της είχε επιβάλει η FIFA. Από το 2016 πλέον θα μπορούν να ενισχυθούν οι «μπλαουγκράνα».

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

το μπουλο...

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Και στο μπαούλο.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Δηλαδή από όλες τις ομάδες που ξόδεψαν πακτωλούς δισεκατομμυρίων τα τελευταία χρόνια για μεταγραφές, μόνο η Μπαρτσελόνα την πλήρωσε?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Η Μπαρτσελόνα, δεν πλήρωσε τις μετεγγραφές ενηλίκων, αλλά αυτές των ανηλίκων.
    Και μη μου θυμίζεις ότι από όλους, μόνο ο Ερ. Αστέρας αποβλήθηκε από τις διοργανώσεις.

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή από όλες τις ομάδες που ξόδεψαν πακτωλούς δισεκατομμυρίων τα τελευταία χρόνια για μεταγραφές, μόνο η Μπαρτσελόνα την πλήρωσε?

Είναι κι άλλες ομάδες οριακά όπως η Μ.Σιτι και η Π.Σ.Ζ.

Βεβαια εδω εχει να κανει με το παιδομάζωμα που κανει η Μπαρτσα κι όχι για το ffp.

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μέσι ζητάει 640 εκατ. για 6 χρόνια, συν 250 εκατ. για την ρήτρα αποδέσμευσης...

Θέλεις τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα σου; Βρες 890 εκατομμύρια και είναι δικό σου...

Αυτό ουσιαστικά λέει δημοσίευμα της Sun, η οποία αποκαλύπτει πως ο Αργεντίνος είναι θετικός στην αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα αρκεί βέβαια η ομάδα που ενδιαφέρεται να ικανοποιήσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Αυτές είναι 640 εκατομμύρια για 6 χρόνια, ενώ στο ποσό αυτό θα πρέπει να προστεθούν και τα 250 εκατομμύρια που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του από τους Καταλανούς.

Ποιες ομάδες μπορούν να ξοδέψουν ένα τέτοιο ποσό;

Υπό προϋποθέσεις η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν...

Σελίδα 242 από 259 ΠρώτηΠρώτη ... 42142192202212222232238239240241242243244245246252 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές