dimace (17-05-14)
dimace (17-05-14)
Γνωστή η γνώμη μου για τον Μέσι: Μεγάλος παίκτης αλλά με την καμία ο καλύτερος στον κόσμο. Θα τον έλεγα πρώτο μεταξύ ίσων, αν δεν πίστευα πως ο Ρονάλντο, ο Καβάνι, ο Τουρέ, ο Πίρλο, ο Ρόμπεν κλπ, είναι πιο ολοκληρωμένοι ποδοσφαιρικοί χαρακτήρες (όχι καλύτεροι παίκτες!)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-05-14)
να εισαι μπαρτσελονα το τελευταιο τριημερο. Ανατριχιαστικο και μονο που το σκεφτομαι...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγώ θα δώσω μία άλλη διάσταση στο θέμα: Ο Μέσσι, όταν 100.000 καταλανοί χειροκροτούσαν την αντίπαλό του, ο ίδιος έκανε το βαρύ πεπόνι και ούτε ένας τυπικός χαιρετισμός δεν του περίσσεψε, για την ομάδα που κέρδισε τον τίτλο, αφού αυτός, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα ουσιαστικό (το να βγει από πάνω σου, σε απόδοση, σε τέτοιο παιχνίδι ο Σάντσεζ, είναι να σε κλαίνε οι ρέγγες, τα σκουμπριά και τα σαλιγκάρια μαζί και κατά μόνας).
Και αυτή, είναι προφανώς η συμπεριφορά που διδάσκουν στην Μάσια και επιφυλάσσουν προς τον κόσμο που τους ταΐζει, όταν δεν τους χειροκροτάει επειδή κάνουν το αυτονόητο...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Τα "καλά παιδιά" δεν φαίνονται στις νίκες, αλλά κάτι τέτοια, ο γύφτικος πολιτισμός τους, ποτέ δεν θα τους αξιώσει να τα κάνουν κτήμα τους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτόν τον παίκτη, από τότε που έπαιζε στο Ούντινε, τον γραδαριζα και του γούσταρα. Δεν είναι εξτρα κλάση αλλά έχει τα πάντα στο παιχνίδι του, συν το ότι είναι μαχητής. Τον κύριο Μέσι θα τον δούμε σε ένα μήνα. Αν και ΠΑΛΙ πατώσει, τέρμα τα δίφραγκα και τα σουπερ σταριλίκια.
Στην Ουντινέζε, ήταν ένας φέρελπις νέος, ο οποίος επελέγη για αγωνιστικός νεροκουβαλητής του Μέσσι (είναι γνωστό τοις πάσι, ότι κανείς, ειδικά εκεί, δεν πηγαίνει χωρίς την συγκατάθεση του πρώτου). Προφανώς και λογικά, η εξέλιξή του, ήταν αντίθετη του αναμενομένου και ΑΝ θέλει να περισώσει κάτι από την ποδοσφαιρική του ποιότητα, καλά θα κάνει να φύγει πριν και από τον Πουγιόλ, για οπουδήποτε, πραγματικά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (18-05-14)
voskos_7 (19-05-14)
Τον Σάντσες τον θεωρώ πολύ μεγάλο παίχτη. Στη συγκεκριμένη ομάδα κι ο Πελέ στα καραντουζένια του να πήγαινε, θα έπρεπε να αφήσει τον Μέσι να κάνει ότι γουστάρει κι αυτός θα ήταν σε δεύτερο ρόλο.
Προσωπικά θα ήθελα πολύ τον Σάντσες στη Γιουνάιτεντ.
voskos_7 (19-05-14)
Στην Μπάρσελονα ο Σάντσες δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα με βάση πάντα τα 40 Εκ που δαπανήθηκαν.
Όχι ότι είναι κακός, αλλά 38 γκολ στο πρωτάθλημα στα 3 χρόνια δεν λένε και πολλά πράγματα την στιγμή που ο Σέσκ έχει βάλει 30.
Βέβαια σε άλλη ομάδα που θα είχε ποιο πρωταγωνιστικό ρόλο και ίσως ήταν διαφορετικά.
Για τον Μέσι, όντως είναι σε κακή χρονιά όμως τον θεωρό και είναι κορυφαίος παίχτης.
Και επίσημα Λουίς Ενρίκε για την Μπαρσελόνα.
Λίγες ώρες μετά την απώλεια του τίτλου στην Primera Division και την αποχώρηση του Μαρτίνο, οι Καταλανοί ανακοίνωσαν μέσω τις επίσημης ιστοσελίδας τους την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Το διοικητικό συμβούλιο επιβεβαίωσε ότι ο επί σειρά ετών παίκτης της ομάδας πήρε τη δουλειά στο «Καμπ Νόου» μετά την πρόταση του αθλητικού διευθυντή, Αντοντι Θουμπιθαρέτα.
Ο 44χρονος αγωνίστηκε από το 1996 μέχρι το 2004 στην Μπαρτσελόνα, στην οποία ήταν προπονητής των ακαδημιών το διάστημα 2008-2011. Στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στους πάγκους στην Ιταλία και την Ρόμα και την περίοδο 2013-14 ήταν στην Θέλτα την οποία οδήγησε σε άνετη παραμονή.
Τεράστιος παίκτης τον λάτρεψα , ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΦ , ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ . Αν είχε έναν τέτοιο σήμερα θα ήταν άλλη ομάδα , με 2-3 προσθήκες ακόμη.
Eρνέστο, μας τη φέραν πισώπλατα οι κουφάλες!![]()
μετα την μαντσεστερ ξεκιναει και η μπαρτσελονα το "ρεκτιφιε". Το κακο ειναι οτι ειναι τεραστιο ρισκο ο λουις ενρικε.Μπάρτσα, το όνειρό του...
Ως τιμή και όνειρο χαρακτήρισε την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν. Διαβάστε τα ποσά γύρω απ’ την μετακόμισή του στην Βαρκελώνη.
Παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν απ’ την Μπαρτσελόνα. Ο Γερμανός γκολκίπερ αφίχθη σήμερα στην Βαρκέλωνη -με τη συνοδεία της συντρόφου του- υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.
Όπως γνωστοποίησαν οι Καταλανοί, το κόστος της μεταγραφής του έφτασε τα 12 εκατ. ευρώ (ποσό που πήγε στα ταμεία της Γκλάντμπαχ) με τη συνεργασία των δύο πλευρών να έχει ισχύ μέχρι το 2019. Μάλιστα, μπήκε άμεσα υψηλή ρήτρα, ύψους 80 εκατ. ευρώ, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος που στο μέλλον θα θελήσει να τον πάρει.
«Δεν ξέρω ακόμα να μιλάω ισπανικά ή καταλανικά, αλλά ξέρω πως πρέπει να μάθω. Δεν υπήρξε ποτέ άλλη προοπτική για μένα, πέραν της Μπαρτσελόνα, ήθελα να παίξω εδώ και μόνο. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με παράδοση και εξαιρετικό περιβάλλον για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ, μια ευκαιρία ζωής που δεν παρουσιάζεται κάθε μέρα», είπε αρχικά ο Τερ Στέγκεν και συμπλήρωσε:
«Ο Βίκτορ Βαλντές είναι φανταστικός παίκτης και έχει πολύ καλή δουλειά στην Μπάρτσα. Δεν θέλω να με συγκρίνουν μαζί του. Εγώ είμαι εγώ και εκείνος είναι εκείνος. Ο Λουίς Ενρίκε είναι προσωπικά ο ιδανικός τεχνικός για την ομάδα. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω αύριο. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για μένα, χαμογέλασα. Ήταν όνειρό μου να αγωνιστώ εδώ. Παίζεις ποδόσφαιρο για να κερδίζεις τίτλους και εδώ μπορείς να το κάνεις άνετα αυτό».
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τύπε, φέτος είναι η χαρά των μανατζαραίων. Πολλές ομάδες θέλουν πολλούς παίκτες και η αγορά θα κινηθεί τρελά. Οταν ομάδες σαν την Γιουνάϊτεντ ή την Μπάρτσα βγαίνουν στο σεργιάνι για ψώνια πολλά και καλά, θα γίνει νταλαβέρι... και δεν είναι μόνον αυτές.
There is a Dude in town
Bookmarks