Ομολογώ ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε δε θα ξαναμπεί ποτέ στο red-dna.com, αν μπει και δει ότι (έστω στο απευκταίο γι' αυτόν σενάριο) τον παραλλήλισα με τον ...Παράσχο!!
Η μόνη τιμωρία που μου αξίζει γι' αυτό είναι να κάνω logout και να σας καληνυχτίσω γι' απόψε!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Οχι ακόμα ρε τύπε. Κάτσε, σε λίγο βγαίνει το κοντοσούβλι, θα βάλω και τεκίλα.![]()
There is a Dude in town
Με σκουληκι μεσα??
ΥΓ:μη μου πειτε οτι παλι προσβαλα τους μπαοκτζηδες.Οχι τιποτα αλλο,αλλα θα με βαλουν να πληρωσω το προστιμο του ινσουλιναμορταδελαρδε.
Μην αγχώνεσαι, τύπισσα. Δεν προσβάλονται αυτοί. Οι μόνη προσβολή για'υτούς είναι να τους βάλεις σε κανονικό γήπεδο με κανονικούς κανονισμούς. Τα χάνουν, ψάχνονται, κουτουλάνε ο ένας με τον άλλον, δεν ξέρουν τι να κάνουν.
ΥΓ Μέσκαλ με σκουλήκι. Πιο σωστό...
There is a Dude in town
Rena (07-05-14)
Mπαρτσελόνα La Liga, Ρεαλάρα Τσαμπιονλίγκι και ο Σιμεόνε τίποτις τελικά
Μαρτίνο>στρατηγός απλά, η δουλειά δικαιώνεται
* Το στησαν τα αδελφάκια Ρεάλ-Μπάρτσα για να αφήσουν στην απέξω τους ροχιμπλάνκος μου φαίνεται![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
και πρεπει να λαβουμε υποψη μας, πως πηρε τη μπαρτσελονα σε μια περιοδο, να το πω κομψα, "καμψης". εγω θα τον κρατουσα, αρκει οι παιχτες να μην ειχαν προβλημα μαζι του. Εκει ειναι το ζητημα, αλλιως απο του χρονου αν παρατησουν το τικι τακα και με 2-3 προσθηκες παραμενει στην ελιτ της ευρωπης. Απλα σταματαει να ειναι η υπερομαδα που σκορπαει 4-5ρες και μετατρεπεται σε μια κανονικη ομαδα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ξεκίνησε το παιχνίδι στην έδρα της Ελτσε. Αντε να δούμε, θα πάρουν το δώρο της Ρεάλ ή θα τα κάνουν σαλάτα ξανά?
Δείχνει νωθρή... Θα το παίξει τώρα εντός έδρας με την Ατλέτικο, αλλά πιστεύω ότι η Ατλέτικο έχει περισσότερες πιθανότητες να το πάρει το πρωτάθλημα!
20 εκ. το χρόνο ο Μέσι!
Η κάθοδός του σε απόδοση δεν συνοδεύεται από αντίστοιχη κάθοδο σε αποδοχές. Γνώμη μου πως στη Βαρκελώνη θα μετανιώσουν πικρά που τον κράτησαν και δεν τον πούλησαν.
Faithful (17-05-14)
η μπαρτσελονα ειναι στα κεραμμυδια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
MES QUE UN ...PUTSA !!!
Μπαρτσα!!!!μπατσααααααααααααααα
να φτιάξουν μια μασία και στο μπάσκετ!!!! μιλάμε για χοντρό πινέλο χθές !!!!
The Dude (17-05-14)
Θα παρουνε λεει ντοελμαν, κ λορμπεκ λαμπε κ ενας αλλος ισως φυγουν. Να τολμησω να πω για λαμπε; Αν ριξει (αρκετα) το κασε του βεβαια...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Φημες λενε οτι με δουλευεις :p
Νομιζω ειναι μια καλη ευκαιρια αν φυγει, ν αποκτηθει ενας καλος παιχτης σε χαμηλοτερη τιμη![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks