Rena (28-04-14)
Αυτή η κίνηση δείχνει τόοοοοσο πολύ ότι "σας γράφω στ' @ρχίδια μου" που μπορώ να βλέπω αυτά τα 8 δευτερόλεπτα μισή ώρα συνέχεια!!!
Αν τό 'κανε κι ο Σαλίνο στα ΟΡΚ θα τους άφηνε κάγκελο... Δεν είναι βέβαια εύκολο να σου κάνουν ρατσιστική επίθεση κι εσύ να είσαι ...Ντάνι Άλβεζ!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Rena (28-04-14)
warum βoσκε?
το κορμί μου το φιδίσιο το 'χω χτίσει με παστίτσιο
Weil και προηγήθηκες με καθαρό προβάδισμα και έχασες με δημιουργό τον στόχο της μαλακίας και θα φας και τιμωρία.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
o brian o clough (28-04-14)
αυτό δεν είναι κρίμα αυτό είναι fucking hilarious![]()
το κορμί μου το φιδίσιο το 'χω χτίσει με παστίτσιο
o brian o clough (28-04-14), voskos_7 (28-04-14)
voskos_7 (28-04-14)
Θυμήθηκα κι ένα συμβάν με τερματοφύλακα (μάλλον Γκαλίνοβιτς) που του πέταξαν μπουκάλι με νερό κι αυτός το άνοιξε και τράβηξε μια γουλιά!
Rena (28-04-14)
Μ' έχουν αποκαλέσει με πολλά ονόματα ή παρατσούκλια, αλλά το "Ρένα" έλειπε απ' το ρεπερτόριό μου!![]()
Άμα σου άρεσε, το εντάσσεις...![]()
sirkostas (28-04-14)
Εν τω μεταξύ, στην απολίτιστη αυτή χώρα, αυτόν που πέταξε την μπανάνα τον βρήκαν και μάλιστα
απαγορεύτηκε δια βίος η είσοδος του στο Μαδριγάλ. Εδώ φυσικά και δεν συμβαινει το ίδιο αφού ο
δικηγόρος του Παοκ επικαλέστηκε ότι αυτός που την πέταξε την είχε μαζί του για να την φάει..
Θέλουν μας πείσουν δηλαδή ότι ο τύπος αυτός είχε πάει για πικ νικ στην τούμπα και φυσικά η νοημοσύνη όλων μας είναι ηλίθια.
8PYLOS (30-04-14)
Δε φταίει ο δικηγόρος. Αυτός και όμοιοί του βρίσκουν και αμολάνε τις δικηγορίστικες πορδές τους αφού περνάνε. Ελεγε ο άλλος τύπος πως ο Νάβας έδειχνε το σκορ και το πήραν σοβαρά... ακόμα και του δικού μας τους Αντζα. Η του Γιαννακηγκουμα που "δεν" έσπρωξε τον διαιτητή αλλά "έκανε αναπαράσταση". Από τη στιγμή που οι δικαστές ανέχονται αυτές τις πίπες και δεν βάζουν του δικηγόρους μέσα σε ένα καμαράκι με δυο μαύρους Γιαταμπαρέδες να τους λύσουν τους αφαλούς στο πήδημα, εννοείται πως θα ακούμε τέτοια.
Μπορούν όμως να του τραβήξουν ένα -3 από το επόμενο πρωτάθλημα να τους πονέσει η κωλοτρυπίδα; Εκεί να δεις μπανάνες στο πατούρι.
There is a Dude in town
Λες τύπε να ήταν... χρησιμοποιημένη η μπανάνα του ορκ και την πέταξε πίσω ο Σαλίνος γιατί μύριζε;![]()
There is a Dude in town
Έπρεπε να είναι ο Σοφοκλής να του βάλει τη μπανάνα στον κώλο να του βγει από τη μύτη. Βέβαια θα τιμωρούνταν με 7 αγωνιστικές αλλά ο οπαδός των Ορκ θα έχεζε για 7 μήνες από το στόμα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σε χρόνο-ρεκόρ, η Βιγιαρεάλ βρήκε, συνέλαβε και τιμώρησε τον "άνθρωπο" που πέταξε την μπανάνα στον Ντάνι Άλβεζ!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Έδωσε και τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα, για παγκόσμια διαπόμπευση:
Μπράβο στους Ισπανούς!!!
Μακάρι μια μέρα να δούμε κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα... Αν και πολύ αμφιβάλλω!
*edit: είναι τόσο πιθανό να δούμε κάτι τέτοιο να γίνεται στην Ελλάδα, όσο πιθανό είναι να δούμε τελικό Champions League μεταξύ δυο ελληνικών ομάδων, όπως βλέπουν π.χ. οι Ισπανοί...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 8PYLOS : 01-05-14 στις 18:11
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Συνεχίζονται οι κατραπακιές που σφραγίζουν οριστικά το τέλος εποχής. 2-2 με τη Χετάφε σήμερα, αν και το πρωτάθλημα είχε "πετάξει" νωρίτερα. Ξεκίνησε πάντως το "χτίσιμο" της νέας σεζόν, με την απόκτηση του τερματοφύτσουλα της Γκλάντμπαχ τον Στέγκεν, που θα υπερασπιστεί από τη νέα χρονιά την εστία των Καταλανών...
Τελικά έπεσε η τιμωρία για απαγόρευση των μεταγραφών?
Αν όχι, τότε όχι τον Τερ Στέγκερν αλλά ούτε τον Τερ Βούρα απ' τη Μάνα ΑΕΚ δεν μπορούν να πάρουν.
Bookmarks