Άλαλα τα χείλι, των ασεβών...
Άλαλα τα χείλι, των ασεβών...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Ξεκάθαρο «όχι» από Βαλβέρδε!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Συχνά-πυκνά το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε «παίζει» δυνατά για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ειδικά φέτος που οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως θα τελειώσουν τη χρονιά δίχως τίτλο, τα σενάρια για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν.
Ωστόσο, ο ίδιος ο Βαλβέρδε δεν φαίνεται να… συγκινείται και συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως τεχνικός της Μπιλμπάο, αρνούμενος κατηγορηματικά πως ετοιμάζεται να αλλάξει στρατόπεδο.
«Μου κάνετε αυτή την ερώτηση ψυχρά χωρίς αναισθησία (σ.σ γελώντας). Όχι, ξεκάθαρο όχι. Η απάντηση είναι όχι» τόνισε ο Βαλβέρδε, ο οποίος στη συνέχεια υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι για την κριτική που δέχεται.
«Ζητούν από τον παίκτη να βγάλει σε κάθε παιχνίδι λαγό από το καπέλο ενώ είναι αυτός που τον μαρκάρουν όλοι. Η Μπαρτσελόνα κρίνεται από αυτά που έχει βιώσει και μάλιστα τα έχει κάνει πολύ καλά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η οποιαδήποτε σύγκριση πληγώνει. Είχε συνηθίσει να κερδίζει τίτλους και δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό τελειώνει κάποια στιγμή.Είναι απλό να αποδεχτείς τη νίκη, όχι όμως και την ήττα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Reds (17-04-14)
Διαβαζω οτι εφυγε ο Τιτο βιλανοβα.
Αν ισχυει, καλο ταξιδι να εχει
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ισχυει, το εγραψε και η Μπαρτσελονα.
Γαμημενη ασθενεια....
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κρίμα. Νέος άνθρωπος. Πολύ σκληρό ν' ακούς τέτοιες ειδήσεις. Κουράγιο στην οικογένειά του.
R.I.P. ...![]()
![]()
γαμημενη ασθενεια.Κριμα ακομα ενας ανθρωπος και μαλιστα οχι πολυ μεγαλος να φευγει απο αυτην
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
RIP.Κριμα ο ανθρωπος.
Κρίμα, είχαν πει ότι τα πήγαινε αρκετά καλά στις θεραπείες.
Χτες μπηκε εσπευσμενα για εγχειρηση οποτε ειχε αρχισει η αντιστροφη μετρηση...
Πολυ στεναχωρηθηκα για τον ανθρωπο,καλη δυναμη στην οικογενεια του...
Εχω χασει και γω δικο μου ανθρωπο απ την πουτανα την αρρωστεια σε μικροτερη ηλικια κιολας,δεν ξεπερνιεται και δεν χωνευεται με τιποτα,μονο ο χρονος βοηθα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
κριμα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πραγματικά λυπηρό.. Κουράγιο στην οικογένεια του ανθρώπου.
κριμα για τον τιτο!
κουραγιο στην οικογενεια του!
ευχομαι να ειναι ο τελευταιος που πεθαινει απο αυτη την γαμημενη υπουλη ασθενεια!
Στην λοιπή επικαιρότητα και τα αγωνιστικά, μέχρι στιγμής τον......
Αλλά, το γύρισε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν πήγαν χαμένα τα Cheers του Νικόλα: με μια απίστευτη ανατροπή η Μπάρτσα το γύρισε! Ενώ έχανε 2-0 στο 65', νίκησε τελικά 2-3!! Με 2 αυτογκόλ της Βιγιαρεάλ (το 2ο με τακουνάκι παρακαλώ) σε σέντρες του Άλβες. Το 3ο ο Μεγάλος!
Φοβερό σκηνικό στο 75': πέταξαν μπανάνα τα "παόκια" της Βιγιαρεάλ σε παίκτη της Μπάρτσα (νομίζω στον Άλβεζ) κι αυτός την άνοιξε και την έφαγε!!!
Κι αμέσως μετά ήρθε κι η άλλη "μπανάνα":
Εντάξει, λογικά το κιούπι θα πάει Μαδρίτη. Αλλά ήταν μια ωραία ανατροπή. Σε μια βραδιά πολύ έντονα φορτισμένη, λόγω Τίτο βεβαίως..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 28-04-14 στις 15:15
από σχόλιο του video
"The two on goals that made Villareal lose this match were cause by DANI's crosses. KARMA!!!"
το κορμί μου το φιδίσιο το 'χω χτίσει με παστίτσιο
Μπά: Μάλλον, "KRIMA"...
Bookmarks