ΜΟΥΡΑΤΗΣ (14-04-14)
Και μόνο από τη γραφή κατάλαβα πως αυτός ο μπουρδολόγος γράφει σαν τον Κάρπετ. Εκανα κλικ και ναι... ήταν ο Καρπετ. Ο κλασσικός μπούρδοτύπος που λέει πολλά χωρίς να λέει τίποτα.
There is a Dude in town
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (14-04-14)
Όπως λέει κι ο Απάτσι στην υπογραφή του:
Kingdoms rise and Kingdoms fall...![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sirkostas (15-04-14)
Πάντως στο συγκεκριμένο ο άρθρο, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, δεν λέει κάτι το οποίο δεν έχει βάση.
Επίσης, λογικό το πέρασμα του χρόνου για την Μπάρσα. Δεν μπορείς να είσαι πάντα τοπ ομαδα.
Τύπε μηχανόβιε, δεν είναιο ότι δεν λέει κάτι που δεν έχει βάση. Απλώς δε λέει κάτι που δεν βλέπει όλος ο κόσμος. Και γω αν βγω και πω ότι ο ήλιος λάμπει, δεν λέω κάτι που δεν έχει βάση. Δεν ξέρω πόση αξία βέβαια έχει. Αυτό κάνει και βγάζει και λεφτά αυτός ο υδροκέφαλος. Λέει παπαριές περιτυλιγμένες με φανφάρα που το διαβάζει ο άλλος και λέει "τι είπε ο μάστορης, πρέπει να ξέρει πράματα τούτος" και στην ουσία δεν λέει κάτι καινούργιο.
There is a Dude in town
Από το σημερινό ΦΩΣ των σπορ , η Μπαρτσελόνα λέει κοιτάει και ενδιαφέρεται για τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της . Επειδή θεωρώ ότι αυτός που χαρακτηρίζουν , σαν ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ , τουλάχιστον οι Ελληνες δημοσιογράφοι , (και αφού είναι τέτοιοι δηλαδή Έλληνες είναι του πεταμού) , είναι ένας πολύ σοβαρός επαγγελματίας , πράγμα που τεκμηριώνει η δουλειά του , μέσα στον αγωνιστικό χώρο , Βλέποντας αυτήν την μικρή δύναμη του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, την Ντόρντμουντ , θεωρώ ότι δεν θα κάνει το ατόπημα να εργασθεί σε ποδοσφαιρικές μπανανίες . Ασφαλώς και εννοώ την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ . Δεν είναι χώρος για επαγγελματίες αυτός , οι δύο ομάδες είναι η αποθέωση του εξευτελισμού σοβαρότατων κόουτς . Οποιο και αν είναι το οικονομικό όφελος η γνώμη μου πάντα είναι , ότι δεν πρέπει αυτός ο τεράστιος κόουτς να πλησιάσει αυτές τις δύο ομάδες , το μόνο που θα κάνει είναι να πάρει άφθονο χρήμα και να πετάξει χρόνο , σε κάποιους που θεωρούν ότι ο κόουτς είναι απλά ένας σαλτιμπάγκος , που λαμβάνει τσάμπα χρήμα.
Θα έβαζα στην ίδια κατηγορία όλες τις ομάδες της σουπα λίγκα , αλλά το μπουρδέλο ,που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο , και είναι επιπέδου πορνείου της Βομβάης , δεν έχει τα χρήματα , για να προβεί σε τέτοιους εξευτελισμούς .
Εχει τεράστιες ομάδες σοβαρές , που πιθανόν να ενδιαφερθούν , για αυτόν τον εξαιρετικό κόουτς , δεν αξίζει τον κόπο , να υποβαθμίσει τις γνώσεις του , και την επαγγελματική του αξιοπρέπεια .
voskos_7 (15-04-14)
Για μένα, η πρώτη απόφαση που πρέπει να λάβει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι να πουλήσει τον Μέσι. ΤΩΡΑ. ΦΕΤΟΣ. Οχι όταν ξεφτίσει και χάσει την αξία του. Απόψε κιόλας να λάβουν ειδοποίηση ο Αμπράμοβιτς και οι εμίρηδες της Παρί και της Σίτυ, αφού μόνο αυτοί οι 3 αντέχουν να πληρώσουν τη τιμή του (αντέχει κι ο Αλαφούζος, αλλά έχουν Καρέλλη στη θέση του Μέσι).
Με τη χαρτούρα που θα πάρουν, μπορούν να χτίσουν τεράστια ομάδα απ' την αρχή. Με Ρόις, με Σουάρες, με Τιάγκο Σίλβα ίσως. Συν τους άλλους παιχταράδες που ήδη έχουν στο οπλοστάσιό τους.
Κι ο Κλοπ θα ήταν τέλεια επιλογή για τον πάγκο τους.
consigliere (15-04-14), nikos7 (15-04-14)
Toν Σουάρες να τον αφήσεις ήσυχο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
σκληρή απόφαση , δεν αντιλέγω αν πράγματι έχει φθαρεί η σχέση, ο Κλοπ είναι τεράστια επιλογή , για οποιαδήποτε ομάδα θέλει έναν επαγγελματία , που να ξέρει την δουλειά του , και να μην υποκύπτει σε πιέσεις τενεκέδων . Οτι δεν σηκώνουν και δεν αντέχουν οι Ισπανικοί πάγκοι και οι εταιρείες Μπάρτσα και η Ρεάλ.
Ο Κλοπ ειναι προπονητάρα αλλά περιεργος τύπος και δεν νομίζω να ταίριαζε με την Μπάρτσα.
Αυτόν που θα επέλεγα εγώ θα ήταν ο Μαρτίνεθ της Έβερτον. imo..
Ερνέστο μακράν και θα χαθεί το τόπι μετά.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Μεταγραφές, θα μπορούν να κάνουν, η...;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sirkostas (16-04-14), VALVERDES_7 (16-04-14)
για πάμε να δούμε
κατοχή Μπάρτσα ευκαιρίες Ρεάλ με Μπειλ
γκοαλ η Βασίλισσα
πολύ καλή μπάλα στον χώρο η Ρεάλ φωτιά
λίγο πριν το ημίχρονο 0-1
Επιτέλους να πανηγυρίσω και κάτι!!! Μεγάλη Βδομάδα όλο ήττες...
Μπάρτρα και ...1-1!!!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
γκοαλλλλλλλλ
γκολ η βασίλισσα τανκ ο Μπελυ
Bookmarks