Όχι ΒραζΗλία & nbqgr. Η λύση για την Μπάρτσα είναι:
Βαλβέρδε στον πάγκο, Μήτρογλου δανεικός στην Έλτσε (για να του σώσει την καριέρα), Τάτος δανεικός στον Θρύλο και Φουστέρ αντί Μέσι. Νεϊμάρ βασικός και πίσω αριστερά ο Μαρκάνο.
Endless Trolling!
Για τον Τάτο και τον Μέσι δεν λες κουβέντα γατάκι
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Όχι ΒραζΗλία & nbqgr. Η λύση για την Μπάρτσα είναι:
Βαλβέρδε στον πάγκο, Μήτρογλου δανεικός στην Έλτσε (για να του σώσει την καριέρα), Τάτος δανεικός στον Θρύλο και Φουστέρ αντί Μέσι. Νεϊμάρ βασικός και πίσω αριστερά ο Μαρκάνο.
Endless Trolling!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
8PYLOS (02-12-13)
σταματηστε το αυτο το πραγμα γιατι θα με αναγκασετε να βαλω στην κουβεντα τον τασο τον παντο, που θα παρει τη θεση του ντανι του αλβες...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Υπάρχει πρόβλημα στην Μπαρτσελονα και αυτό δεν είναι η απώλεια του Μέσι, απώλεια είναι για την Αεκ ο Μάνταλος, οχι ο Μέσι..
Δεν γίνεται καμιά ομαδα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα να έχει μεγάλη διάρκεια, έσπασαν όλα τα ρεκόρ, έπαιξαν και ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά τώρα σχόλασαν, όπως λέει και ο Αλέφας.
Κορεσμός. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Ολα κάνουν τον κύκλο τους και η ανανέωση πια με νέα πρόσωπα είναι απαραίτητη.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
BrazHlias (03-12-13), celticfrost (03-12-13)
Εγώ δεν το βλέπω ότι σχόλασαν τα πρώτα τουμπερλέκια, αλλά ότι πρέπει να πλαισωθούν με καλύτερους δευτεράντζες. Καλύτερο τερματάνθρωπο, εκεί στην άμυνα μπάζει και ο Πικέ μόνος δεν μπορεί, στις πτέρυγες πρέπει να γίνουν πιο δημιουργικοί. Και φυσικά ο Μέσι αν είναι ή όχι στο γήπεδο, μετατρέπει μια ομάδα σε άλλου επιπέδου. Αυτός μόνο το μπορεί αυτό και λιγάκι ο αδελφάρας.
There is a Dude in town
BrazHlias (03-12-13)
The Dude (03-12-13)
Ο Νειμάρ ήταν κίνηση της ΝΙΚΕ. Κατα τ'αλλα της πλάκας. Οντως θέλουν 3 τουλάχιστο καλές προσθήκες. Και τότε θα δεις πόσα γούστα έχουν ακόμα οι Ινιέστα τσάβι και λοιποί...
There is a Dude in town
Εγώ νομίζω ότι έχουν εξαιρετικούς και στο τέρμα και στην άμυνα, αλλά το στυλ που παίζουν είναι δολοφονία για όσους βρίσκονται στα μετόπισθεν. Λογικό να εκτίθεται η άμυνα όταν η ομάδα ανοίγεται παντού στο γήπεδο.
Αυτή τη στιγμή η καλύτερη (στατιστικά) άμυνα της Ευρώπης ανήκει στη Λιλ. Λέτε να διαθέτει η Λιλ καλύτερους από τον Βαλντέζ και το Μασεράνο? Εγώ λέω πως ούτε μια τρίχα από τα φρύδια τους δεν είναι οι αντίστοιχοι της Λιλ.
Και να προσθέσω πως όσο το σύγχρονο ποδόσφαιρο "θέλει" η ανάπτυξη της ομάδας να ξεκινάει από τα στόπερ, τόσο θα προωθούνται κάποιοι μπαλλαδόροι αλλά σοφτ αμυντικοί σε σχέση με κάποιους που σκίζουν τον αντίπαλο σέντερ φορ αλλά από τεχνική είναι για τις κατσαρόλες.
Βασικά, τον τελευταίο μεγάλο αλλά άτεχνο σέντερ μπακ που θυμάμαι είναι ο Σολ Κάμπελ. Πιθανώς να μου διαφεύγουν καναδυό ακόμα (μιλάω για παίχτες που έπαιξαν σε τοπ επίπεδο με αξιώσεις), αλλά ο κανόνας τον 21ο αιώνα είναι να προωθείται ο τεχνίτης παρά ο σκληροτράχηλος αμυντικός.
Κι εγω συμφωνω με αυτο που λετε.Αυτο ηθελα να πω σε προηγουμενα ποστ αλλα δεν εγινα κατανοητη.
Πιστευω οτι η μπαρτσελονα δε στηριχτηκε στο μεσι για να γινει αυτο που ειναι,αλλα ουτε και παιζει για τον μεσι.Ειναι ενα πολυ καλο και δυνατο συνολο παικτων με καλη χημεια μεταξυ τους,συν του οτι οπως φαινεται βαζουν την ομαδα πανω απο τον εαυτο τους,που ομως γινονται καλυτεροι με τον μεσι που δινει το κατι παραπανω απο πλευρας θεαματος (και αποτελεσματος σε καποιες περιπτωσεις).Για μενα ο μεσι ειναι εντυπωσιακος παικτης.
Οι καταλανοι ηδη απο περυσι εψαχναν αντικαταστατη του Τσαβι.Ο βαλντεζ θα φυγει το καλοκαιρι,ο Πουγιολ δεν ειναι παντα βασικος,ακομα και οταν δεν ειναι τραυματιας.Γενικα υπαρχει μια ταση ανανεωσης,μια και αυτη η ομαδα εχει κανει τον κυκλο της.Και φυσικα και ο Μεσι δεν ειναι αυτος που ηταν,πια,οποτε οντως μπορει να φυγει και να μην προσπαθησει κανεις να τον πεισει να μεινει.
Για τον ροναλντο,οταν ειχε βαλει το γκολ εναντια στην τσελσι σε τελικο cl ,παιζοντας για την γιουναιτεντ ειχα εντυπωσιαστει,ηθελα να παει στη Μαδριτη με οποιο οικονομικο κοστος,αλλα προσωπικα απο τη στιγμη που πηγε στη μαδριτη μεχρι τωρα,ακομα και οταν βαζει γκολ,πχ σε ντερμπυ εναντια στην μπαρτσελονα ή την ατλετικο,απογοητευομαι απο την αποδοση του,οποτε δε μπορω με τιποτα να δω ο,τι βλεπετε εσεις και γι αυτο δεν ξαναμιλαω γι' αυτον για να μη σας πρηζω .![]()
Ο Βαλντέζ όμως φεύγει, τύπε.
There is a Dude in town
Δεν είναι κακός ο Βαλντέζ αλλά δεν είναι σταθερός, έχει φάει γκολ από τρομερά έως αστεία λάθη.Συμφωνώ και με το παραπάνω ότι είναι τρομερά δύσκολο να είσαι τέρμα
αλλά και αμυντικός σε μια ομαδα που ο τελευταίος ποδοσφαιριστής παίζει στη σέντρα, αλλά πλέον Πικέ και Πουγιόλ δεν μπορούν..Μασεράνο προσπαθεί να καλυψει τα μετοπισθεν
αλλα και αυτός πλέον έχει κουραστεί. Είναι αυτό που είπα, αν δεν πάρουν 2-3 βαρβάτες μεταγραφές να φρεσκαριστεί το σύνολο μαζί με 1-2 ταλαντούχους νέους δεν φτιάχνεις ομαδα.
Προσωπική εκτίμηση, η Μπαρτσελόνα φέτος δε νομίζω οτι θα πάρει πρωτάθλημα.
Θα συμφωνήσω με τον τύπο. Νομίζω ότι χρειάζονται καλύτερους και πιο διψασμένους ρολίστες. Επίσης, με το νέο προπονητή δε συνεχίζει το ίδιο στυλ παιχνιδιού που έπαιζε ως τώρα. Με αποτέλεσμα να είναι μπερδεμένη η ομάδα.
Όλα κάνουν κύκλους. Κι η Μπάρτσα θα έκανε. Νομίζω όμως ότι δεν είναι ξοφλημένη. Εκτός αν σκοτωθούν στα αποδυτήρια και δεν τα βρουν. Η ομάδα αυτή βασίστηκε πολύ ΚΑΙ στη χημεία μεταξύ των παικτών, εκτός βέβαια από το ταλέντο.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
BrazHlias (09-12-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks