The Dude (24-09-13)
Μπορεί λοιπόν η Βαγιεκάνο να περηφανεύεται ότι έπαιξε μπαλάρα απέναντι στη Μπαρτσελόνα, άσχετα άμα το κοντέρ έγραψε ντόρτια.
Αθάνατη ελληνική δημοσιογραφία![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
The Dude (24-09-13)
εμφαση στην λεπτομερεια![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Επίσης έκανε πιο πολλές φορές σέντρα από την Μπάρτσα... λίγο το έχεις;
Ειλικρινά, αυτά τα μόμολα που παίρνουν ένα κωλόχαρτο από κάποιο εργαστήρι Ιεκ ή πως σκατά τα λένε δημοσιογραφίας, αφού πρώτ έχουν ρουφήξει όλο το κωλάντερο μαζί με το υλικό του από τους μεγαλοκάφρους, έχουν καθόλου μυαλό και δεοντολογία ή το μόνο που τους νοιάζει είναι να σέρνονται;
There is a Dude in town
οπως και να το κανουμε ειναι κατι αξιομνημονευτο μετα απο 1782 παιχνιδια οπου συνεχως ειχε την κατοχη η βαρκα να την εχει τωρα η αντιπαλη ομαδα. στατιστικα και μονο, δεν σημαινει οτι επαιξε καλυτερα ο αντιπαλος, απλα οτι ειχε την κατοχη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγώ πιστεύω ότι η barca αλλάζει σιγά σιγά σελίδα μετά την γκουαρδιολα εποχή και αφήνει το ποδόσφαιρο κατοχής που είχε τα τελευταία χρόνια.
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
BrazHlias (24-09-13)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
—John Lennon
Το σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου τι σχήμα να έχει από ψηλά? Πραγματικά τρώω τα νύχια μου από αγωνία.
Δεν είναι σπίτι, είναι τρύπα...![]()
There is a Dude in town
Πωπω παιδιά... Ήμουνα μέσα όταν έπαιξε με τη Σέλτικ... Οι τριφυλλοφόροι τη δυσκόλεψαν, αλλά έμειναν με 10 και σκόραρε.
Τρομερή εμπειρία το Celtic Park κι ας υποστηρίζω Rangers...
Du3lisT (05-10-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-10-13), Reds (05-10-13), sirkostas (05-10-13)
Απογευματινό το πρώτο clásico της σεζόν
Στις 7 το απόγευμα ορίστηκε η ώρα έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ που θα διεξαχθεί στο "Καμπ Νόου" στις 26 Οκτώβρη.
Η ώρα για το πρώτο clásico της σεζόν πλησιάζει. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα αναμετρηθούν στις 26 Οκτώβρη στο "Καμπ Νόου" και τη Δευτέρα ορίστηκε η ώρα έναρξης για τις 7 το απόγευμα.
Οι Καταλανοί έχουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα (8/, και πριν το clásico της 10ης αγωνιστικής, θα παίξουν εκτός με την Οσασούνα (19/10) και την Μίλαν για το Champions League (22/10).Οι Μαδριλένοι βρίσκονται 5 πόντος πίσω και υποδέχονται στο "Μπερναμπέου" τις Μάλαγα (19/10) και Γιουβέντους (23/10) πριν πάνε στη Βαρκελώνη.
—John Lennon
1-0 η βαρκα τη ρεαλ, με γκολ του νειμαρ, λιγο πριν τελειωσει το ημιχρονο.
![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (26-10-13)
Τι καταπληκτική σεζόν κάνει ο Βαλντέζ ρε! Μόλις έβγαλε ένα κεραυνό του Ρονάλντο. Που το είχε κρυμμένο τόσο ταλέντο;
για μενα δεν ηταν και τοσο χαλια, αν ηταν σε αλλη ομαδα θα λεγαμε οτι ειναι καλουτσικος. μπορει και να εχει απελευθερωθει ψυχολογικα με την αποφαση του να αποχωρησει, δεν ειναι και μικρο πραγμα να εισαι στην κορυφαια ομαδα της εικοσαετιας και ολοι να σε θεωρουν τον αδυναμο κρικο της.
panahs7 (26-10-13)
Φανταστικό γκολ από Σάντσες και 2-0 η Μπάρτσα...
ευτυχως που εφυγε ο μουρινιο και αποδιδει επιτελους η ρεαλ.![]()
τσαπου παλι για τον βαζελο της ισπανιας κ για τον πιο σιχαμενο παιχτη του κοσμου ... κλαψε παλι λουλου ροναλντο ...
Εγώ είδα ένα καθαρό πέναλντυ του Μασεράνο πάνω στον Ρονάλντο, που δεν δόθηκε, με το σκορ στο 1.0 ακόμη...
Και, φυσικά, μια Μπάρτσα που δεν θυμίζει σε τίποτα την υπερομάδα του 2010, 11...
Προσωπική μου γνώμη (από τώρα που είναι νωρίς) πως οι Καταλανοί δεν έχουν τύχη για κατάκτηση ΤΛ φέτος
και πως το Ισπανικο πρωτάθλημα θα κριθεί από το πόσο σοβαροί θα είναι οι Μαδριλένοι, που ως ομάδα (παίκτες)
είναι λίγο καλύτεροι. Σε κάθε περίπτωση το Ισπανικό πρωτάθλημα μου είναι πιο αδιάφορο από την τέταρη κατηγορία
της Αγγλίας, εξαιτίας της Μέγιστης μονοτονίας του. Κάθε μέρα φασολάδα δεν...
Ωωωωπ Κριστιανούλι τι είχαμε εδώ;
Bookmarks