Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από noobystyle Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε 32 ειναι ο Τσαβι και 27 ο Ινιεστα, δεν ειναι δα και γεροντια.

Ο βαζελας στο μπασκετ ειναι αλλη ιστορια. Αφενος παιζει maximum 20 σοβαρα παιχνιδια το χρονο και πολλα λεω, αρα δεν κουραζεται, αφετερου ποιος σου ειπε πως δεν υπαρχει κορεσμος εκει? Μην ξεχνας οτι παραδοσιακα μετα απο χρονιες που κατακταει την ευρωλιγκα εμφανιζεται λιγο χειροτερος του χρονου. Και αν η διαιτησια ηταν λιγο πιο σωστη, ισως ειχε χασει και κανα πρωταθλημα και ο κορεσμος να γινοταν πιο εμφανης.

Κατα τη γνωμη μου κυριοτερος παραγοντας για την πτωση της Μπαρτσα ειναι η ελλειψη κινητρου και επειτα κουραση, απουσιες.

Eνταξει δεν επεσα και πολυ εξω με την ηλικιες εξαλου εχω βαλει και το ερωτηματικο για πιθανον λαθους μου.

Εγω βλεπω τον βαζελο στο μπασκετ οτι σταθερα καθε χρονο ξερει ποτε να ειναι σε φορμα και κυριως εκει που εχει τα δυσκολα παιχνιδια δεν ειναι τυχαιο
που τοσα χρονια ειναι κορυφη στο μπασκετ μαλλον εμεις καθε χρονο ειμαστε ολο και ποιο μπουρδελο και μας φαινονται διαφορετικα.

Τωρα για την μπαρτσα που λες δηλαδη εχει κινητρο για το κυππελο ισπανιας και δεν εχει για το πρωταθλημα?
Αυτα ειναι δικαιολογιες η μπαρτσελονα εμεινε πισω απο την κουραση συγκεκριμενων παιχτων που δεν αντεχουν πλεον με τοσα παιχνιδια στην πλατη και επειδη μιλαμε για ομαδα με ομοιογενεια
τοτε καταλαβαινεις ευκολα οτι οταν καποιοι παικτες δεν μπορουν χαλαει το ολο συνολο.