μαζι σου σακη αλλα εμενα γιατι μου φαινεται τοσο παραλογο το να πανηγυριζει ο αλλος και μαλιστα με αυτον τον τροπο επειδη αποκλειστηκε η μπαρτσελονα? και δεν το λεω επειδη αποκλειστηκε ουτε το οτι παιζει ωραια μπαλα σημαινει οτι πρεπει να την υποστηριζουν ολοι. αλλα εγω προσωπικα καθομαι και βλεπω τσου λου για να δω λιγο μπαλιτσα απο παιχτες οι οποιοι ειναι οι καλυτεροι στο ειδος τους. δλδ πως ειναι δυνατον να απεχθανεται καποιος τοσο τη ρεαλ,τη μαντσεστερ,την ιντερ και στην προκειμενη περιπτωση τη μπαρτσελονα που να βλεπει το χθεσινο ματς και αντι να λεει κριμα ρε που@@ που δεν εγινε το ματς που μπορουσε να γινει και να ευχαριστηθουμε μπαλιτσα, οποιος και αν νικησει τελικα, να λεει ξερω γω γουσταρα που αποκλειστηκε παρολο που τελικα ηταν σουπα το ματς?
μαζι σου φιλε ολυμπιακοι ειμαστε και οπως λες και να δυαλυθει η μπαρτσελονα στα τρυφερα μου και εμενα.εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω ουτε τη λογικη των μεν που βριζουν τη μπαρτσελονα ουτε αυτων που "παρεξηγιουνται" γιατι και η δευτερη κατηγοριαλανθασμενα στραβωνει,αποψη μου παντα.
πραγματικα αναρωτιεμαι πιο πολυ στεναχωριθηκατε για την ηττα απο το σκουληκι ή για τον αποκλεισμο της μπαρτσα?
Bookmarks