Σωστα το λεει και ο τιτλος αλλωστε...ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΑΝΑΘΑ!
Όχι δεν ήταν αυτή μικρή ... η άλλη ήταν πολύ μεγάλη.Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Σωστα το λεει και ο τιτλος αλλωστε...ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΑΝΑΘΑ!
Μπαρτσα παιξε οπως ξερεις και μην τους λυπηθεις παλι.
ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.
Ronaldinho 2 ekatomyria gauroi kremontai panw sou apopse. Liwse to vazelo gia na glytwsoume ti kazoura. An valete 5 goal apopse 8a sou steiloume proponiti ton Solid.
Porfavor moutso!
Εκατομμυρια οπαδοι της Μπαρτσα στον Πλανητη αγωνιουν για το σημερινο ματς,γιατι ο Παο ειναι η πιο γνωστη και πιο δυνατη ομαδα της Ευρωπης.
Οσο για την καζουρα..Απο ποιους??
Εγω ξερω οτι με ξενα κολλυβα,δεν γ@μ@ς.;)
ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.
Δε μας χέζουν και τα βαζέλια ... πάρτυ στήσανε πάλι για τη χθεσινή τσόντα εις βάρος μας ... ας κοιτάξουν μη δουν σήμερα κανένα σκληρό πορνό και ας το βουλώσουν.
¶ϊ σιχτίρ. Τα πήρα.![]()
Nwris nwris h Europana8a to arpakse to prwto!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
2-0 στο 14' η Μπαρτσα...Λετε να γλυκαθουμε με ξενες πλατες; Αν και ειναι τέτοια η πίκρα που δεν νομίζω...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Klisma me tzatzikonero!!!!
Kalws ta paidia!!!
¶ντε ρε Πανάθα σπάσε το ρεκόρ μας ...
πάμε για το 8-0!!!!
αν έμπαιναν όλα μέχρι τώρα, 8-0 θα ήταν...
σεμνα και ταπεινα η Ευρωπαναθα! Και κυριως αμυντικα!!:p
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Kai me mia 11ada pitsirikades ;)Αρχική Δημοσίευση από iek
Οχι ακριβως, αλλα γενικα δικιο εχεις Δημητρη..Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
Τι χάνουν ωρε τα παλληκάρια; Ήμαρτον.![]()
Κραταει γερα ακουω η Παναθα ε:p ??
;) Ε,μικρή ομάδα και η Μπαρτσα μην το ξεσκίζουμε.Απλά ευτύχησε να έχει παικταράδες κατα καιρούς.Αλλά παντα στη σκιά της Βασίλισσας.
Αυτο φοβάμαι την "άνεση" μεγάλης ομάδας που δείχνουνε ,οντες μικρομεσαίοι (είπαμε Ρεαλ... ;) )
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Vyntra, Darlas, Morris, Leontiou, Seric, Papadopoulos, Gonzales oi "mikroi" kai oi ypoloipoi (phn Conseisao) katwn twn 28-29...Αρχική Δημοσίευση από iek
Pantws apo mikroi to exoun to fardos... to kaliergoun fainetai sthn Paiania... 2-0 anti 8-0
Τορίνο έχει γίνει Ηλία μου αλλά δυστυχώς όχι ακόμα στον ηλεκτρονικό πίνακα.
Δυστυχως την κωλοφαρδια αυτοι την εχουνε μαζεψει ολη και δεν εχει μεινει τιποτε και για τις υπολοιπες ελληνικες ομαδες..
Bookmarks