Eleni7 (12-03-12)
τι να κλασει ο λετο της ισπανιας?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Για μεταμοσχευση παει ο αμπινταλ...αυτος τουλαχιστον θα χεις τους καλυτερους γιατρους που υπαρχουν, και βρηκε κι αμεσως μοσχευμα... Αλλοι φουκαραδες πειρμενουν χρονια....
Τεπσ,α ευχομαι να πανε ολα καλα και αν γυρισει δυνατος και παλι!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Coach (19-03-12)
Σίγουρα ... αν και αυτή η αρρώστια αν θέλει να σε στείλει θα σε στείλει με όσα και να έχεις ...
Συγχαρητήρια και στην ομάδα σου ... που αν και τη σιχαίνομαι οπαδικά ... της βγάζω το καπέλο για μια απλή κίνηση που αρκεί για να μας θυμίσει ότι το ποδόσφαιρο είναι μια μαλακία μπροστά στα σοβαρά προβλήματα...
![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Du3lisT (21-03-12), Eleni7 (20-03-12), Faithful (21-03-12), Gtakis (20-03-12), VALVERDES_7 (19-03-12)
1ος σκορερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα ο Μέσι στα 24 του...
chainsaw (21-03-12), Coach (20-03-12), Eleni7 (20-03-12), vasilis-thrylos7 (21-03-12)
Τυχερός ο Μέσι, παραλίγο να τον σβήσει ο Ουρτάδο! μόνο χατ τρικ έκανε ο κοντός
Μεγαλος παιχτης και πολυ τυχερος που βρεθηκε στην συγκεκριμενη ομαδα με σπουδαιους συμπακτες!
ας ειχε μεινει το φαινομενο στα 20 του στην μπαρτσα και θα σ ελεγα εγω...
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
ας μην πηγαινε στη ρεαλ...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bασικά ο Θέσαρ Ροντρίγκεζ είχε το ρεκόρ. Ο Αλκαντάρα έχει βάλει 369, αλλά τα περισσότερα ήταν σε φιλικά παιχνίδια. Πάντως με τους ρυθμούς που σκοραρει ο Μέσσι θα τον περάσει και τον Αλκαντάρα.
Και μετά θα φάει κι ο Μέσσι τη σκόνη του Σιαλμά της ΑΕΚ που έχει ξεκινήσει φουριόζος και θ' αφήσει εποχή.
Du3lisT (21-03-12)
Δεν υπάρχει το ματς στο Μιλάνο. Η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου....
Πούστη κόρακα μας μάσησες το πέναλτι.Η κατάρα του οπαδού...
![]()
Αν είχε και 2-3 γκοοολ!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Ωραίο ματσάκι πράγματι, αν και δεν ξέρω ρε παιδί μου, αυτοι οι Ιταλοί πολύ βιάγκρα στο νερό πρέπει να έχουνε. Περιμένω να μπεί μέσα ο Ρομπέρτο Μπέτεγκα, έφηβος ετών 80 και να τρέχει σαν αράπης αμερικανός επί 90 λεπτά... Περίεργα πράματα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Το α' ημίχρονο ήταν καλύτερο...
Ε,θα ξεψύχησε το Ιταλικό φαρμακο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks