Coach (25-01-12)
Coach (25-01-12)
Coach (25-01-12)
παει μεσα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
panahs7 (25-01-12)
αδικα το ακυρωσε νομιζω....επεσε και λιγο ο ντανι...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bέβαια με την διαιτησία.................
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
μονο με φαρδος κ κορακι σημερα!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σήμερα το φάρδος και τα κοράκια, τις άλλες φορές τα κοράκια μόνα τους..τι έγινε δεν κερδίζει ποτέ δίκαια η Μπαρτσελόνα?![]()
βρε α να χαθειτε παλιο καταλανοι
παντως φαουλ δεν ηταν...κι η Μπαρτσα ολες κ ολες 2 επιθεσεις εκανε στο α...δεν ηταν δικαιο αποτελεσμα. οχι πειτε μου που εχω αδικο!!![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Eleni7 (25-01-12)
2 φάσεις, 2 γκολ ο βάζελος της Ισπανίας![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks