1-1 στο Πιθχουάν με τη Σεβίλη! Είναι για να ΄χει action το Πρωτάθλημα!![]()
Η ντριμπλα του Ρεντοντο στο Μαντσεστερ απλα δεν υπαρχει..
Για εμενα απο τα καλυτερα Hilights..
1-1 στο Πιθχουάν με τη Σεβίλη! Είναι για να ΄χει action το Πρωτάθλημα!![]()
www.f1rstlap.com
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Θα το παρει η Μπαρτσα χαλαρα..
Την αλλη εβδομαδα παιζει με Βιγιαρεαλ εκτος..
Όταν ο Φράνκο άλλαξε την Μπάρτσα
Ο στρατηγός Φρανθίσκο Φράνκο το καλοκαίρι του 1938 προετοίμαζε την κατάληψη της Καταλονίας, ενός εκ των τελευταίων οχυρών της δημοκρατίας στην Ισπανία. Πέραν από τους φορείς της υπόλοιπης κοινωνίας, ο «Καουδίγιο» -στον οποίο παρείχαν πληροφορίες οι μυστικές υπηρεσίες του στρατού- θέλησε να παρέμβει και στη λειτουργία αθλητικών συλλόγων, μεταξύ αυτών και της Μπαρτσελόνα. Θεωρούσε άλλωστε τους «μπλαουγκράνα» εχθρό του κατεστημένου (ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Γιοζέπ Σουνιόλ, είχε εκτελεστεί το 1936 από το στρατό των εθνικιστών) μιας και κατά τη διάρκεια του ισπανικού εμφύλιου πολέμου συνέχισε να αγωνίζεται και να οργανώνει ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Έτσι, όταν ο Φράνκο κατέλαβε τη Βαρκελώνη, άλλαξε το καταστατικό του συλλόγου όπως αποκάλυψε χθες η εφημερίδα «La Vanguardia». Η καταλανική διάλεκτος αντικαταστάθηκε από την καστιγιάνικη, ενώ τα ηνία της Μπαρτσελόνα παραδόθηκαν σε έναν στρατιωτικό. Φυσικά, η φωνή των μελών «πνίγηκε», ενώ ο σύλλογος έζησε μερικές από τις πιο σκοτεινές ημέρες του. Τα κέρδη δεν έμεναν στο σύλλογο, ενώ αν η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία το ήθελε, θα μπορούσε να διαλύσει το σύλλογο. Οι κανόνες λειτουργίας που επέβαλε ο Φράνκο ίσχυσαν έως το 1950.
ωραιος ο φρανκο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Την κανόνισε ο Πικέ
![]()
Τελικά η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ είναι πολύ... κολλητοί φίλοι! Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο Καταλανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα συνελήφθησαν σε πολύ τρυφερό... ενσταντανέ, επιβεβαιώνοντας τη φήμη ότι πρόκειται για ζευγάρι.
Δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν και κόντρες στο ζευγάρι καθώς πριν από λίγες μέρες η έτερη ομάδα της Βαρκελώνης, Εσπανιόλ, είχε γνωστοποιήσει την είδηση μέσω του επίσημου σάιτ της ότι η Σακίρα είναι μέλος της ομάδας με αριθμό 27506! Μάλιστα, είχε κάνει αυτή την κίνηση πριν από 7 χρόνια μετά από πρωτοβουλία του Ραούλ Ταμούδο.
Μπροστά στον έρωτα όμως, οι γυναίκες αλλάζουν και ομάδα. Πλέον η 34χρονο τραγουδίστρια θα είναι πρέσβειρα της Μπάρτσα και με διάφορα «project» θα προσπαθεί να ενισχύσει το φιλανθρωπικό έργο τόσο των Καταλανών όσο και του ιδρύματος που έχει δημιουργήσει η ίδια...
Με αφορμή λοιπόν το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Caras» και την μεγάλη επιτυχία του παπαράτσι, το thrylos.gr υπενθυμίζει στους αναγνώστες του, ποιά είναι η πανέμορφη κυρία που έκλεψε την καρδιά του σταρ των «μπλαουγκράνα».
![]()
![]()
![]()
Μαλιστα...
Αυτα ειναι!
Αντε μετα την προπονηση να εχεις την Σακιρα να σου χορευει..
Ή τον Ιμπραήμοβιτς!!![]()
... there's no such thing as "too much"...
Geo 5 (15-03-11)
ANDREASPROEDROS (15-03-11)
μολις εμαθα για τον Αμπινταλ
ευχομαι νa πανε ολα καλα και να το ξεπερασει!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirkostas (16-03-11)
τι επαθε αυτος;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ογκο στο συκωτι, μπαινει χειρουργειο την παρασκευη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αμαν.....περαστικα του
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δυστυχώς είναι τραγικό το νέο. Να ευχηθώ κι εγώ ότι καλύτερο για τον άνθρωπο.
Από κει και περα, αν δεν αντιδράσουν κάποια μέρα οι ποδοσφαιριστές και δεν αποκυρήξουν τα "γιατροσόφια" που τους δίνουν οι ομάδες τους με αντάλλαγμα πολλά μηδενικά στους λογαριασμούς τους, τοσο θα αυξάνονται τα κρούσματα τύπου Πουέρτα, Αμπιντάλ, Γκαλέτι κλπ!
Το αυτό ισχύει βέβαια για όλους τους αθλητές κι όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς το δέλεαρ δόξα+χρήμα είναι τόσο μεγάλο που η συντριπτική πλειοψηφία των νέων ειναι διατεθειμένη να ρισκάρει την υγεία της για να ξεχωρίσει και να πλουτίσει.
Haris1984 (16-03-11)
Εδω είναι που μπαίνει το : είναι πολλα τα λεφτά Άρη !!!
περαστικά στον Ερικ , τα καλύτερα να του ευχηθώ και ταχεία αναρωση
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Bookmarks