Κλασε μας μωρε Μεσι, σε εχει κανει ρομπα ο αόρατος τοιχος!
Tι κλαίγεσαι μωρή Σίσυ, έτσι κι αλλιώς θα το έχανες.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κλασε μας μωρε Μεσι, σε εχει κανει ρομπα ο αόρατος τοιχος!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Rena (25-11-10)
Πάντως η Μπαρτσελόνα δέχεται ασφυχτική πίεση στο δεύτερο ημίχρονο. Αφού να φανταστείτε ο Παναθηναϊκός βρέθηκε 2-3 φορές πολύ κοντά
στο να περάσει τη σέντρα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Ρούφααααααααααααααααααααα!
ρε παιδια εγω τα βλεπω ολα κοκκινα η ποιο ωραια μπαλα βλεπουμε φετος απο τον ΘΡΥΛΟ?
Ρούφαααααααααααααααα! (ξανά)
Νομίζω ότι αυτός ο Αντριάνο δικαιούται να πετύχει ένα γκολ.
Φτου σου Πέδρο χαραμοφάη. Δώσε και καμιά πάσα να βάλει και κάνας άλλος γκολ![]()
Βασικα ψιλοανύπαρκτη η Μπαρτσελονα σημερα. Και ο Μεσης εξαφανισμενος.
Φαντάσου να ήταν υπαρκτή δηλαδή![]()
Μα δεν καταλαβες και στον πρωτο αγωνα μετρια ήταν.
Τελος παντων ύπνος το παιγνιδακι.
Μόνο 3....![]()
το παρατησαν το ματσακιον...κριμα γιατι ηταν για πολλα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πρώτη φορά βλέπω ομάδα να περπατάει και να βάζει τρία γκολ..!!!
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
νύσταξα και αποκοιμήθηκα ... πολύ χάλια η Μπάρτσα ... περπάταγε , δεν είχε όρεξη και έκανε συντήρηση δυνάμεων για το ντέρμπι ... δεν έχω δει ομάδα να παίζει πιο ρελαντί, από αυτή την Μπάρτσα
τώρα το γιατί αυτοί οι βαριεστημένοι πέταξαν τρία τεμάχια ;;;;;; ρωτήστε τον Τροχονόμο και τους λοιπούς παίκτες της ομάδας με τον λαχανοντολμά στην φανέλα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
αηδιαστικά προβλέψιμοι και βαρετοί οι μπλαουγκράνα !!! ειδικά στο 2ο γκολ φάνηκε πεντακάθαρα πως παίζουν αντιποδόσφαιρο
ο Ινιέστα ούτε καν κοιτάει αριστερά . δίνει την μπάλα χωρίς να δει αν έχει έρθει κάποιος παίκτης
ο Αντριάνο ούτε καν κοιτάει στην περιοχή αλλά πασάρει στο κέντρο
και εκεί ο Μέσσις χωρίς ντροπή πλασάρει ... χωρίς να έχει ελέγξει πρώτα αν κάποιος έχει πυροβόλησε τον Αλεεεεεεεεεξηηηηηηηη ή αν βρίσκεται σε αφασία
ρε βαρεθήκαμε ....βάλτε λίγο φαντασία
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Από σένα περιμένω τώρα μια χαρά. Ένα ξέσκισμα χωρίς έλεος.
Μη λυπηθείς τα κούτσουρα, φτάσε μας ως τη στάχτη......
σημερα ειναι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks