23; Ενταξει ταλεντακι εισαι αλλα θα εισαι ταλεντο μονο 5 χρονια και οχι 10 οπως ο Φετφατζιδης. Σε βολεύει; Μεχρι τα 28 θα λεμε "αρκει να μην παρουν τα μυαλα του αερα, και καποτε θα παιξει μεγαλη μπαλα". Μετα θα παιξεις 1-2 χρονια στα Γιαννενα και θα σταματησεις. Καλο;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αν και είμαστε οφ-τόπικ, το 2003 διοργάνωνε Milco Cup 5x5 ο Ρότσα σε όλη την Ελλάδα. Όταν ήρθαν εδώ από 220 ομάδες
πήγαμε στον τελικό και 3 παιδιά (μαζί με μένα) ο Χουάνμας είχε ζητήσει να πάμε στην Παιανία με δικά του έξοδα μιας
βδομάδας για να μας δοκιμάσει περισσότερο. Όταν είχε έρθει ο πατέρας μου (καλή του ώρα) στον τελικό να με δει και του
το είπα, ξέρεις τι γύρισε και μου είπε μπροστά του; "Σκέψου το και αποφάσισε μόνος σου, αλλά εγώ σε αυτά τα αρχ..δια
λεω να μην πας!" Κάπου εκεί η καριέρα μου έλαβε τέλος!![]()
captain-cook (18-09-10)
Nαι, βρε! Αυτό λέω κι εγώ. Επρεπε να γίνει 32 χρονών για να παίξει σε μια ομάδα σοβαρή και να δει τίτλους. Ενώ ο άλλος εχει παρει μονοφαγιά εδώ και χρονια τον τιτλο του πρωτου σκόρερ της Πριμέρα, έπαιζε σε ομαδα επιπεδου ΤΛ (Βαλένθια) κι έχει παρει και τους δυο μεγάλους τίτλους με Ισπανία (Γιούρο & Μουντιάλ).
Οι άλλοι 2 πήγαν? Εχεις καμια πληροφορία τι απέγιναν?
Επειδη κι ο γιος ενός πολυ κολλητού μου στη Λαμία εχει φλομώσει απο καλά λόγια απο Λιβαθηνό κι άλλον εναν της ακαδημίας του βάζελου. Και δώστου εμφανίσεις της βαζελας και δώστου προτάσεις μόλις τελειώσει το δημοτικό (ειναι 11 χρονών ο πιτσιρικάς τώρα) να κατέβει στη Παιανία κλπ. Κι αναρωτιέμαι αν υπαρχει προοπτική ή τζάμπα τρέχει ο πατέρας του σε τουρνουά και τέτοια και χαλάει λεφτά?
Κοίτα για τώρα δεν ξέρω τι δουλειά κάνουν οι βάζελοι στις ακαδημίες, εγώ μιλάω για το 2003. Από τους 3 μας μόνο ο ένας πήγε,
ο οποίος είχε φύγει γιατί δεν τους έκανε και πήγε να δοκιμαστεί από τον Ηρακλή. Τελικά κατέληξε για 1 χρόνο στον Εορδαϊκό και
πέρσυ έπαιξε στο 2ο ημίχρονο αλλαγή στο Κύπελλο με τον βάζελο. Μιας και είναι επαγγελματίας πλέον το παιδί δεν νομίζω να έχει
πρόβλημα να πω το όνομά του, Κώστας Οικονόμου λέγεται και φέτος πήρε μεταγραφή για την Βέροια όπως βλέπω σε αυτό το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
Κάποιος να τα πάει στο οφ-τοπικ γιατί το χέσαμε το θρέντ.
sirkostas (18-09-10)
Ειδα τον τραυματισμο του Μεσι σημερα. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ το τακλιν του Ουιφαλουσι, θεωρω οτι ο κοντος ειναι απιστευτα τυχερος που εχει ακομα δυο ποδια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κριμα το παλικαρακι, δειχνει χοντρη ζημια. Αμ με τον βαζελο δεν επαιζε μεσα στην εβδομαδα?
*****8.23*****
Eleni7 (19-09-10)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
3 εβδομαδες εξω ο Μεσι..πολυ ξυλο ρε παιδια...
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
κριμα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πράσινη φανέλα η Μπάρτσα?? Τι παπαριές είναι αυτές?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ε, ειπαν να τιμησουν τον πρεσβη![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Περαστικα στον Παιχταρα!
Αυτη τελικα τις Ατλετικο παιζουν πολυ ξυλο.
Τεράστια νίκη της BARCA κατέβαλε το θηρίο της Σπόρτινγκ ΧΙΧΙΧΙΧΟΝ 1-0 μιλάμε για τρομερή φόρμα!!!
Άρε Πρεσβη μόνο εσύ τέτοιες "πίττες"
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Χωρίς τον Μέσι θα 'ναι δύσκολο!
www.f1rstlap.com
Bookmarks