[YOUTUBE]lH5jmsHXrgY[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (24-12-15)
και πολυ εχει κατσει αυτος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Για αυτό που νευριάζω πιο πολύ είναι που δεν έπαιξα το άσο χθες στο 3,50 απόδοση. Κατά τα άλλα δεν σχολιάζω την ομάδα πλέον. Πιο για τον πέοντα MAN UTD δεν ξανάδαμε...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Παρτε μουρινιο ΤΩΡΑ
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ναι, γιατί όλα τα υπόλοιπα, έχουν λιμνάσει εκεί...
θα χει φαση να ερθει τωρα ο μουρινιο και να παιξει απεναντι στην τσελσι το επομενο ματς και ουσιαστικα να πληρωνεται και απο τσελσι και απο μαντσεστερ![]()
—John Lennon
BrazHlias (27-12-15)
μας έχουν γλεντήσει όλα τα χωριά
Πάρ'τε τον Όουεν, για προπονητή, που είναι ο μόνος που θα μπορούσε να έχει δει και να ξέρει και πού πονάει η ομάδα και λέει τα πράγματα με το όνομά τους...
"Όταν δεν σκοράρουν, δεν κερδίζουν...", είπε...
voskos_7 (03-01-16)
Φέρτε τις σαμπάνιες, κάναμε νίκη
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Red Devil is here... Γατάκια.
![]()
Reds (29-02-16)
Red Sting (03-03-16)
Είχαμε πάλι εμετικά συνθήματα, για το Χίλσμπορο...
Μου αρέσει που ορισμένοι, βλέπουν και ομοιότητες με την ομάδα μας...
Matthew Olosunde από την New York Red Bulls... Θα παίξει στην U18 για αρχή. Αμερικάνος, δεξί μπακ και σέντερ μπακ, 1.86 ύψος και γρήγορο/επιθετικό μπακ από ο,τι λένε οι προπονητές του.
Θετικό νέο η μεταγραφή, πουλεύει ο Φαν Χάαλ λέω εγώ...
― Bertrand Russell
Ο Φαν χάαλ έχει κάνει πολλά λάθη αλλά είναι κι άτυχος με τους πολλούς τραυματισμούς παικτών κατά την διάρκεια της σεζόν.
Αρχίζω πάντως να πιστευω ότι δεν θέλουν να τον διώξουν..Δεν εξηγείται αλλιώς η παραμονή του στον πάγκο μετά απ'ολα αυτά.
Άλλη μία λαμπρή ευκαιρία για να επιδείξουμε το αρμόζον, για το σύλλογο, ήθος:
![]()
Bookmarks