Μιά και το έφερε εκεί η κουβέντα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-07-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
[YOUTUBE]xSImYnPmjg8[/YOUTUBE]
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
[YOUTUBE]8jWvsh4MZNA[/YOUTUBE]
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Kαι ενα τραγουδι που καποιοι ακουνε πριν δωσουν εξετασεις.![]()
IERO (09-08-13)
"Εφυγε" κι ο JJ Cale ο συνθέτης του Cocaine του After midnight του χρωστάω πολλά για τον τρόπο που ακούω την μουσική
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Τί ήταν ο τύπος, ωριλά;![]()
There is a Dude in town
Μάγος της φυλής των Blues
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (29-07-13)
χαρακτηρίστικε lazy κιθαρωδός , ήταν τραγουδοποιός , σήμερα διάβασα ότι ήταν δημιουργός της σχολης της Tulsa οκλαχόμα , Ο Νίκος έδωσε πιο σωστά για το ήταν ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ .
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Άλλος ένα ποιοτικός καλλιτέχνης έφυγε , είμαι τυχερός που άκουσα και έμαθα αυτόν τον τεράστιο άνθρωπο , άλλωστε είμαι συνομίλικος του Νικου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (02-08-13)
Επειδή όσες φορές και να το βαλω δεν ειναι αρκετές. Η κορυφαία φωνάρα και η κορυφαία ομαδάρα μαζί.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sadi (02-08-13)
Εκτος απ αυτο που βαλε ο προεδρος που ειναι Το επος,παντα με τρελαινε κι αυτο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BrazHlias (02-08-13)
Τρελό καλτ αυτά τα τραγουδίνια, γουστάρω. Να έχεις κατεβάσει ένα μπουκαλάκι κρασί, να βλέπεις τον Χολέβα, Χερτζίκοβα και να αναλύεις πως θα παίξει ο Μίτσελ μέσα στο Κάμπ Νου για να νικήσει με δύο γκολ διαφορά ακούγοντας τα εμβατήρια "Πάμε στου Καραϊσκάααααααακηηηηηη και αυτή την Κυριακήηηηηηηηη" και "ΥΒ ΥΒ ΥΒ"...
There is a Dude in town
Bookmarks