Πάντα ήθελα ν' ανοίξω μία Pub στην γειτονιά, να μαζευόμαστε τα φιλαράκια να βλέπουμε και την μπάλλα μας να πίνουμε και τις μπύρες μας, αλλά που να μπλέκεις με τους "περίεργους"
Πάντα ήθελα ν' ανοίξω μία Pub στην γειτονιά, να μαζευόμαστε τα φιλαράκια να βλέπουμε και την μπάλλα μας να πίνουμε και τις μπύρες μας, αλλά που να μπλέκεις με τους "περίεργους"
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (03-03-13)
lefaman72 (07-02-13)
καθε αξιοπρεπης αλκοολικος που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να προσκυνησει μια φορα σε αυτη τη ζωη στο νταμπλιν
Mush-a ring dum-a do dum-a da
Wack fall the daddy-o, wack fall the daddy-o
There's whiskey in the jar
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (07-02-13)
αυτο δεν είναι αντιπολέμικό , είναι το ακριβως αντίθετο και το αφιερώνω στους γενναίους Σκώτους , που στελέχωσαν τους νικητές του Γουέλιγκτον , ως και τις ημέρες μας , τους μονομάχους των Βρεττανικών Γηπέδων τι να πρωτοθυμιθεί κανείς , Κένυ Ντανγκλίς Λιβερπουλ , Τζοε Τζορνταν , Γκόρντον Στραχαν Μαν.Γιουναιτεντ , Αλλαν Χανσεν Γκρειαμ Σούνες και αλλους γενναίους Γκορντον, αλλά και των άλλων κλάν.
SCOTLAND THE BRAVE ~ PIPES & DRUMS ~ ( HD )
ο πάντα προστάτης Αγιος Ανδρέας
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (07-02-13)
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιαααααααααααααααααααααχχχχχχχχχ χχχχχχχοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (07-02-13)
Κοσμά differance μιας και είσαι μεσα στο θρεντ πως το βλέπεις , ενα ντραφτ και πισω , βλέπουμε και το ματσ στο τοπικο πρωτάθλημα
Eγώ είμαι μέσα. Φλώρινα - Άραξος το κάνω σε 5 ώρες.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (07-02-13)
Για την μέρα που ξημερώνει
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
differance (07-02-13), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (07-02-13), lefaman72 (07-02-13)
αναμνήσεις από εναν τεράστιο Σκώτο , και μία ομάδα ονειρο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Στον Αρχάγγελο που έφυγε σαν σήμερα πριν 33 χρόνια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks