Και φυσικά, υπόκλιση τους Sabaton... λόγω και της ημέρας...
Αξίζει να δείτε και το βίντεο κλιπ...
[YOUTUBE]3UIGI9uNlTc[/YOUTUBE]
Το αγαπημένο μου heavy metal συγκρότημα, μακράν του δεύτερου.
Με ρίζες στον Βάγκνερ, ο DeMaio γράφει ΕΠΗ. Είχαν και τις κακές τους στιγμές, αλλά τα περισσότερα κομμάτια τους είναι ένα κι ένα.
Το Hail to England είναι ΔΙΣΚΑΡΑ από τις λίγες. Εγώ είμαι όμως πιο πολύ δεμένος με το Sign of the Hammer γιατί ήταν ο πρώτος δίσκος που αγόρασα.
Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου επαφή με τους Manowar. Ήταν μόλις ένα πρωινό πριν από 2 χρόνια... Έβαλα να ακούσω αυτό το τραγούδι. Από τότε... έφαγα άσχημο κόλλημα που συνεχίζει μέχρι σήμερα.
[YOUTUBE]s1WS_n4_fy8[/YOUTUBE]
Και φυσικά, υπόκλιση τους Sabaton... λόγω και της ημέρας...
Αξίζει να δείτε και το βίντεο κλιπ...
[YOUTUBE]3UIGI9uNlTc[/YOUTUBE]
Eleni7 (28-10-12)
Γιωργο η Μanowar ειναι τρομερο συγκροτημα,απο το 1988 τους ακουγα μολις βγηκε το Kings of Meta.."other bands play...."
Ειχαν βγει κατα καιρους καποια Epic συγκροτηματα αλλα ποτε δεν επιασαν αυτο το συγκροτημα,ενα μονο καταφερε να κανει κατι με κατι καλα
κομματια αλλα και παλι πολυ πισω,δεν θυμαμαι ρε γαμωτο το ονομα του συγκροτηματος....Θα το βρω καποια στιγμη.
IERO (28-10-12)
IERO (29-10-12)
differance (31-10-12), IERO (03-11-12)
differance (31-10-12), IERO (03-11-12)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-01-13)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-01-13)
Μελοποιημένος Ελύτης.....
[YOUTUBE]z1zsRRt1FWE[/YOUTUBE]
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-01-13)
Καλημέρες!!!!!
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-01-13)
Oκ χωρις UDO ειναι καπως αλλα ο Τοrnillo το παλευει....Ηoffmann και Baltes στα 54 πλεον αλλα δεν καταλαβαινουν τιποτα και ηχος τρομερος (ακομη) απο ενα ιστορικο συγκροτημα.
*****8.23*****
celticfrost (07-11-12)
[YOUTUBE]TUh56QUDOc4[/YOUTUBE]
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
sadi (10-11-12)
nikos7 (05-01-13)
Τέλειο!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Bookmarks