ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-10-12)
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-10-12)
@Γιάννη, το Σγουρό τον ξέρεις; Εγώ τρελαίνομαι για Σγουρό!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-10-12)
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους...Ας ξεκινήσουμε μουσικά με ένα τραγούδι που άκουσα με το που ξύπνησα σήμερα και με ταξίδεψε δεκαετίες πίσω!!!
Το θυμάστε οι υπόλοιποι κωλόγεροι του φόρουμ; Η νεολαία το ξέρει; Σπάω και το κεφάλι μου να θυμηθώ σε ποια διαφήμιση το ακούγαμε κάποτε...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-10-12)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (26-03-13)
για μενα η καλύτερη εκτέλεση του Πραματευτη
κοντυλιές α καλα παω το βράδυ στο κουμπαρο μου στην Νεα Σμύρνη για οινοποσία καταλαβετε τι θα γινει
kouzoulo (13-10-12)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-10-12)
καλος είναι κουζουλο
kouzoulo (13-10-12)
εξαίρετος κουζουλο
kouzoulo (13-10-12)
Και να κλείσουμε το αφιέρωμα στον Δημήτρη Σγουρό με του Λασιθιού το δρόμο.
Αρκαλοχώρι κουζουλο εκεί είχα αλλο συμφοιτητη , πως να γλυτώσω , μεγάλωσα μεσα σε Κρήτες δεν ειχα καμίά ελπίδα
kouzoulo (13-10-12)
Για δες και λίγο Ψαρογιώργη!
Βασίλης Σκουλάς Μαδάρες μου Χανιώτικες
kouzoulo (13-10-12)
θα τον ακουσω μετα τον Σκουλά τωρα ακουω τον υμνο ενα καλιμάρμαρο ετοιμο να πεσει κατω ΔΟΞΑΡΙΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ
Και έλεος πια με το Αρκαλοχώρι festival... δες λίγο Χουδέτσι festival!!
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-10-12)
Bookmarks