differance (12-10-12)
Εγώ έχω synthesizer Yamaha εδώ και πολλά χρόνια (πάνω από 10), συνεχίζει να λειτουργεί άψογα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν καταλήξεις εκεί δε θα το μετανιώσεις Κοσμά.
differance (12-10-12)
Θέλω κάτι που να έχει κανονικό κλαβιέ, με πλήκτρα ακριβώς ίδια σε αίσθηση και βάρος με αυτά του πιάνου. Θέλω η μικρή να εξασκείται όπως και με κανονικό πιάνο. Γιαυτό το λόγο δε θέλω συνθεσάιζερ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Tέσσερις τουλάχιστον φίρμες προσφέρουν αυτό που θέλεις, με τιμές που
αρχίζουν από τα χίλια ευρώ (ivory feeling) και φτάνουν στα 2,500. (wood Keys)
Μιλάμε για 1000% κανονικό κλαβιέ, βαρυκεντρισμένο, 88άρι. Πες μου πόσα
διαθέτεις, θα σου δώσω 2 επιλογές και πήγαινε με κλειστά μάτια και πάρε αυτό
που θα σου πω. Οκ?
differance (12-10-12)
Ας βάλουμε ένα όριο στα 1200 ευρώ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Κοιτάμε λοιπόν τα Casio.
(η πρώτη φίρμα σε πωλήσεις ηλεκτρικών πιάνων στις ΗΠΑ, ξέχνα το τι ξέρεις, τι έχεις
ακούσει κλπ... Τα τρία τελευταία χρόνια η καλύτερη σε σχέση ποιότητα τιμή παγκοσμίως)
1. Privia PX 830 (αν θέλεις κάτι μαζεμένο σε όγκο)
2. Celviano AP 6BP (λίγο πιο ογκώδες και ψηλό)
*το πρώτο το έχω στη συλλογή μου (έχει τρεις σκάλες αντίστασης πλήκτων, πολύ χρήσιμο για
τρυφερά παιδικά χέρια) και του δίνω άνετα ένα 90% σε σχέση απόδοση τιμή. Θα πληρώσεις,
μετρητά, κάτω από 1000άρικο. (και τα δύο αισθητικά έχουν θέση στο σαλόνι σου από άποψη
φινιρίσματος)
Καλή διασκέδαση και πολύ μελέτη.
differance (12-10-12)
Casio, ε? Μου ψιλοπέρασαν από το μυαλό αλλά πολύ ξυστά, γιατί μου θυμίζουν τα μαθητικά κομπιουτεράκια
Τhanks dimi, για να δω τι παίζει εδώ στο Ελλάντα.
Λες να πάρω τη δασκάλα του πιάνου μαζί μου?![]()
differance (12-10-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-10-12)
Λοιπόν, Privia PX 830 από €949,00.
Το Celviano AP 6BP δεν το βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα, αλλά από τις φώτο που είδα μου φάνηκε πολύ ογκώδες και βαρύ, οπότε πάμε στη λύση του Privia. Tώρα γιατί στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] που το ειδα το έχει στην κατηγορία stage pianos? Tι κατηγορία είναι αυτή πάλι? Υπάρχει ή είναι το ίδιο είναι και μαλακίζεται το site?
dimace (12-10-12)
Έχω ένα κακοποιημένο zimmermann του 1982.![]()
Η κατάσταση του είναι αρίστη... έχει να κουρδιστεί πάνω από 10 χρόνια και οι μισές νότες ξεκολλάνε.
Όλο λέω να το φτιάξω αλλά λυπάμαι τα λεφτά ... αφού παίζω 3 φορές το χρόνο, άντε κι άλλες 3 η αδερφή μου, κι αυτές με το ζόρι, επειδή το ζητάνε τα μικρά.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
differance (12-10-12)
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
@Μένιο, ο Τζούγανος παίζει πολύ καλό λαούτο και είναι καλός διασκεδαστής. Μέχρι εκεί όμως.
Προτιμώ βέβαια Ψαρογιώργη ή Μανωλάκη.
Άντε, να σου πω και ένα τραγούδι του που μου αρέσει αλλά δεν θέλω να βγει παρά έξω.
Κυρίως μ'αρέσει γιατί κοροϊδεύω τη φωνή του και γελάνε οι υπόλοιποι.![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Aς το σοβαρεψουμε.
Coach (12-10-12)
Bookmarks