Για εμας τους δευτερα ..αντα
[YOUTUBE]83OGRujR5Ps[/YOUTUBE]
Και για μας στα πρώτα -ηντα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
έχεις 2 χρονάκια & 1 μήνα ακόμα ... τι καλός άνθρωπος είμαι ... πτου μου!![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
εχει κανεις καναλι στο youtube για να ανεβαζει βιντεακια?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Είχα εγώ το maspiranprefa το timekleineisremalaka και τελος το faetinpsolimouyoutube αλλά κατέβηκαν όλα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ξερεις τι παιζει με τα πνευματικα δικαιωματα? μπορω να ανεβαζω τραγουδια? γιατι εχω ακουσει περιπτωσεις που λογω του οτι ανεβαζαν τραγουδια χωρις να εχουν πνευματικα δικαιωματα τους "κατεβαζαν" το καναλι και εχασαν ολες τις λιστες τις συνδρομες κλπ.
edit: αυτο που επαθε ο σακης απο πανω δλδ![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eγώ μπάλα ανέβαζα το μουνί ο Κόκκαλης και το αρχίδι ο Μαρινάκης μου τα κλείσανε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (30-09-12)
μια μεγάλη φωνή
Nostalgia Cubana - Celina Gonzalez - Yo soy el punto cubano
καποτε ήταν διαφήμηση της Αμστελ , εκεί έμαθα αυτην την εξωτική φωνή το κομμάτι το ξανακουσα σε διακοπες στην Σαντοριίνη , στην καλντέρα και εκει ο dj μου είπε το ονομά της
το κομμάτι ακούγεται με hose quervo κομμάτια πορτοκάλι και βλέποντας τα καναρίνια του Ριο Ντε Τζανέιρο στα 1970 Πελε Τοσταο Ζερσον Ζαιρζίνιο Ριβελίνο Κάρλος Αλπέρτο![]()
εξασφαιρα και σπαγγέτι ο μεγάλος Κλιντ
lefaman72 (30-09-12)
Τι άλλο θα μου θύμιζες....Αυτό το τραγούδι είναι η καλύτερη προτροπή για να βγούμε από τα δικά μας σκοτάδια...
Realms of bliss, realms of light
Some are born to sweet delight
Some are born to sweet delight
Some are born to the endless night
End of the night, end of the night
End of the night, end of the night ............
Bookmarks