Σελίδα 379 από 464 ΠρώτηΠρώτη ... 79179279329339349359369375376377378379380381382383389399409419429 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 7.561 έως 7.580 από 9262

Θέμα: Μουσικά Θέματα

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μουσικά Θέματα

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα πάντως που ήμουν στο κέντρο κάνανε πρόβα πώς θα το μαντρώσουν την Κυριακή.
    Κάτι μου λέει ότι θα μεταφερθεί ο χαμός στις γύρω γύρω παρελάσεις και οι κάμερες θα εστιάσουν στο Σύνταγμα.
    E,κάπως έτσι. Ωραία τιμή στους Κολοκοτρωναίους.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επιπλέον θελω να πω ότι προσβολή είναι και οι ντομάτες, τα γιαουρτια και τα νεράτζια κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Προσβολή είναι και οι μούτζες στους επισήμους. Καταλαβαίνω την οργή του κόσμου αλλά "υποτίθεται" ότι σε μια τέτοια γιορτή που τιμάς κάποιους που το αξίζουν δεν ασχολείσαι με μικρότητες. Παρ' όλα αυτά η μούτζα παει σύννεφο λες και δεν υπάρχει αλλη μέρα να την ρίξεις.

Σορι για την νέα αντίθεσή μου αλλά τα ρημάδια τα πράγματα έχουν έτσι ακριβώς. Εχει και ο κόσμος μερίδιο ευθύνης που η παρέλαση θα είναι για τα μπαζολέο φέτος.
    Έτσι έχουν ακριβώς για εσένα και για όσους πιστεύουν αυτή την εκδοχή.
    Απόλυτη ακρίβεια υπάρχει μόνο στις μαθηματικές πράξεις, όχι στις απόψεις.
    Κατ΄εμέ ας πούμε οι παρελάσεις ουδέποτε ήταν αποδεχτός τρόπος απόδοσης τιμών. Γενικώς δεν αποδέχομαι τα αμιγώς τυπολατρικά.
    Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Έτσι έχουν ακριβώς για εσένα και για όσους πιστεύουν αυτή την εκδοχή.
    Απόλυτη ακρίβεια υπάρχει μόνο στις μαθηματικές πράξεις, όχι στις απόψεις.
    Κατ΄εμέ ας πούμε οι παρελάσεις ουδέποτε ήταν αποδεχτός τρόπος απόδοσης τιμών. Γενικώς δεν αποδέχομαι τα αμιγώς τυπολατρικά.
    Δε θεωρώ τυπολατρία την παρέλαση. Την θεωρώ ανύψωση ηθικού εφ' όσον φυσικά είναι κάποιος πατριώτης. Εμένα κάποιες παρελάσεις με εφτιαχναν. Και δε μιλαω για μαθητικές, αυτές δεν θα έπρεπε καν να γίνονται.

Εδιτ.
    Το "ακριβώς" πήγαινε στο αν εχει ο κοσμος μερίδιο ευθύνης, όχι στο υπόλοιπο περι παρελάσεων. Αν εννοεις οτι δεν ειναι "ακριβώς" για όλους, δεν συμφωνώ, έχεις άδικο. Ανεξαρτητως απόψεων αυτή ειναι απόδοση τιμής, είτε είναι σωστή είτε όχι, στους ήρωες της επανάστασης. Δεν κρίνεις το αν είναι σωστή ή όχι την ώρα που ... παρευλαύνεις! Οταν την αμαυρώνεις, αυτούς φτύνεις.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (24-03-12)

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Επιπλέον θελω να πω ότι προσβολή είναι και οι ντομάτες, τα γιαουρτια και τα νεράτζια κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Προσβολή είναι και οι μούτζες στους επισήμους. Καταλαβαίνω την οργή του κόσμου αλλά "υποτίθεται" ότι σε μια τέτοια γιορτή που τιμάς κάποιους που το αξίζουν δεν ασχολείσαι με μικρότητες. Παρ' όλα αυτά η μούτζα παει σύννεφο λες και δεν υπάρχει αλλη μέρα να την ρίξεις.

Σορι για την νέα αντίθεσή μου αλλά τα ρημάδια τα πράγματα έχουν έτσι ακριβώς. Εχει και ο κόσμος μερίδιο ευθύνης που η παρέλαση θα είναι για τα μπαζολέο φέτος.
    Προσβολή είναι να περνάει ο στρατός και να χαιρετάει τον κάθε κακομοίρη προδότη πολιτικό...
    Να αποδίδεις τιμές στον Παπούλια ή τον Παπαδήμο...Να κάτσουν στις εξέδρες των επισήμων ανάπηροι πολέμου, όσοι έχουν επιζήσει
    και αντιστασιακοί...Οι υπόλοιποι τον πούλο και γρήγορα...Ναι το γιαούρτι είναι λίγο. Σφαίρα τους πρέπει στο κρανίο...
    Και ας πάρουν όσα μέτρα θέλουν...Παρελάσεις θα γίνουν παντού...Πόσα θα μπορέσουν να σταματήσουν;
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Kαλα δε τιθεται θέμα. Καθένας με την σκέψη του. Απλά πολυ με ανησηχεί η αποφασίζομεν και διατάσσομεν νοοτροπία που έχει κυριαρχήσει στα αντιμνημονιακά κινήματα γενικότερα.

Thanks
    6.723
    Ignore User

Δε θεωρώ τυπολατρία την παρέλαση. Την θεωρώ ανύψωση ηθικού εφ' όσον φυσικά είναι κάποιος πατριώτης. Εμένα κάποιες παρελάσεις με εφτιαχναν. Και δε μιλαω για μαθητικές, αυτές δεν θα έπρεπε καν να γίνονται.
    Για εμένα πάλι ... πατριώτης είναι όποιος σέβεται την πατρίδα του στα απλά καθημερινά πράγματα ... όχι 2 μέρες το χρόνο ... πιο πατριώτη π.χ. θεωρώ αυτόν που δε με αναγκάζει να κολυμπήσω δίπλα στο χαρτάκι του παγωτού που έφαγε πριν ή δε χρησιμοποιεί το αυτοκινητάκι του για να πάει από το Σύνταγμα στην Ακρόπολη μη τυχόν και κουραστεί ο κώλος του παρά τον "εν δυο τα χεράκια ρυθμικά"!

Thanks
    10.440
    Ignore User

Εγώ κάτι τέτοιες μέρες πάντως θυμάμαι τα σχολικά μου χρόνια...
    Θα σας γράψω και το ποίημα που είχα πει στο νηπιαγωγείο....

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Σίγουρα ο πατριώτης δεν ειναι δύο μέρες το χρόνο,ούτε και είπα ποτέ κάτι τέτοιο, αλλα ειναι και αυτες τις δύο μέρες. Και ειναι και περήφανος γι' αυτες. Τέλος πάντων όπως είπα καθένας την άποψή του δεν τρεχει καστανο.

Thanks
    6.723
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ κάτι τέτοιες μέρες πάντως θυμάμαι τα σχολικά μου χρόνια...
    Θα σας γράψω και το ποίημα που είχα πει στο νηπιαγωγείο....
    Εγώ πάλι τον πατερούλη μου ... κι εσύ τον δικό σου ... να ζήσουμε να τους θυμόμαστε.

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (24-03-12)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Kαλα δε τιθεται θέμα. Καθένας με την σκέψη του. Απλά πολυ με ανησηχεί η αποφασίζομεν και διατάσσομεν νοοτροπία που έχει κυριαρχήσει στα αντιμνημονιακά κινήματα γενικότερα.

Στο αποφασίσομεν και διατάσσομεν των μη εκλεγμένων κυβερνώντων ότι και να αντιπαραθέσεις, θα έχεις δίκιο...
    Αιώνες τώρα αυτός ο λαός έτσι αντιδρά.....Σε κάθε ευκαιρία...Αν τώρα το έχουμε δει κυριλέ Ευρωπαίοι και μας χαλάει
    καιρός να θυμηθούμε τα τσαρούχια μας...

Thanks
    6.723
    Ignore User

Στο αποφασίσομεν και διατάσσομεν των μη εκλεγμένων κυβερνώντων ότι και να αντιπαραθέσεις, θα έχεις δίκιο...
    Αιώνες τώρα αυτός ο λαός έτσι αντιδρά.....Σε κάθε ευκαιρία...Αν τώρα το έχουμε δει κυριλέ Ευρωπαίοι και μας χαλάει
    Νταξ ούτε η αντίδραση πρέπει να περιορίζεται στις 2 παρελάσεις το χρόνο ... τείνει κι αυτό να γίνει μόδα.
    Το μόνο ελαφρυντικό στην εν λόγω μόδα που δίνω ... είναι ότι εκεί μαζεύονται αναγκαστικά πολιτικοί και όσο να ΄ναι σου γυρίζει το μάτι ανάποδα.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Εγώ δε βλεπω φασισμο προς τους κυβερνώντες αλλα προς όποιον συμπολίτη-συμπατριώτη τολμήσει να "ψελλίσει" ένα "ρε παιδια μήπως είναι και αυτό...."
    Οι "επαναστατες" ειναι ακόμα πολύ "σοφτ" για να τσαμπουκαλευτούνε στους αφέντες τους τους πολιτικούς.

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (24-03-12)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Τεσπα παλι πεταχτηκα σαν τσουτσου και οφτοπικιασα το συμπαν. Αντε σορι και καλο νανι τα λεμε και αφου ξημερώσει

Thanks
    10.440
    Ignore User

Εγώ πάλι τον πατερούλη μου ... κι εσύ τον δικό σου ... να ζήσουμε να τους θυμόμαστε.
    Καλά αυτό δεν στο συζητάω καθόλου...Ξυπνάω πάντα να τον πάρω τηλέφωνο τέτοια μέρα...

Ήταν η πρώτη κίνηση που έκανα...Ακόμη και τώρα έχω μια αίσθηση ότι είναι εκεί και πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο...
    Ή μικρότερη που έμενα ακόμη με τη μαμά και τον μπαμπά
    και είχαμε γιορτή στο σπίτι.....

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Coach (24-03-12)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

εγω ειμαι εναντιον των παρελασεων, αυτο δεν σημαινει οτι εχω δικαιωμα να παω να τη "σπασω" στον αλλο που του αρεσουν. οποιος δεν γουσταρει παρελαση ας ψηφισει τον τσιπρα για να τις σταματησει, μεχρι να βγει ο τσιπρας ομως, οποιος δεν γουσταρει παρελαση ας παει καπου αλλου το σαββατοκυριακο.

οσο για τους πολιτικους οπως λες, αν θες να τιμησεις αυτους που αξιζουν δεν πρεπει να ασχοληθεις μαζι τους. αμα δεν τους γουσταρεις μην γυρισεις το κεφαλι δεξια αλλα ειναι προσβολη προς την ιδια τη διαδικασια της παρελασης να αρχισεις τα μπινελικια και τις μουτζες.

αυτα απο τη μερια των πολιτων, απο την απεναντι πλευρα τωρα, κανεις απ'οσους φανε μουτζες ή γιαουρτια δεν εχει δικαιωμα να μιλησει ετσι οπως τα εχουν κανει. ομοιως λοιπον θα πω και σε αυτους πως αν δεν θελουν να αντιμετωπισουν την οργη του κοσμου ας μην παρευρεθουν στις παρελασεις. αλλα δεν μπορω τα κλαψομουνιασματα των γιαουρτομενων που μου το παιζουν και ηρωες μετα...
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.685
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

[YOUTUBE]RW65T5SjFeA[/YOUTUBE]
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> για αυτό το μήνυμα:

Coach (25-03-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (05-10-12)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

*****8.23*****

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.685
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

[YOUTUBE]WB5Nq2tksVo&feature[/YOUTUBE]
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.886
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

[YOUTUBE]erG5rgNYSdk&ob=av2n[/YOUTUBE]

Το avatar του χρήστη Red Unity

Thanks
    455
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 666 φορές σε 431 μηνύματα
    Ignore User

Εδιτ.
    Το "ακριβώς" πήγαινε στο αν εχει ο κοσμος μερίδιο ευθύνης, όχι στο υπόλοιπο περι παρελάσεων. Αν εννοεις οτι δεν ειναι "ακριβώς" για όλους, δεν συμφωνώ, έχεις άδικο. Ανεξαρτητως απόψεων αυτή ειναι απόδοση τιμής, είτε είναι σωστή είτε όχι, στους ήρωες της επανάστασης. Δεν κρίνεις το αν είναι σωστή ή όχι την ώρα που ... παρευλαύνεις! Οταν την αμαυρώνεις, αυτούς φτύνεις.
    ρε εγώ απλά μια ειλικρινή απορία θέλω να εκφράσω. πως γίνεται να "τιμάς" κάποιους που επαναστάτησαν εναντίον των αφεντικών της εποχής τους (κοτζαμπάσηδες, σουλτάνοι, προεστοί, γενίτσαροι κτλ), με δουλοπρεπικές παρελάσεις μπροστά απ' τα αφεντικά της εποχής σου. γιατί εγώ θεωρώ ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, ότι δηλαδή με όλο αυτό το εθνικοπανηγύρι και η φάση "δούλοι και αφέντες, ένα γίναμε όλοι" και γιορτάζουμε όλοι μαζί, μόνο κάποια επανάσταση προς κάποια απελευθερωτική προοπτική δεν τιμάς.
    τον συμβολισμό των παρελάσεων, το τι διαχωρισμούς προάγουν κτλ τα αφήνω απέξω.

και ένα τραγουδάκι για να μην είναι εκτός

[YOUTUBE]eovRedrMHs8[/YOUTUBE]
    Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.

Σελίδα 379 από 464 ΠρώτηΠρώτη ... 79179279329339349359369375376377378379380381382383389399409419429 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές