Παρε για την ώρα αλλο ενα ελεεινο άζμα χοχοχο...
Οσο για το αλλο αστο σου λεω , μονο που λεει το ρεφρεν "να μου ζησεις πρασινη, παναθηναϊκιά μου" θα ξερνας. Ασε που ευτυχως δεν το βρισκω πουθενα![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Eleni7 (31-10-10)
Και μιλάει για ξανθιά πρασινομάτα; Αμ θα πάω να το βάψω το ρημάδι.
Το μαλλί όχι το μάτι
Κατάμαυρο. Μου έβαλαν ιδέες και στο κομμωτήριο χτες. Θα σου πηγαίνει πολύ Ελένη το μαύρο μαλλί....
Μωρέ θα πάω να το κάνω κατάμαυρο και να δω μετά σε ποια θα λέτε τα ανέκδοτα....
Σάκη πάντως με έχει φάει η περιέργεια. Ψάξε να το βρεις.....
Το εχω σε δισκακι 45αρι Ελένη, μου τα εχει αφησει ο παππους μου που ητανε Μπαναθα. Καμια μερα για χαβαλε θα στο φερω να το δεις.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Eleni7 (31-10-10)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eleni7 (01-11-10)
Γεια σου ρε Πυροβολικάριε, αλανιάρη!
Για να σε τρελανω κοιτα τι θα σε βαζουνε να τραγουδας (δεν ξερω αν το κανουνε ακομα βασικα ειναι πολλάαααα τα...χρονακια απο τη δικη μου σειρα)
Το Πυροβολικό, το Πυροβολικό,
το Πυροβολικό πολύ το αγαπώ
θα πεθά- θα πεθάνω, θα πεθάνω
στο κανό - στο κανόνι μου επάνω
Πυ-ρο-βο-λι-κό Ισχύς δια της γνώσεως
Και συ βρε σκοπευτή, και συ βρε σκοπευτή
και συ βρε σκοπευτή βάλε παρεκτροπή
τύμπανο τύμπανο 21 κι έβαλε κι έβαλε 41
Πυ-ρο- βο -λι - κό Ισχύς δια της γνώσεως
και συ βρε γεμιστή και συ βρε γεμιστή
και συ βρε γεμιστή, βάλε παρεκτροπή
βάλε τώ- βάλε τώρα ανά 2, βρήκα το - βρήκα το Πυροβόλι-
Πυ-ρο-βο-λι-κό Ισχύς δια της γνώσεως
και πυρομαχικά, και πυρομαχικά
και πυρομαχικά φέρτε μου βρε παιδιά
να τα βά- να τα βάλω στο κανόνι
να τα κά- να τα κάνω όλα σκόνη
Πυ-ρο-βο-λι-κό, Ισχύς δια της γνώσεως
ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
(Εννοειται μη μασας. Ζμπουτζας. Εκδρομή ειναι)
BrazHlias (01-11-10)
Πήγε φαντάρος το παιδί μου; Ηλία έφυγες ή φεύγεις αγόρι μου;
Αχ τι έπαθα η μάνα. Θα πάω να πιάσω κανέναν ανώτερο να του εξηγήσω το όνειρο έτσι και δεν σου φερθούν όπως πρέπει.
Στο πυροβολικό κιόλας; Ηλία στολίζομαι, ντύνομαι, βάφομαι κι έρχομαι να δω τον διοικητή σου ή τον μέλλοντα διοικητή σου.
Να του μάθω να μην τα βάζει με τα Ες Ες και με τα παιδιά των Ες Ες.....
Θα πήξει ο παλιοκαραβανάς......
Τελικά η ευτυχία είναι απλό πράγμα. Αρκεί να ξέρεις που να την αναζητήσεις...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Θα λειώσεις...γκαβάδι![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
BrazHlias (01-11-10)
Αμάν 16 του μήνα; Που παρουσιάζεσαι; Λέγε λιποθυμάω. Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν ακούω ότι κάποιος πάει φαντάρος
αγχώνομαι. Βιώματα είναι αυτά. Θυμάμαι τους δικούς μου φίλους που πηγαίνανε για 2 χρόνια και φεύγανε σκασμένοι όλοι.
Και η βλαμμένη έχω χάσει και τη φίλη μου που είναι στο υπουργείο άμυνας και ξέρει κόσμο και λαό εκεί μέσα.
Κάτσε να την πάρω κανένα τηλέφωνο. Μου χρωστάει μεγάλη χάρη από το πανεπιστήμιο.
Βοηθάτε ρε πάει φαντάρος το μεγάλο μου το παιδί. Που να πάει και το μικρό. Στα πατώματα η μάνα. Να δω πως θα με παρηγορήσετε.
Μη μασάς Ηλία μου γυναίκα είμαι και τα παίρνω όλα πολύ συναισθηματικά....
Πάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....!!!!!!
BrazHlias (01-11-10)
[YOUTUBE]myTkU7wO56Q[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]6P7Xwt3Ruuc[/YOUTUBE]
για να προσπαθήσω να πιάσω και τις δύο πλευρές και αφού η ώρα είναι λίγο προχωρημένη:
BrazHlias (01-11-10)
[YOUTUBE]BfcZ2QZZtQ0[/YOUTUBE]
—John Lennon
Και κάτι τελευταίο αλλά επίκαιρο
Bookmarks