Το 1986 κυκλοφορεί το Slippery When Wet και κάνει πάταγο. Παραμένει δε ακόμα και σήμερα ο πιο εμπορικός δίσκος του συγκροτήματος, αυτός που τους έκανε πασίγνωστους ανά την υφήλιο και τους κατέταξε ανάμεσα στα μεγαλύτερα γκρουπ του χώρου.
Επόμενος δίσκος το 7800° Fahrenheit του 1985. Δίσκος με μικρή απήχηση με το hardest part is the night να σώζει κάπως την κατάσταση.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το 1986 κυκλοφορεί το Slippery When Wet και κάνει πάταγο. Παραμένει δε ακόμα και σήμερα ο πιο εμπορικός δίσκος του συγκροτήματος, αυτός που τους έκανε πασίγνωστους ανά την υφήλιο και τους κατέταξε ανάμεσα στα μεγαλύτερα γκρουπ του χώρου.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Aκολουθεί το New Jersey του 1988 που αποδεικνύει ότι το συγκρότημα από την ομώνυμη πολιτεία των ΗΠΑ δεν είναι απλά ένα πυροτέχνημα αλλά μια πολύ μεγάλη rock μπάντα.
Επιστροφή στις μετριότητες με το Keep the Faith του 1992. Ούτως ή άλλως όμως η τρομερή δουλειά που έγινε στους 2 προηγούμενους δίσκους ήταν πολύ δύσκολο να επαναληφθεί.
Tρία χρόνια αργότερα παρουσιάζεται το These Days (1995). Ένας δίσκος που δεν έχει το μεγάλο hit, ακούγεται όμως ευχάριστα από την αρχή μέχρι το τέλος.
Πέντε ολόκληρα χρόνια έκαναν οι Bon Jovi να βγάλουν νέο άλμπουμ. Αυτό έγινε το καλοκαίρι του 2000 με το εκπληκτικό Crush.
Άλλο ένα ευχάριστο αλμπουμάκι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο είναι το Bounce του 2002.
Mπορεί οι τεράστιες επιτυχίες να μην έκαναν ξανά την εμφάνισή τους η μπάντα όμως εξακολουθεί να μας χαρίζει ωραίες μέρες, όπως μας εύχεται το 9ο στούντιο άλμπουμ της. Have a Nice Day (2005).
Στροφή στην κάντρι μουσική με το Lost Highway του 2007.
Τελευταίο -μέχρι στιγμής- studio άλμπουμ τoυ Jon Bon Jovi και της παρέας του το The Circle του 2009 και επιστροφή σε πιο ροκ ήχους από μια μπάντα που για πάνω από 25 χρόνια μας χαρίζει ατέλειωτες ώρες ευχαρίστησης. Τι και αν δεν τους έχουμε δει ποτέ από κοντά. Ο Ιούλιος δεν είναι πολύ μακριά και θα τους δούμε επιτέλους στο ΟΑΚΑ σε μία μοναδική συναυλία!!
Νέο δίσκο απο του Motorhead!!
Η κυκλοφορία του νέου album των Motörhead πλησιάζει. Η μπάντα πρόκειται να κυκλοφορήσει το "The Wörld Is Yours" στις 13 Δεκεμβρίου, μέσω της νεο-σχηματισμένης εταιρείας Motörhead Music, η οποία θα συνεργάζεται με την EMI Music Services.
Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον Cameron Webb, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο καθώς και τους τίτλους των τραγουδιών.
01. Born To Lose
02. I Know How To Die
03. Get Back In Line
04. Devils In My Head
05. Rock ‘N’ Roll Music
06. Waiting For The Snake
07. Brotherhood Of Man
08. Outlaw
09. I Know What You Need
10. Bye Bye Bitch Bye Bye
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Nεότερα για τη συναυλία των Bon Jovi: διοργανώτρια εταιρία είναι η Eleven Concerts, που δραστηριοποιείται στον χώρο της διοργάνωσης συναυλιών από τις αρχές του 2009. Ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ποιος λέτε ότι είναι? Ο Ντέμης Νικολαΐδης! Ναι ναι, ο γνωστός![]()
[YOUTUBE]XH3OD_d9Qcw[/YOUTUBE]
Ήμουν εκεί σε μια ιστορική γιορτή (20 Χρόνια από την πτώση του τείχους) θα είμαι εκεί και στα 21
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
να και ενα επικαιρο:
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ήρθε η μέρα του εφιάλτη σας
[YOUTUBE]VCAx2YciYx8[/YOUTUBE]
Λαγουδάκια
[YOUTUBE]48Fwet5MhPU[/YOUTUBE]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Rena (30-10-10)
[YOUTUBE]0utJuonkFJ8[/YOUTUBE]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Κι ένα προβοκατόρικο
[YOUTUBE]qj-I_KzPVw4[/YOUTUBE]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Να και το "παρακράτος"
[YOUTUBE]_UIfWsRA1aA[/YOUTUBE]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Χοχοχο πετυχημένο το Καρμεν. Καλη προβοκάτσια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks