Εισαι λατρεια πιπινι τελικα!
Ο τραγουδιστης του συγκροτηματος ΤΡΥΠΕΣ ειναι...
Εμένα άμα μου λέγατε ποιος είναι αυτός ο Αγγέλακας ... ίσως σας βοηθούσα ...![]()
Εισαι λατρεια πιπινι τελικα!
Ο τραγουδιστης του συγκροτηματος ΤΡΥΠΕΣ ειναι...
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΝΝΟΩ ΤΟ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω !!!!Αρχική Δημοσίευση από loustrakos
να σαι καλα..!
το καινουργιο σονικ; τι ειναι αυτο;
Το "Σόνικ" είναι ένα σχετικά καινούριο (ενός χρόνου) μουσικό περιοδικό που κινείται στους rock/indie/electro/dance (κι όχι μόνο) χώρους και μοιάζει με τη φυσική συνέχεια του πάλαι ποτέ ένδοξου Ποπ&Ροκ (εποχής 1995-199μια και σε αυτό συμμετέχουν πολλοί γνωστοί μουσικογραφιάδες που οδήγησαν το Π&Ρ στην καταξίωσή του. Ουσιαστικά το ξεκίνησε ο Τάσος Βογιατζής το παιδί πίσω από το Avopolis.gr.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και φυσικά του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
Σ'ευχαριστω, ευχαριστω, ευχαριστω, ευχαριστω,ευχαριστω,ευχαριστω,ευχαριστω..........! !!!!!!!!!!!!!
το εξωφυλλο του Γιαννη δεν το βλεπω! αλλα οπως ειμαι τωρα μαλλον δεν μπορω να δω και πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Βρε τα "ευχαριστώ" στους ανθρώπους που ευθύνονται για το review και το περιοδικό!
Όσο για το εξώφυλλο, [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. Παραθέτω και τα περιεχόμενα, για όποιον ενδιαφέρεται:
"Στο νέο Sonik Νο.11 με τα δύο διαφορετικά εξώφυλλα
Οι λέξεις διαβάζονται δυνατότερα από τη μουσική.
Δύο από τους μεγαλύτερους stars της μουσικής σε αποκλειστικές συνεντεύξεις: o Γιάννης Αγγελάκας μιλάει από καρδιάς στον Μάκη Μηλάτο και ο Dave Gahan μιλάει στη Βασιλική Παναγιώτου για το καινούριο album των Depeche Mode, Playing The Angel.
Οι 10 + 1 Δεινόσαυροι του Rock που επιμένουν να απασχολούν την επικαιρότητα, μπαίνουν στο μικροσκόπιο του Σπήλιου Λαμπρόπουλου: ποιοι είναι, τι θέλουν από τη ζωή μας, τι έχει απομείνει από τη φήμη τους.
Αποστολή στη Βερόνα: Το Sonik ταξιδεύει στην ιταλική πόληγια να δει τον Craig David και με αυτή την αφορμή καταγράφει τι έχει ενδιαφέρον και τι όχι από τη σύγχρονη μαύρη μουσική. Από τον Kaye West και τις Pussycat Dolls μέχρι τον Van Hunt και τη M.I.A.
Συνεντεύξεις:
Οι Cardigans μιλούν για τη σχέση τους με το κοινό και τη… βαρύτητα.
Οι Supergrass για την brit pop και το καινούριο τους album
Οι National για το πώς φτιάχνει κανείς έναν από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς.
Ο Stuart Staples για τη ζωή μετά τους Tindersticks.
Ο Κωνσταντίνος Β. για την φωτογραφική του έκθεση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
Ο Soumka για το πώς φτιάχνεις κινηματογραφική μουσική χωρίς ταινίες.
Οι Decemberists για την τέχνη της pop τραγουδοποιίας.
Ο Jon Spencer για τη Νέα Ορλεάνη και τη Νέα Υόρκη…
Ακόμη
Τα πρώτα βήματα του Johnny Cash, οι Art Brut στο Βερολίνο, οι Magic Numbers με τις καλοκαιρινές εμμονές τους, Δέκα one hit wonders, Πώς να γυρίσετε το δικό σας 9 Soongs…
154 Δισκοκριτικές !
Από τους Depeche Mode και τον Devendra Banhart στους Sigur Ros και τους Kraftwerk, όλη η σημαντική επικαιρότητα στις κυκλοφορίες των albums αυτού του μήνα και φυσικά όλα τα καινούρια μουσικά και μη dvd, οι ταινίες, τα βιβλία, το podcasting και οι συναυλίες…"
Σήμερα Phil Collins στην τελευταία του συναυλία, στο ΣΕΦ.
Ήδη έδωσα το διαρκείας μου σε φίλο (ξέρω είμαι αντιΟλυμπιακός, πουθενάς και καναπεδάτος) και ετοιμάζομαι για το βράδυ.
Ελπίζω να είναι καλή γιατί αυτοί οι καλλιτέχνες το κατέχουν το πράγμα και κάνουν σόου σε ότι ηλικία και να είναι.
Θα σας πω αύριο εντυπώσεις...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!
ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩς ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Ηρθε ο Γιαννης, οεο ηρθε ο Γιαννης!!!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Η συναυλία ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!Αρχική Δημοσίευση από gloec
Ήμουν επιφυλακτικός γιατί έλεγα ότι είναι στα τελειώματα του (ότι λένε μερικοί για τον Ρίμπο) αλλά έπεσα 1000% έξω. Άμα το έχεις δεν το χάνεις...
Επαγγελματικά τα πάντα, εκπληκτικός ο Phil, φανταστικοί όλοι οι μουσικοί και οι τραγουδιστές που έκαναν τα backin vocals (και όχι μόνο), πολύ καλός ήχος, φανταστικός φωτισμός.
Δεν έπεφτε καρφίτσα, στην αρένα σαραντάρηδες και πενηντάρηδες :oκαι προς το τέλος φοβερός παλμός στο κοινό.
Είπε όλα τα γνωστά του και βέβαια έριξε κάτι απίθανα σολάκια στα ντράμς...
Μου θύμισε τις πολύ καλές συναυλίες που πήγαινα όταν ήμουνα νιός στα Λονδίνα...![]()
Βέβαια ο διπλανός μου είχε ραδιοφωνάκι και μάθαινα και το σκορ...
Μακάρι να ξαναέρθουν και άλλοι στο επίπεδο του Phil...
Ρε μαγκες, αυτη τη στιγμη ακουω ελληνικο ραδιοφωνο κι απολαμβανω τη παγκοσμια επιτυχια <<Μωρο μου σκασε>> (@^#"?/0&!q;x%) απο καποια αοιδο (προερχεται απ'το αιδοιο υποθετω κι οχι απ'το ρημα αδω, τουλαχιστον οσον αφορα τη συγκεκριμενη της οποιας -ευτυχως- αγνοω το ονομα) κι εχω μεινει αλαλος απ'τη δυναμικη του στιχου καθως κι απ'τη γενικοτερη προοδο του ελληνικου τραγουδιου τα χρονια της απουσιας μου απ'τη Ψωροκωσταινα.
![]()
έχει πλάκα η Ελληνική μουσική σκηνή Κώστα... εκτός από το επίπεδο, έχεις και το Φοίβο να βγάζει 10 τραγούδια και τα 11 να είναι αντίγραφα (πιό πρόσφατο το sex της Κοκκίνου)... αυτό είνα το επίπεδο της "δημιουργίας" εδώ Κώστα...
Στην ιδια εκπομπη του συγκεκριμενου ραδιοφωνικου σταθμου η (ο Θεος να τη κανει) παρουσιαστρια προσπαθησε να ξεκινησει τηλεφωνικο διαγωνισμο:
-Πρωτη ερωτηση. Ποια απ'τις παρακατω χωρες δεν ανηκει στην Ασια;
α) Μπουντάν (μαλλον Μπουτάν ηθελε να πει, αλλα σημασια εχει η προσπαθεια).
β)...αχ ρε παιδια, δε μπορω να τα πω αυτα τα ονοματα. Παω στην επομενη ερωτηση.(υποθετω οτι επροκειτο για τους κορυφαιους σε βαθμο δυσκολιας γλωσσοδετες Βιετναμ, Μπαγκλαντες, Σρι Λανκα, Αφγανισταν κλπ).
Ως εννοησατε το β, το γ και το δ τα'φαγε ο δαιμων του δημοτικου σχολειου.
-Δευτερη ερωτηση. Ποια απ'τις παρακατω ηταν η μανα του Μεγ. Αλεξανδρου;
α) Η Ολύμπια...εεε...Ολυμπιάδα;
β) Η Ολυ-μπι...εεε...Ολύμπια...Ολυμπιάνθη(ουφ! εστω με τη τριτη το πετυχε κι αυτο);
γ) Η Ολυμπία; (σα να βελτιωνεται. το πετυχε με τη πρωτη)
δ) Η Ολυμπ...Ολυμπι...Ολυμπιονίκης (YES. YES. Το ειπε επιτελους. Ζουραρι και Λουστρακο σας εσκισε)
Κι αυτη τη χαμενη χαθηκε να τη λενε Αννα δηλαδη; Μα ονομα ειναι αυτο που ειχε; Α να χαθει η κοτα!
Ελλας το μεγαλειο σου!
![]()
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
xexexexexe
re de vlepeis kai ligo Takh na isiwseis???
αυτα τα τραγουδια φιλε κωστα τα βλεπεις στην τηλεοραση με κλειστη την φωνη! Εκει ειναι το λαθος σου και δεν μπορεις να τα εκτιμησεις
το Which side are you on της Natalie Merchant το έχει κανείς να με το στείλει?
είναι το soundtrack της διαφήμισης του J Walker...![]()
To vrady otan gyrisw spiti tha sto steilwΑρχική Δημοσίευση από Wappy
Bookmarks