Ευχαριστώ georgethirdeye για τα καλά σου λόγια. Θα πρέπει να ταιριάζουμε στα μουσικά γούστα για να το λες...
Ο μουσικός κόσμος του καθένα είναι ξεχωριστός, και έτσι πρέπει να είναι άλλωστε. Το βλέπω σαν ένα κουτί το οποίο γεμίζει συνεχώς και παρόλο που ανά διαστήματα ανανεώνεται, ποτέ δεν κλείνει. Οσο και να προσπαθώ να το γεμίσω αυτό παραμένει άδειο. Αυτό είναι το συναρπαστικότερο νομίζω. Η μουσική δεν τελειωνει ποτέ και δεν έχει ηλικίες...Να 'μαστε καλά να (την) ακούμε όσο μπορούμε![]()
Με την ευκαιρία αυτής της παρένθεσης θυμήθηκα μια μπάντα από τα πολύ παλιά... Κάτι παιδιά ξεκίνησαν πριν 50 χρόνια (1960) από την Ουάσιγκτον να παίζουν garaze rock. Ισως καλύτερα να πω το πρώτο garaze punk. H μπάντα αυτή με μόνο 2 νέες προσθήκες του μπασίστα και του ντράμερ συνεχίζει ακόμα να κάνει live... Βρήκα το αγαπημένο μου κομμάτι τους στην αυθεντική του 1960 και σε μια εκτέλεση από πρόσφατο live που μου έκανε κλικ...
Οι παππούδες τα σπάνε ακόμα... Πέρσι έπαιξαν στην Αθήνα. Αυτοι και οι Stones πρέπει να έχουν μείνει από τότε.
Όταν λοιπόν οι Beatles έλεγαν " i want to hold your hand "
οι THE SONICS έλεγαν "Strychnine"
[youtube]www.youtube.com/watch?v=f7Nffq0bOgE[/youtube]
Η εκτέλεση σε πρόσφατο live...
[youtube]www.youtube.com/watch?v=LCO7gaQjPzc[/youtube]
Bookmarks