Μιας και ένας φίλος έβαλε Placebo.. + David Bowie..
[youtube]www.youtube.com/watch?v=_GqnDROi6l4[/youtube]
Κόλλημα μεγάααλοο.........
[youtube]www.youtube.com/watch?v=mHggv60IUxc[/youtube]
Μιας και ένας φίλος έβαλε Placebo.. + David Bowie..
[youtube]www.youtube.com/watch?v=_GqnDROi6l4[/youtube]
ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ Μιχαλη!!!
Οταν το πρωτοακουσα πριν χρονια το κομματι ειχα παθει πλακα..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Κομματάρα Χρύσα αλλά και ο Δαβίδ κατά τη γνώμη μου δίνει μεγαλύτερη αξία .... (...ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ)
Πριν 2 μήνες περιπου ήμουν στο live των Archive ... Και αφού πιάσαμε χαλαρό τέμπο θα βάλω ένα κομμάτι τους που όταν το πρωτοάκουσα έπαθα επίσης πλάκα όπως εσύ ... Με αυτό έκλεισε το live...
Archive Again...
[youtube]www.youtube.com/watch?v=4N1mn_KUmbI&feature=related[/youtube]
Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναβάλει πολύ πιθανόν βέβαια γιατί πρόκειται για αγαπημένο κομμάτι από αγαπημένη ταινία
[youtube]n_-z8R3K9Ls[/youtube]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
mikatsi (26-02-10)
Το 1964, πολύ μεγάλη χρονιά, ένα γυναικείο τρίο οι Martha and the Vandellas αργότερα μετονομάστηκαν σε Martha Reeves and the Vandellas ηχογράφησαν το γνωστό Dancing in the Street
[youtube]CdvITn5cAVc[/youtube]
Το 1985 στα πλαίσια του Live AID προγραμματίζονταν να γίνει ένα "δορυφορικό" ντουέτο με τους Bowie στο Wembley και τον Jagger στο JFK Stadium της Νέας Υόρκης όταν όμως έγινε αντιληπτό ότι η δορυφορική συνεργασία θα έβαζε καθυστερήσεις πάνω από δευτερόλεπτο ο Jagger πήγε στο Λονδίνο και έτσι το τραγούδι ηχογραφήθηκε.
Θαυμάστε τα 2 "τρελοκομεία"
[youtube]Qqukpmd6Vsg[/youtube]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
[youtube]www.youtube.com/watch?v=Lcy7g05AbC0[/youtube]
Μιας και ετοιμάζομαι για Ian Brown (Μπλοκ33 για τους "Βόρειους") τον πρώην τραγουδιστή
των Stone Roses θα ρίξω έναν ύμνο από τα παλιά τους...
[youtube]www.youtube.com/watch?v=pYstoGY3m_Y[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=XNX2SKkGjGU&feature=related[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0[/youtube]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Phaedra (27-02-10)
[youtube]ZO2qO9FaIWU[/youtube]
Καλημέρα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
differance (27-02-10)
To 1958 o Paul Anka ηχογράφησε ένα ακόμη "Μαλλί της Γριάς" (έτσι τ' αποκαλώ γιατί είναι ροζ και ζαχαρένια) τραγούδι το "CRAZY LOVE"
[youtube]B6qXoFfIuEQ[/Youtube]
To 1979 στην συναυλία που οργάνωσε το Β' Γυμνάσιο Ζωγράφου!!!!!!!!!!! ο Πουλικάκος έκανε την καλύτερη εκτέλεση του κομματιού κι έτσι η συαναυλία και ο δίσκος που κυκλοφόρησε πήραν το όνομα "Crazy Love στου Ζωγράφου"
Απολαύστε Pure Rock
[youtube]XButvIIZ5m4[/youtube]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Phaedra (27-02-10)
3 πράγματα από το Live...
* Από τα μέτρια Live που έχω δει ποτέ μου...
* Ο ηχολήπτης πρέπει να ήταν χάλια...![]()
* Κάποια στιγμή ο Ιαν δέχτηκε ένα κασκόλ από οπαδό του Πάοκ ο οποίος το πέταξε πάνω στη σκηνή... Έσκυψε το έπιασε στα χέρια του το κοίταξε και του το πέταξε πίσωΚαι είπε Νο Thanks Man United ...
![]()
Που πας ρε καραμήτρο???![]()
Ας βάλω και κάτι από τη νέα του δουλειά με την ευκαιρία...
[youtube]www.youtube.com/watch?v=Wsct546pCBE[/youtube]
Και ένα από τους πολυαγαπημένους μου...
[youtube]www.youtube.com/watch?v=VzeCEC7DJFo&feature=related[/youtube]
Respect στην ψυχή του γκρουπ για μένα τον Flea (μπάσο)
Μήπως διαφωνείτε??
[youtube]www.youtube.com/watch?v=E-ImKQ53C-I[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=RgOyPsdUwns[/youtube]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Phaedra (28-02-10)
Mιας και το ανέφερα κάπου αλλού ας το ακούσουμε κιόλας
[youtube]Er5uuCYi7q4[/youtube]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
nbqgr (01-03-10)
[youtube]U6EvtlcHPnw[/youtube]
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Phaedra (01-03-10)
Αφιερωμενο ....
[youtube]O4OAormvM8c[/youtube]
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Phaedra (01-03-10)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=z-A4DUHh0cs[/youtube]
—John Lennon
[youtube]www.youtube.com/watch?v=StswICeFjWA[/youtube]
Και το original κομμάτι της Patsy Cline από το οποίο είναι εμπνευσμένο... (προσωπικά αυτό μ`αρέσει πιο πολύ)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=U6qgdQWodxI[/youtube]
Bookmarks