differance (18-02-10)
Οι Βρετανοί θρύλοι Iron Maiden έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες ηχογραφήσεων του νέου τους άλμπουμ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στα Compass Point Studios στις Μπαχάμες.
Και αυτό με βάση ένα post του Kevin Shirley στο επίσημο site του: «Αν και η μπάντα τελείωσε με τις διαδικασίες που είχε να πραγματοποιήσει, έχουμε να κάνουμε αρκετή δουλειά ακόμα».
Παρόλο που ο Nickο Mc Brain είχε δηλώσει τον περασμένο Νοέμβριο πως το συγκρότημα ελπίζει να κυκλοφορήσει το δίσκο τις αρχές του 2011, υπάρχουν φήμες πως θα δει τα ράφια των καταστημάτων νωρίτερα.
θα γινει της φουκουσιμας
differance (18-02-10)
Έλα πάμε γερά
[youtube]fUoNTCskapg[/youtube]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
[youtube]i9EU4l2OHgU[/youtube]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εγω επειδη θελω να φτιαχτω λιγο και ελπιζω να το παιξουν στη συναυλια τους ...
[youtube]JjvajNHPewY[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
Ξερεις τι γινεται..Περα οτι η μουσικη ειναι υποκειμενικη και δεν εχει ηλικια υπαρχει ενας κομπλεξισμος..για παραδειγμα..εγω καποτε ακουγα Χεβι και ακουω καμια φορα αλλα μονος μου..Αμα πω σε φιλο μου που ακομα ακουει χεβι παμε ρε στον Καρρα γιατι θελω να κανω ζημιες αποψε..Θα αρχισει να με βριζει και να με λεει σκυλα!
Καπου μου την δινει στα νευρα μιας και εγω δεν μπορω πλεον να παω σε κανενα "Ηχοχρωμα" και σε Καμια "Χωρις Ανασα"..Ουτε να χτυπιεμαι σαν χταποδι επειδη εχει πιασει σολο ο Ιγκορ Καβαλερα.. Με πιανεις ετσι?
Προτιμο να ειμαι σε κανενα Φρατζελικο και να βλεπω την μαχη των λουλουδοπιπινιων!!
Οσο για τους Μεταλικα ενταξει respect..οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα αλλα τωρα που μεγαλωσαν δεν βγαζουν κατι το ιδιατερο μιας και χωρις Κοκα δεν εχεις εμπνευση.
πωωωωωωπω τα κατεστρεψες ολα ρε συ σε μια παραγραφο!!
καλα κανει ο δικος σου και σε λεει σκυλα!!!![]()
θα γινει της φουκουσιμας
[youtube]www.youtube.com/watch?v=ghSPVOxip0Y[/youtube]
αυτα ειναι...![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Haris1984 (19-02-10)
παραβλεπω τα ανωτερω και συνεχιζω ακαθεκτος
[youtube]www.youtube.com/watch?v=NtqfMaxj3qY[/youtube]
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
μη τα υποτιμας αυτου του ειδους τα τραγουδια χαρη,μηλιωκας,κελαιδονης,γιοκαρινης,λακης παπαδοπουλος μπορει να ελεγαν πολλα χιουμαριστικα τραγουδια αλλα τις περισσοτερες φορες σατιριζουν και παρωδουν την ελληνικη κοινωνια.
παρολα αυτα ομως θα συνεχισω το χαβα μου εγω:
[youtube]www.youtube.com/watch?v=7QDKN3DnlpA[/youtube]
Haris1984 (19-02-10)
καθολου δεν τα υποτιμω!ισα ισα ειδικα αυτοι που αναφερες,ειναι απο τους αγαπημενους μου!και τους δισκους τους,τους εχω λιωσει,στην κυριολεξια!
BrazHlias (19-02-10)
το Ποιμενικο Ροκ Φαιδρα?καιρια σατυρα,για τον βλαχονεοπλουτισμο του νεοελληνα,με πολυ χιουμορ!
Phaedra (19-02-10)
BrazHlias (19-02-10)
Haris1984 (19-02-10)
Bookmarks